Home / Om Barcelona / Cykeltur og udlejning af cykler i Barcelona
Imagen con licencia Creative Commons de Carlos Lorenzo
Imagen con licencia Creative Commons de Carlos Lorenzo

Cykeltur og udlejning af cykler i Barcelona

Med en cykeltur og udlejning af cykler i Barcelona, kan man opleve Barcelona præcis som de lokale gør det; på cykel. Det er den hurtigste og mest miljøvenlige måde at udforske byen på, for ikke at nævne det også er sjovt. Lej en cykel og udforsk byen på egen hånd, med udlejningspriser fra to timer til en uge. Man kan også blive en del af en gruppetur med guide, som starter kl. 11 og kl. 16:30. Fra d. første juni vil der være daglige ture fra torsdag til søndag kl. 19:30.

Find overnatning nu!

Barcelona CicloTour

Barcelona-Home har fundet de bedste måder at nyde en cyekltur på, også selvom man er på ferie. Barcelona CicloTour er bestemt en god løsning. Dette vibrerende og innovative firma var det første at til promovere cykling, som en del af turismen og transport i Barcelona. Den professionelle turist verden, som Tour Operators, Event – rejsebueraer, universiteter, virksomheder og privategrupper, har betroet sig til CicloTours fremragende måde at vise besøgende den rigtige Barcelona på. Alle guiderne hos CicloTours er flersproget, belæst og berejste til at give dig en fantastisk oplevelse.

Hvis du ikke ønsker at leje en cykel, fortrækker du måske mere at tage en dagstur med en guide, som kan vise dig Barelona’s mest populære udsigter. Alt fra Gaudí’s fantastiske værker, de smalle gader i det gotiske kvarter, det multikulturelle område i El Raval, strandende og meget mere. Det er et erfarent team, med guider der ved meget om byen, den historiske baggrund og Barcelona’s mest kendte steder. Turen er for folk i alle aldre.

Se gerne hjemmesiden: Barcelona CicloTour

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

about-barcelona-da service-i-barcelona-da transport-da tours-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top