Home / Aktiviteter / Få en guidet Barcelona tur på forskellige sprog
Get Barcelona shown in different languages

Få en guidet Barcelona tur på forskellige sprog

Skal du til smukke Barcelona, fyldt med spændende seværdigheder, arkitektur og natur? Så er der en god mulighed for at få en guidet Barcelona tur på forskellige sprog! Der er mange forskellige rejseselskaber, der tilbyder alle slags forskellige ture på mange forskellige sprog. Du kan gøre det ved gåture, tage med hop på hop off bus, cykle og mange andre måder. Her er vores anbefalinger om Barcelona ture, du måske kan lide på dit sprog.

Barcelona og mere

Ture på dansk (Engelsk og spansk er også en mulighed)

tour i barcelona

BARCELONAOGMERE tilbyder ture til maksimalt 10 personer og ønsker kun små grupper. Turene er ideelle til par, familier, vennegrupper og små virksomheder. Du bestemmer kombinationen af gruppen, da de ikke sætter forskellige grupper sammen på samme tur. Barcelonaogmere vil gerne tilbyde dig en personlig oplevelse, opfylde dine behov og sørg for, at du nyder turen i sin helhed med dem, du ønsker.

Blev du inspireret og vil på oplevelse med Barcelonaogmere? Så skynd dig at tage et kig på  Barcelonaogmere’s hjemmeside og bestil din næste spændende tur! 

Hvis du har nogen spørgsmål eller forespørgsler for ture på engelsk eller spansk, så send dem en e-mail!

Free Walking Tours Barcelona

Ture på engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, græsk og katalansk.

free walking tours Barcelona

Free Walking Tours samarbejder med lokale guider fra hele verden, som har valgt Barcelona som deres hjemsted og kan derfor tilbyde ture på alle disse sprog. De tilbyder gratis gåture, håndværksture og cykelture. De kombinerer økologisk venlig turisme med socialt ansvar for at give tilbage til deres elskede by Barcelona, med hvad “hun” tilbyder på dem.

Barcelona 365

Ture på katalansk, spansk, italiensk og engelsk.

parque-guell-entrada

Få Barcelona vist af en passioneret og entusiastisk mand, som er født og opvokset i Barcelona. Han gør alt for at gøre din tur helt perfekt. Hans hensigt er at levere ikke kun hans viden som en tour guide, men også hans oplevelser som en Barcelonesisk og catalansk, der bringer dig tættere på den lokale levestil.

Orange monkey tours

Ture på engelsk, hollandsk , spansk og tysk.

orange monkey tour

Hvad er bedre end at se Barcelona med nogen der bor her? Guiden vil være i stand til at fortælle de mest spændende historier om Barcelonas historie, kultur, legender og traditioner, dele de sjoveste anekdoter af deres egne oplevelser og give dig de bedste tips til hvad du skal gøre under din ophold i Barcelona.

Barcelona Bus Turistic

Ture på spansk, katalansk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, russisk, hindi, kinesisk, japansk arabisk svensk og hebraisk.

BarcelonaBusTuristic

Nyd denne smukke by med Hop-on Hop-off Bus! BARCELONA BUS TURÍSTIC tager dig på tre forskellige ruter, som har overførselspunkter undervejs, som betyder at du kan skifte fra en rute til en anden med samme billet. Vælg den røde, blå eller grønne rute, afhængigt af de steder, du er mest interesseret i at besøge. Køb dine billetter her!

Vi håber at du vil have en uforglemmelig tur rundt i den fantastiske by! Hvis du leder efter et sted at bo, så hjælper vi med glæde. 

danishDanish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activities-sv-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top