Home / Kultur / Mad og drikke / Churros i Barcelona – top 5
churrerias

Churros i Barcelona – top 5

Lune, karamelliserede og søde. Hvem elsker ikke churros? Om det er til morgenmad, frokost eller som en snack, er churros en fryd at sætte tænderne i. For at du kan dæmpe din sukkertrang med en vaskeægte spansk fristelse, har vi lavet en liste over BARCELONA-HOMEs top 5 churrerías I BARCELONA:

1) Xurreria dels Banys Nous

Xurreria er gemt godt i de smalle gader nær La Boqueria. Stedet er dog nummer 1 på vores liste, og det er ikke uden grund! Denne fantastiske churros-stand er familiejet, og lækre churros er omdrejningspunktet! Her får du et kræmmerhus med frisklavede og rygende varme churros for kun 1,20€. Stedet har ikke café, så alle churros sælges som take-away. Ved første øjekast ser det store kræmmerhus ud til at skulle deles, men når du først kommer i gang, er det umuligt at stoppe… derfor anbefaler vi, at I snupper et hver! Leder du efter overnatning i dette område? Tag et kig på vores LEJLIGHEDER I EL RAVAL!

2) Comaxurros

Traditionelle churros i en moderne atmosfære. På kun få måneder har Comaxurros, som ligger på Calle Muntaner, opnået et stærkt omdømme. Stedet er kendt for sit moderne twist og et stort udvalg af churros. Du kan for eksempel forkæle dig selv med en Churro Jimènez, som er en churro serveret med citroncreme toppet med marengs. Du kan også prøve Xurraco, som serveres med pistaciecreme og hindbærsyltetøj. Med en smag der er perfekt og unik, vil du med garanti få lyst til at smage alt på menuen. Tag et kig på vores LEJLIGHEDER I SARRIA – SANT GERVASI for overnatning i nærheden!

3) Xurreria El Trebol

Barcelonas ældste churrería, El Trebol (som betyder ”kløver”), er en af de lokales favoritter. El Trebol, som også er familiedrevet, er populær for sine mere tykke og sprøde churros. I weekenden holder stedet åbent hele døgnet, og derfor er El Trebol perfekt til en lille snack efter en nat i byen. Du kan rent faktisk også bestille online og få churros leveret direkte til døren. Vi har adskillige LEJLIGHEDER I GRACIA, som ligger nær El Trebol.

4) Granja La Pallaresa

De to næste churrerías ligger på samme gade, nemlig den smalle Carrer de Petritxol i det gotiske kvarter. GRANJA LA PALLARESA er kendt for tyk og ekstramørk chokolade, og chokoladeelskere vil uden tvivl blive begejstrede! På denne traditionelle spanske cafe kan du også dyppe dine churros i en kop varm kakao. Bare husk på, at én kop rent faktisk rækker til 2-3 personer!

5) Granja Dulcinea

Vi er desværre nået til vejs ende på vores ”churros-tur” rundt i Barcelona. På det sidste stop kan du forkæle dig selv med churros dyppet i varm kakao. Denne oplevelse vil helt sikkert give dig en følelse af indre glæde og tilfredsstillelse. Hvis du befinder dig på Carrer de Petrixol, kan du tilfredsstille din søde tand hos Granja Dulcinea eller Granja La Pallaresa. På vores hjemmeside finder du den perfekte LEJLIGHED I BARRI GOTIC, som ligger i nærheden.

 

OVERNATNING BARCELONA

view more apartments danski danish

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

eating-drinking-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top