Home / El Penedes
Feature

El Penedes

Historie

El Penedes er en af de ældste vingårde regioner i Europa og ligger imellem Tarragona og Barcelona. 95% af alle Cava er produceret i denne region, grundet den unikke kombination af jord og sol fra det middelhavet.

Sant Sadurni d’ Anoia er navngivet som hovedstad af Cava , og du kan finde mange selskaber, der tilbyder ture rundt flere vingårde. De fleste omfatter vinsmagninger på hver vingård, og nogle har endda traditionelt catalansk mad . Bare husk at behersk dig selv, så du kan komme igennem til den sidste!

En bestemt kendt Cava er Cordorniu, som er internationalt anerkendt, så hvis du ønsker en tur skal du huske i booke i god tid.

Find overnatning nu!

Sant Sadurní er et flot område, med fantastisk arkitektur, omringet af 80 vingårde af vælge i mellem. Det er muligt at komme dertil med tog, med Rodalies linje C4 (manresa – st. vincenc, de calders – stop Sant Sadurní d’ anoia)

Tæt på Sant Sadurní d’ Anaoia ligger byen Viladranca del Penedés, kendt for at være hovedstaden af vin i Catalonien. Man kan besøge vin og kultur museet VINSEUM, som viser vinkulturen og forholdet til området.

Hvis du ønsker en pause fra det travle og larmende Barcelona, så tag til El Penedés region og få en god oplevelse. Stedet har et smukt landskab, og mange vine at vælge imellem, samt man kan gå gennem deres smukke vingårde. 

Steder der er værd at besøge:

Olèrdola

Det specielle ved denne monument gruppe ved Olerdola er slottet , ruinerne, byen og kirken Sant Miquel dateret fra den X. . århundrede . Denne gamle by blev allerede befolket i den neolitiske tidsalder .


The Castle of Subirats

Mid X. . århundrede var dette en vigtig grænse, men selv før denne , var det på samme tidspunk som Mark Hispanci( et historisk navn for NE -regionen i Spanien ) , slottet var et velkendt befæstet til udkig  mod Vesten . Nu tilbyder stedet en storslået udsigt over Penedès og bjerget Montserrat


The Castle of Sant Martí Sarroca

Den vigtigste monumentale gruppe Alt Penedès , som omfatter den X. . århundrede Castle of Sant Martí og XIII . århundrede, er  kirken Santa Maria , kategoriseret som et historisk  kunst monument af national interesse.

Sant Sebastià dels Gorgs

Et gammelt benediktinerkloster, som kirken og klosteret var en del af, er stadig tilbage. Det romerske klokketårn fra den første æra skiller sig ud med sin firkantet facon , store vinduer og afrundede buer , enestående i Penedès.

Codorníu

Codorníu er den største producent af cava ( 40 millioner flasker om året) i Spanien. Codorníu er ideelt at besøge i bil på grund af upålidelige transport. Det er nogle gange muligt at få en taxa fra stationen i Sant Sadurni d’ Anoia . Grupper er velkomne på Codorníu og avancerede reservationer er ikke nødvendige . Ture er præsenteret på engelsk, blandt andre sprog , og varer omkring 1 ½ time, hvor du udforsker nogle af de 16 km af underjordiske kældre ved elektrisk vogn . En tidligere trykke afdelingen er blevet omdannet til et museum , som udstiller vinfremstilling instrumenter gennem tiderne. Turene afsluttes med en cava smagning.

Mange beslutter sig for at tage en besøg til denne område, i mens de opholder sig i Barcelona. Få hjælp til at finde den rigtige lejlighed på Barcelona-home.


Address: L’Alt Penedès, Spain.
Transport: Rodalies line C4 (Manresa – St. Vicenç de Calders, Stop Sant Sadurní d’Anoia)

 

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

Overnatning Barcelona


Scroll To Top