Home / Andre oplysninger / Ferielejligheder i Barcelona
Holiday Apartments in Barcelona

Ferielejligheder i Barcelona

Alle vores ferielejligheder i Barcelona er fuldt møbleret og de fleste er med aircondition. Vi sørger for, at alle vores lejligheder bliver rengjort af et professionelt rengøringsfirma imellem ophold, for at sikre vores gæster den bedste komfort under deres ophold i vores lejligheder.

Ferielejligheder i BarcelonaNå, hvilke slags lejligheder tilbyder vi så?

Heldigt at du spurgte! Vi har så mange forskellige lejligheder og i så mange forskellige kategorier, fra værelser i dele lejligheder som er egnet til studerende, der lever på et stramt budget, til små romantiske studio lejligheder, til luksuriøse penthouses i de mest moderige områder i Barcelona, til store lejligheder egnet til store grupper af venner eller familier, til hele villaer på Montjuic bjerget til små hyggelige strand lejligheder. Hvad end du måtte have af krav til din ferielejlighed, så kan vi helt sikkert opfylde dem!

 

Ferielejligheder i BarcelonaHvordan booker jeg en lejlighed? Er det ikke svært?

Nej! At finde og booke en lejlighed igennem Barcelona-Home er rigtig nemt – let som en leg så at sige! Du skal bare hoppe over til vores søgeside, udfylde dine datoer, indtaste det antal personer som du rejser med inklusiv dig selv, og så vælge en lejlighed fra listen som dukker op efter du har trykket på søg.

Alle lejlighederne har en længere beskrivelse med billeder, et kort og en liste med egenskaber, som du kan finde ved at klikke på lejligheden i listen. Hvis du ønsker yderligere information om en lejlighed, eller har andre spørgsmål, så kontakt os med det samme. Vi er her for at hjælpe dig, på alle måder vi kan. Vi gør dette, fordi vi gerne vil have, at du finder den helt rigtige ferielejlighed, som opfylder lige dine ønsker og krav.

Når du har besluttet dig for en lejlighed skal du kontrollere, at de indtaste data er rigtige og så klikke “book”. Dette vil tage dig til en ny side, hvor du vil blive bedt om at udfylde dine personlige oplysninger og informere os om, hvornår du regner med at ankomme. Når dette er klaret så fortsæt til betalings siden. Vi opkræver ikke hele beløbet forud af dig, men vi kræver en lille forud betaling for at booke lejligheden i dit navn.

Så er du klar! Læn dig tilbage og begynd at drømme om din dejlige ferie i smukke Barcelona. Vi ser frem til at hilse på dig og forhåbentlig hjælpe dig med en feriebolig igen i fremtiden.

 

Ferielejligheder i BarcelonaHold da op, i har faktisk en masse ferielejligheder i Barcelona!

Men det er ikke alt! Udover at hjælpe dig med en ferielejlighed så tilbyder vi også en masse andre services. Vi kan arrangere, at du bliver samlet op i lufthavnen, på havnen, ved togstationen eller hvorend du ankommer. Vi kan også arrangere, at du ankommer med stil ved at få en limo til at samle dig op!

Vi kan sørge for en dejlig middag og arrangere, at den bliver serveret hjemme i din lejlighed når du ankommer, eller på andre tidspunkter hvor du ikke selv orker at lave mad eller gå på restaurant.

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

other-information-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top