Home / Om Barcelona / Nabolag / Gràcia kvarteret
Gracia Neighbourhood

Gràcia kvarteret

 

Hvorfor vælge Gràcia?

Gràcia har sin helt egen atmosfære og historie, da det var en selvstændig landsby indtil 1897, hvor Gràcia blev opslugt af den voksende storby Barcelona. Der var mange af Gràcias indbyggere, som  var imod dette, og der var i lang tid en masse protester imod Barcelona. I sidste ende var der dog ikke noget at gøre og Gràcia blev et district i Barcelona. Ønsket om uafhængighed er der dog stadig til en hvis grad idag, med de familier som har boet i Gràcia i generationer som stadig insisterer på de er Gràciancs fremfor for Barceloneces. Gràcia har også altid været tilholdssted for venstreorienteret aktivisme, hvilket blandt andet kan ses på den politiske graffiti der pryder mange husmure, samt navne på forskellige områder som blandt andet pladsen Plaça de la Revolució og mere.

 

Seværdigheder i Gràcia

Gràcias bedst besøgte seværdighed er uden tvivl Gaudís Parc Güell. Parc Güell var en af de allersidste projekter Gaudí nåede at arbejde på i sit korte liv. Parc Güell er det allerbedste eksempel på Gaudís geniale geni. At træde ind i Parc Güell er som at træde ind i et barns fantasi med honningkage huse og mosaic salamandere lavet af knust farvet glas. I Parc Güell finder man også “Gaudís House Museum”, Gaudís gamle hus som er lavet om til et museum der fortæller om Gaudís liv.

Restauranter i Gràcia

Gràcia har et enormt udvalg af restauranter med mad fra alle verdenshjørner. Her finder du alt fra traditionelt spanske restauranter og tapas barer, til mellemøstlige køkken’er til asiatisk mad. Hvis du skal fejre en speciel begivenhed, og er villig til at slippe nogle mønter, så prøv “Fernandez” på Gran de Gràcia. Absout fantastisk restaurant men priserne er også derefter.

 

Barer og diskoteker i Gràcia

Gràcia har en masse forskellige barer med forskellige temaer. En favorit må være “Timeline Bar” på Carrer de la Provencia, eller måske “Ban Canigó” som serverer gode cocktails til fair priser.
Hvis du er til diskoteker og byture så er Gràcia lige stedet! I Gràcia ligger to af Barcelonas største og mest berømte diskoteker, “Duvet” og “KGB“. Hvis du er til live koncerter så er det “KGB” du skal på, men hvis du er mere til traditionelle diskoteker, så søg mod det store og moderne “Duvet“.

 

Shopping i Gràcia

Gràcia er fyldt med små hippe butikker. Beboere i Gràcia hævder at være lidt anderledes end resten af Barcelona, og dette kan også ses i bydelens udvalg af butikker. Hvis du vil shoppe efter mærkevare tøj så er Gràcia nok ikke stedet, men hvis du er til originalt tøj, håndlavede tasker lavet af gamle gardiner, organiske sko, gulerods juice og andre lidt mere specielle ting, så er Gràcia lige stedet for dig! Vil du kendetegne dig selv som mainstream? Så find et andet sted at shoppe. Vil du kendetegne dig selv som lidt anderledes? Så er Gràcia dit shopping paradis!

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

neighbourhoods-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top