Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Familie lejligheder til juleferien i Barcelona
2017-08-11-11-48-52

Familie lejligheder til juleferien i Barcelona

Tag et kig på disse fantastiske familie lejligheder til juleferien. Det er een perfekte mulighed for at flytte din familie til Barcelona i vinterperioden og gøre resten af dette år til den bedste del af året. Gå ud over det sædvanlige og forlad din hjemby i år, fordi Barcelona kalder! Byen har meget at byde på i løbet af denne tid på året. Kombinationen af de smukke historiske bygninger, smalle gader og masser af venlige sælgere på gaderne og markeder opfyldt af juleånden giver byen den perfekte stemning. Vejret er også meget bedre end i de fleste andre europæiske lande. Du kan være en del af det hele her. Forestil dig, hvor hyggeligt det kan være med en af disse varme familievenlige lejligheder.

FAMILIE LEJLIGHED I CENTRALE BARCELONA

83 € / NAT

1742 € / MÅNED

Dette smukke familiehjem, med lyse værelser og vinduer udadtil, ligger lige i byens centrum. Stuen har trægulve overalt og har opretholdt de originale loftlister med blomsterdetaljer, som sammen med de fine møbler skaber en perfekt atmosfære. Det rummelige køkkendesign er af varme neutrale farver og naturlige materialer, der passer perfekt sammen med den elegante marmor. Lejligheden er perfekt til en familie eller forretningsrejser.

Den er beliggende i Gran Via de Corte Catalanes Avenue, omgivet af adskillige restauranter, butikker og steder at besøge, såsom Plaza Catalunyas skøjtebane, La Fira de Barcelona eller Sants. Desuden er metrostationen Rocafort ved siden af lejligheden, så på få minutter kan du nå hvert hjørne af byen.

Licens: HUTB-003625

Dansk Danish

SMUKT DESIGNET 3 VÆRELSES LEJLIGHED, EIXAMPLE

84 € / NAT

1710 € / MÅNED

B1

Solrig lejlighed med et smukt designet interiør og en fantastisk beliggenhed på en af Barcelonas mest maleriske veje. Dette elegante Eixample-residens kan prale af 3 dyrebare soveværelser: en dobbeltseng og 2 enkeltsenge, et charmerende singel med et legende design og vintageklokker og et soveværelse med en hyggelig dobbeltseng, stort træskab og adgang til altan samt en en-suite badeværelse med bruser. En lang hall, dekoreret med flerfarvede stiger, fører til et andet badeværelse med badekar og smukke beigefliser samt et fuldt udstyret køkken med U-formede marmortællere. I slutningen af gangen finder du den dejlige stue, som er badet i sollys ind gennem balkon dørene. Vi elsker de glatte klinkegulve og matchende træbord ved spisepladsen, hvis vægge er prydet med en samling af spejle og en farverig mosaik med et italiensk vintage tema. Loungen har en pulserende kombination af farver: En lys hvid designer hjørnesofa, fladt gulligt sofabord og et turkis tv-bord.

Ved at vælge denne eksklusive bolig finder du dig selv i det smukke Eixample-kvarter, kun få minutter fra metrostationen Rocafort, Barcelonas universitet og det historiske kvarter Ciutat Vella. Vi anbefaler at besøge MACBA museet i nærheden, samt det magiske springvand til et spektakulært lysshow om aftenen. For en fantastisk middag på en terrasse gå til Enric Granados, en gade foret med fantastiske barer og restauranter.

Licens: HUTB-008758

Dansk Danish

3-ETAGERS HUS MED TERRASSE TÆT PÅ PLAZA ESPANYA

181 € / NAT

2500 € / MÅNED

C2

Dette fantastiske hus nær Plaza España kan prale af et bredt udvalg af komfortable værelser og dejlige åbne områder, hvor man kan slappe af, hvilket gør den til den ideelle løsning for en stor gruppe venner, der ønsker at tilbringe tid sammen på deres ferie til Barcelona. Boligen har 2 terrasser: Den større er udstyret med smukke mørke trægulve, spiseplads med bord og stole og komfortable liggestole og er tilgængelig fra det fuldt udstyrede separate køkken på første sal. Den mindre terrasse på tredje sal har et bord til to. I den solrige stue finder du en enorm hjørnesofa og flotte indrammede mønstre på væggen sammen med en stilfuld spiseplads dekoreret med et stort spejl, designerlys og abstrakt kunst på væggen. De rummelige soveværelser er udstyret med komfortable senge og store skabe, hvilket gør dette hus ideelt til et langtidsophold. To af soveværelserne har adgang til en balkon med udsigt over gaden eller gården.

Beliggende kun få minutter fra metrostationen Hostafranc (L1) og Plaza España, er dette hus meget godt forbundet med resten af byen. Også i nærheden er Sants Station, hvis du ønsker at tage en dagstur til Costa Brava. I dette område finder du flere restauranter, barer, supermarkeder og butikker, herunder Las Arenas indkøbscenter. Ejendommen ligger også meget tæt på Montjuics magiske springvand, Parc de Joan Miró og messecentret Fira.

Licens: HUTB-001183

Dansk Danish

 

Leder du efter en lejlighed til leje i Barcelona? Tag et kig på vores specielle deals på lejligheder over hele byen med BarcelonaHome

 

danishDanish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top