Home / Fritid / Havnen og stranden i Barcelona
Port of Barcelona

Havnen og stranden i Barcelona

port

Når man tager på udflugt i Barcelona og ender på Montjuic bjerget, får man ikke blot udsigt over byen, men også over havnen og stranden i Barcelona. Havnen ligger nord fra Montjuic bjerget, og stranden ligger lige ved siden af. Læs mere om Montjuic området.

Havnen lå engang på sydsiden af Montjuic bjerget, men da det var svært at for skibene at komme ind på denne side, flyttede man den i 1438, til hvor den er i dag – ved stranden. Barcelona’s havn er en af de vigtigste ved middelhavet, og er den 5 mest benyttede i verden. Havnen ligger lige ved siden af Barceloneta, som er et nabolag der er bygget på en ø.

Find overnatning nu!

Barceloneta er den ældste del af den nuværende havn. Havnen strækker sig til sydsiden, som gør den anden halvdel et område man kan nyde. Omådet er også kendt som Port Vell. Den engang fyldte havn ved Moll d’Espanya mellem La Barceloneta og byens centrum, er nu lavet om til et center. Ydermere er der en biograf, klubber og Barcelona’s akvarium. Men det sjoveste ved denne strand, er alle de millioner af turister der kommer hvert år. (Læs her for mere information om Barceloneta)

Barcelona beach

Barcelona’s strand er en stor turistattraktion. Men ikke kun turister kommer her, mange kunstnere kommer også for at vise deres færdigheder. Dette kan både være i form af sandslotte eller statuer. Barcelona’s strand er en man skal besøge når man kommer til Barcelona. Om sommeren kan det være svært at finde plads, og om vinteren kommer mange, for at gå eftermiddagture dernede.

Generelt har Barcelona en masse områder man bare skal besøge. Alle områderne viser en ny side af byen, så man kan opleve en masse kunst og kultur. Efter et besøg forstår man hurtigt hvorfor catalonien er så anderledes end resten af Spanien.

Hvis du leder en lejlighed eller overnatning et sted i Barceloneta, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige. Klik på det følgende link, og start din søgning efter den perfekte lejlighed ved stranden i Barcelona.

Overnatning Barcelona

Se alle

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da culture-da sightseeing-da beaches-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top