Home / Om Barcelona / Funicular de Tibidabo
feature

Funicular de Tibidabo

Tabidabo park er en sjov og spændende attraktionspark for hele familien, selv turen dertil er en oplevelse i sig selv. Efter man enten har taget det blå tog, eller bus nr. 196, kan man tage Funicular de Tibidabo til toppen af Tibidabo. Kabelbanen linkes sammen med Tramvia Blau og kører til parken hvert 30. min. Det er en af Spaniens ældste kabelbaner og åbnede i 1901, på samme tid som det blå tog. Disse transportmidler giver en let og hurtig tur til parken.

Find overnatning nu!

Kabelbanen ved Tibidabo åbner 15 min. før skywalk forlystelsen, og lukker 15 min før. I februar har den åbent i weekenderne, og fra marts til december har den åbent hver dag. Gennem året er kuperne dekoreret med forskellige sjove designs,så sørg for at fange den flotteste. Alt dette tilføjer spænding til besøget i forlystelsesparken, som venter på toppen. Parken er selvfølgelig ikke det eneste man kan se, man kan nemlig også opleve den bedste udsigt over hele Barcelona. Ydermere er der også en kirke, hvor man kommer endnu højere op, og får et klare syn over byen.

Det koster 7€ at komme retur, men hvis man besøger forlystelsesparken kan man få rabat. 

Hvordan kommer man til Funicular de Tibidabo:

Det er meget let at komme til kabelbanen, man kan enten tage Tramvia Blau eller bus 196.

Oplysninger

Transport: Tramvia Blau eller bus no. 196
Priser: Returbillet – €7.70
Tidsplaner: I februar har kabelbanen åbent hver weekend. Fra marts til december har den åbent hver dag, og kører hvert 30 min.

Hvis du mangler et sted at slappe af efter en sjov tur til Tibidabo parken, så besøg: Barcelona-home.com

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

about-barcelona-da transport-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top