Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Ferielejligheder ved stranden i Barcelona
holiday apartments by the beach in Barcelona

Ferielejligheder ved stranden i Barcelona

De spektakulære strande i Barceloneta området er Barcelona’s signatur, hvor du kan engagere dig i en række aktiviteter, som at spille beachvolleyball, kajaksejlads eller surfe. Med det i tankerne, og at bo ved siden af stranden er det bedste boligvalg for mange familier og venner. Hvad vil være bedre end at vågne op hver morgen med havudsigt og at være i stand til at hoppe i det forfriskende hav, lige når du vil? Området har også de bedste restauranter og barer i byen, som gør at du aldrig kan beslutte, hvad du skal have at spise til middag! Barcelona-Home ved præcis, hvad du vil, og tilbyder alle slags lejligheder nær stranden. Nedenstående er nogle af vores bedste valg af ferielejligheder ved stranden i Barcelona, fortsæt med at læse og få mere at vide via vores hjemmeside.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

STRANDLEJLIGHED I BARCELONA

Fra 246€ / NAT
Fra 4620€ / MÅNED

BARCELONA BEACH APARTMENT; Barcelona-Home

Denne luksuriøse 3-værelses lejlighed er perfekt til en gruppe venner eller familier, der søger en moderne lejlighed under deres ferieophold i Barcelona. Denne lejlighed har tre soveværelser og kan rumme op til 8 personer. Alle værelser er indrettet på minimalistisk vis, med nogle skuffer og garderobe til opbevaring. Hele huset er dækket af trægulve, som gør lejligheden elegant og stilfuld. Opholdsstuen er meget rummelig og har et stort tv, en behagelig sofa og bord og stole i moderne stil. Den har også adgang til balkonen, hvor du kan beundre den forfriskende gadeudsigt over Barcelona, hver dag mens du spiser morgenmad. Køkkenet er veludstyret med komfur, køkkenudstyr og andre nødvendige redskaber. Badeværelserne er udstyret med brusere og møbleret med cremet fliser.

Beliggende nær Port Olimpic, er denne lejlighed lige ved siden af stranden og har mange butikker, restauranter og endda store indkøbscentre i nærheden. Det tager kun 5 minutter at gå til den berømte Parc de la Ciutadella og 7 minutter til den nærmeste metrostation Ciutadella, hvilket gør det yderst tilgængeligt at komme til andre steder. Denne lejlighed er også ideel til dem, der ønsker at nyde Barcelonas vidunderlige natteliv, da mange populære klubber ligger i dette område, så du kan altid have det sjovt!

Licens: HUTB-011210Dansk Danish

DUPLEX MED HAVUDSIGT I BARCELONA

Fra  246€ / NAT
Fra  5400€ / MÅNED

DUPLEX WITH SEA VIEWS IN BARCELONA; Barcelona-Home

Denne hyggelige havudsigt duplex lejlighed er beliggende i Diagonal Mar, lige ved siden af den smukke strand. Du kan altid nyde den spektakulære udsigt over havet og stranden fra balkonen, mens du har dit yndlingsmåltid. Hele lejligheden er indrettet med hvide og lysebrune møbler, hvilket skaber en hjemlig og sød atmosfære, perfekt til både korte og længere ophold. De to soveværelser er indrettet på en enkel og hyggelig måde, med nogle stole og borde egnet til arbejde. I stuen er der store vinduer der forbinder balkonen, og bringer masser af naturligt lys ind i rummet. Der er også en enorm komfortabel sofa, tv og et klassisk mørkt træspisebord med stole. De to badeværelser er udstyret med badekar, og det er altid afslappende at tage et bad efter en lange dag med sightseeing!

Beliggende i den eksklusive del af Diagonal Mar, er der mange butikker, restauranter og supermarkeder i nærheden, og besøgende kan altid få hvad de har brug for. Det tager kun 10 minutter at gå til nærmeste metrostation Selva de Mar, som har nem adgang til andre dele af Barcelona. Derudover er stranden kun 5 minutter væk fra lejligheden. Denne ferielejlighed er ideel til besøgende, der ønsker at bo tæt på stranden, men samtidig bo tæt på byens centrum!

Licens : HUTB-011466

Dansk Danish

KOMFORTABEL LEJLIGHED BARCELONA

Fra 101€ / NAT

BARCELONA COMFORTABLE APARTMENT

Beliggende i det vintage gotiske kvarter ved Barceloneta Metro, er denne charmerende lejlighed med et soveværelse perfekt til små familier eller par. Opholdsstuen er meget hjemlig og har en sofa, spisebord og tv. Soveværelset er indrettet med middelhavs stemning og har en behagelig dobbeltseng og nogle skuffer til opbevaring. Der er også et fuldt udstyret åbent køkken med køleskab, komfur og andet køkkenudstyr.

Beliggende på grænsen til Barri Gotic og Barceloneta, er denne ferielejlighed lige ved siden af mange berømte seværdigheder i Barcelona. For eksempel Palau Guell og Gran Teatre del Liceu. Inden for en kort 6 minutters gang kommer du til metrostationen Drassanes, hvor du også nemt kan nå andre seværdigheder. Der er utallige butikker og restauranter i nærheden, og det tager kun 15 minutter at gå til stranden, hvor du kan altid hoppe i havet, hvis du har lyst til at gøre det! Hvor er det er bedre at være.

Licens: HUTB-003344

Dansk Danish

Leder du en en lejlighed i Barcelona? Så tag en kig på vores specielle tilbud på lejligheder over hele byen hos Barcelona Home!

Map Apartments for Barcelona Beach Festival

 

danishDanish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top