Home / Aktiviteter / GoCar Tours – spændende måde at udforske Barcelona
go-car-955x488

GoCar Tours – spændende måde at udforske Barcelona

Leder du efter en ny måde at opleve byen på? Prøv en køretur i den lille gule bil. GoCar Tours i Barcelona, er en ny og spændende måde at opleve byen på, som du ikke har prøvet før.  Denne lille gule cabriolet bil, tager dig rundt i byen på egen hånd. Bilen har en indbygget GPS, som fortæller hvordan du kan komme rundt, samt giver dig informationer om de forskellige seværdigheder i Barcelona.

GoCar Tours

GoCar tours

De små gule konvertible biler tager dig rundt i byen, så du kan udforske den selv. Der er et indbygget GPS-system og stemmevejledning til navigation, samt til at fortælle dig oplysningerne om seværdighederne i Barcelona. De tilbyder forskellige typer af ture og også specielle arrangementer. Du har mulighed for at tage en strand og shopping tur, der går gennem byens centrum og strandene i Barcelona. Denne tur på 2,5 time omfatter hovedattraktioner som ARC DE TRIOMF og også DIAGONAL DE MAR til din shopping!

Du har også mulighed for at tage en 3-timers tur med Gaudis mest berømte arbejde. Derudover inkluderer Barcelona Experience tour alle de vigtigste ture man skal besøge i Barcelona i en periode på 2,5 timer. Og sidst men ikke mindst, den bedste sælgende, All Inclusive Tour. Den omfatter alle de attraktioner, aktiviteter, mad og shopping, som GOCAR foreslår. Tag et kig på deres hjemmeside for at se de andre ture, de tilbyder, og deres specielle arrangementer, såsom hønefester.

Hvis du ikke ønsker at blive styret af en GPS, har du mulighed for at få en guide, til at kører i en Gocar foran dig. I alle ture er GPS’en tilgængelig på 8 sprog: engelsk, spansk, fransk, italiensk, tysk, portugisisk, russisk og catalansk. Prisen inkluderer en fuld brændstoftank (du kan returnere bilen med en tom tank), to registrerede chauffører, en tredjepartsforsikring og hjelme hvis det kræves. Du har også brug for et gyldigt kørekort for at kunne køre bil. Hvis du ikke er europæisk, kan et internationalt kørekort bruges. For 15 euro kan Go Car Barcelona oversætte dit kørekort til brug i spanske lande i et års periode.

GoCar tours discount med Barcelona-Home

Ved booking med Barcelona Home kan du få rabat på op til 10%, alt du skal gøre er at indsætte promo-koden “BCNHOME” under KØB ONLINE!

happy birthday to you! (2)

button_buy-ticket-off

danishDanish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activities-sv-da leisure-da tours-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top