Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Erasmus studielejligheder i Barcelona
CAMP NOU APARTMENT

Erasmus studielejligheder i Barcelona

Skal du til Barcelona for at studere? Og leder du efter en studielejlighed? Vi tilbyder mange studie venlige lejligheder til at dele med dine venner. Del økonomierne til lejligheden for at leve billigt. Lad os hjælpe dig med at finde den rette indkvartering til dit ophold i Barcelona. Nedenfor kan du finde nogle af vores Erasmus studielejligheder i Barcelona, så fortsæt med at læse og få mere at vide via vores HJEMMESIDE.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

LEJLIGHED TÆT PÅ TORRE AGBAR

Fra 1000€ / MÅNED

APARTMENT TORRE AGBAR Erasmus Student flats in Barcelona

Denne lejlighed med masser af karakter består af to soveværelser, et badeværelse, et køkken og stue / spisestue, udstyret med alt, hvad der behøves for at gøre dit ophold så behageligt som at være hjemme. Det har et skrivebord, hvor du kan sidde mens du laver dit arbejde, og den er perfekt til deling som studielejlighed. Der kommer også en eklektisk dekoration med, hvor rustik stil matcher et marint indtryk, hvilket giver det en meget speciel atmosfære.

Denne lejlighed med 2 soveværelser ligger i Barcelonas mest avantgarde område, kun 5 minutter fra et stort indkøbscenter og det moderne marked i Encants, hvor man kan få forskellige unikke varer og produkter. Det er meget godt forbundet med byens centrum, så det er nemt at komme rundt.

Dansk Danish

FAMILIEVENLIG LEJLIGHED I EIXAMPLE

Fra 81€ / NAT

Fra 1550€ / MÅNED

Erasmus Student flats in Barcelona

Denne attraktive studielejlighed er perfekt til en gruppe venner på grund af sine 4 charmerende soveværelser og 2 komfortable badeværelser med bruser. Stuen har et friskt og hyggeligt design; En lille hvid reol deler stue med hyggelig sofa og tv fra et spisebordet. Hvert værelse har vægge malet i en fredelig blå tone, hyggelige senge, rummelige garderobeskabe og unikke sorte fotos af Barcelona pynter væggene.

Det ligger i nærheden af metrostationen El Clot, som giver dig hurtig adgang til resten af byen. Det er også inden for gåafstand fra Hospital Sant Pau, Encants Loppemarked og Sagrada Familia of Gaudí. Den nærliggende Parc del Clot er et godt sted at hænge ud og tage en picnic med venner på en dejlig sommerdag eller et hyggeligt sted at lave dine studier.

Licens: HUTB-002414

Dansk Danish

CAMP NOU APARTMENT

Fra 1422€ / MÅNED

Camp Nou Apartment Erasmus Student flats in Barcelona

Endnu en god dele lejlighed til studerende er denne lyse og rene Camp Nou-lejlighed, der er karakteriseret ved høje åbne rum og et roligt beige og hvidt farveskema, der er accenteret med levende farvede dekorative elementer. En gang fører til et fuldt udstyret separat køkken og de 2 soveværelser, som hver er smagfuldt indrettede og er designet med masser af opbevaringsplads, for at sikre ens komfort og privatliv til alle gæster.

Lejligheden ligger tæt på Camp Nou stadion, som er hjemsted for det verdensberømte FC Barcelona og den ideelle attraktion for fodboldfans. En kort gåtur bringer dig til Les Corts, et kvarter kendt for sin fantastiske shopping og de flere nærliggende universiteter. Lejligheden er omgivet af metro- og busstoppesteder, hvilket gør det let tilgængeligt fra ethvert tidspunkt i Barcelona.

Dansk Danish

Leder du efter at leje en lejlighed i Barcelona? Tag et kig på vores SÆRLIGE TILBUD PÅ LEJLIGHEDER over hele byen med Barcelona Home!

danishDanish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: debelop

debelop

I am 22 years old student of Finance and I am doing my internship in Barcelona currently. I love this beautiful city, its culture, cuisine, people, party. Let´s explore it with me!

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top