Home / Om Barcelona / Eixample kvarteret
Eixample

Eixample kvarteret

Hvorfor vælge Eixample?

Man kan ikke besøge Barcelona uden at bruge noget tid i bydelen Eixample! L’Eixample, som betyder “udvidelsen” på catalansk, er den øvre del af Barcelona centrum og er meget anderledes end den nedre del, Ciutat Vella. Hvor Ciutat Vella er fyldt med små, smalle klaustrofobiske gader så danner Eixample et perfekt “net” af store gader og boulevarder, der omkranser bolig blokke i samme størrelse. Mange af bygningerne i Eixample er af den kendte Catalanske modernista arkitektur, og Eixample er det sted i verden hvor der er den største samling af modernista bygninger. Det er også her at man finder den kendte store shopping gade Passeig de Gràcia som er fyldt med designer butikker, gourmet restauranter og moderne barer.

Seværdigheder i Eixample

Eixample er fyldt med seværdigheder! Det er blandt andet her at man finder Gaudís kendte kirke La Sagrada Familia, kirken som aldrig bliver færdig. Eller, det gør den så måske alligevel, det er blevet offentliggjort at den forventes færdig i år 2026 på hundrede året for Gaudís død. Det er også i Eixample man finder en række berømte modernista bygninger som Casa Batllo og “Casa Mila” – også kendt ved navn La Pedrera-, samt Arc de Triomf som er Barcelonas svar på triumfbuen i Paris.

 

Restauranter i Eixample

Eixample er stedet for “fine dining”! Her finder man et kæmpe udvalg af kendte og lækre restauranter, fra verdenskendte restauranter såsom “Cinc Sentits”, som har fået Michelin stjerner, til autentiske catalanske steder som “La Bodegueta” til udenlandske som den indiske “Mayura Lounge”, og “Thai Gardens”.

 

Drinks & Clubs i Eixample

Hvis du nu får lyst til en drink så sørg for at du befinder dig i venstre (Esquerra) side af Eixample, da den højre (Dreta) mest er beboelse, hvorimod den venstre er fyldt med butikker, barer, diskoteker og restauranter. I Example Esquerra er der et kæmpe udvalg af barer, der med sikkerhed kan tilfredsstille din drinks trang! “Espit Chupitos” har mere end 500 forskellige typer shots, et fremragende sted at starte din aften med stil.
Eixample har en del diskoteker og clubber. Hvis du vil prøve noget lidt anderledes og sjovere end det traditionelle diskotek så prøv “Mojito Nightclub”. Her er det hele “latin” og der bliver danset salsa, samba og andre latinske danse på dansegulvet. En af de mest kendte clubber i Eixample er “La Fira”, som på grund af sit enorme dansegulv altid er et besøg værd.

 

Shopping i Eixample

Eixample er hjemsted for Barcelonas mest berømte shopping gade, Passeig de Gràcia, som bliver regnet som en af de bedste i Europa. På Passeig de Gràcia finder man kæmpe butikker fra nogen af verdens største designer mærker som Dolce and Gabbana, Karen Millen, Burberry osv. De fleste butikker på Passeig de Gràcia er i den dyre ende, men det er også muligt at finde de uundgåelige butikker, som Zara, Mango og Nike butik.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top