Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Billige lejligheder i Barcelona
Preisgünstige apartments

Billige lejligheder i Barcelona

Når årets sommerferie skal bookes, er der mange ting at tage med i overvejelserne: godt vejr, en fantastisk destination og selvfølgelig billig overnatning. Barcelona har det hele: den catalanske hovedstad har varmt middelhavsvejr, lange strande, suverænt natteliv og vigtigst af alt: budgetvenlig overnatning. Hvis du gerne vil have privatliv, men samtidig ønsker ikke at løbe tør for penge, er den bedste løsning til dit ophold i Barcelona at leje en BILLIG LEJLIGHED. Barcelona er delt ind i FORSKELLIGE BYDELE, som hver især afspejler forskellige aspekter af denne fantastiske by: Ciutat Vella, Eixample, Sants-Montjuïc, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu og Sant Martí. I alle bydelene kan du finde BILLIGE FERIELEJLIGHEDER, som opfylder dine behov.

Herunder kan du se et udvalg af fantastiske lejligheder til budgetvenlige priser.

Find din overnatning nu!

1-VÆRELSES LEJLIGHED FOR TO I BARCELONA

Fra 60 €/nat

Studio for two in Barcelona

Denne fantastiske et-værelses lejlighed ligger i en rolig og velhavende bydel kaldet SARRIA SANT GERVASI. I lejligheden bliver du mødt af et stort åbent rum, som er indrettet i nordisk stil med hvid og brun som de dominerende farver. Mange mener, at dét at bo i en ET-VÆRELSES LEJLIGHED ikke betyder, at du skal gå på kompromis med alting. De to vinduer i lejligheden lader dagslys strømme ind. Lejligheden er hyggelig og funktionel, og beliggenheden er perfekt med kort afstand til mange natklubber og restauranter.

License : HUTB-011523

Dansk Danish

LEJLIGHED NÆR CAMP NOU BARCELONA

Fra 58 €/nat

Apartment near Camp Nou Barcelona

Denne billige lejlighed ligger i bydelen SANTS-MONTJUÏC. Du vil blive begejstret over lyset i denne hyggelige lejlighed, som er stilfuldt indrettet i et match af moderne og vintage. Selvom denne prisvenlige lejlighed er blevet renoveret, kan du stadig nyde synet af rå murstensvægge, som står i perfekt kontrast til den stilfulde og moderne indretning. De to charmerende soveværelser er et perfekt sted til at slappe af efter en travl dag rundt i byen, mens det fuldt udstyrede køkken giver dig mulighed for selv at prøve kræfter med det spanske køkken. Hvis du får lyst til at nyde Barcelonas fantastiske vejr, kan du slappe af på altanen.

License : HUTB-003937

Dansk Danish

LEJLIGHED TIL FIRE PERSONER I BARCELONA

Fra 59 €/nat
Fra 990 €/måned

Apartment for 4 people in Barcelona

Hvis du elsker at gøre gode fund, er her en unik mulighed. Denne billige lejlighed ligger ved HOSPITAL DE SANT PAU tæt på BYDELEN GRACIA og Sagrada Familia. Enorme rum indrettet med moderne og minimalistiske møbler fordi, som alle ved, ”less is more”. Den funktionelle indretning er medvirkende til, at gæster virkelig nyder deres ophold i lejligheden. Denne billige lejlighed er indrettet åbent, og den er derfor perfekt for vennegrupper eller store familier, som søger en funktionel lejlighed.

License : HUTB-002560

Dansk Danish

OVERNATNING BARCELONA

view more apartments danski danish

Map

Enregistrer

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top