Home / Kultur / Miniature Park Catalunya
Catalunya en Miniatura version of attractions in barcelona feature

Miniature Park Catalunya

Miniature park Catalunya er en mini park der blev etableret i 1983 i Torrelless de Llobregat. Parken er 60.000 kvm og 35.000 af dem er med skalamodeller, stedet er derfor en af de største miniature parker i hele verden. Man kan finde over 150 miniature modeller, der forstiller kirker, broer og steder fra Catalonien og Mallorca, man kan også se alle Antoni Gaudi’s værker.

Find overnatning nu!

Historie

Konceptet til denne park kommer fra Hans (Johannes A,) som også har været med til at designe og konstruere Mini-Europe i Brussels og Minimunds i Østrig.

I juni 1985 lagde Nicolau Casaus Vice President af FC Barcelona, første sten på Camp Nou og Mini Estadi skalamodellerne.

Skalamodellen til Sagrada Familia kirken krævede  13.000 timers arbejde fra seks forskellige personer, Dali teatret tog 500 timer fra to for to mennesker, og Montserrat bjerget tog over 5000 timer for tre forskellige mennesker.

Hvis du ikke har så meget tid til at se de mange attraktioner under dit besøg til Barcelona, er Miniature park Catalunya virkelig et besøg værd. Her har man mulighed for at se alle de kendte steder, såsom: Sagrada familia, Camp Nou, Figueres-Dalí museet og Montserrat. Det er en sjov og underholdende dag for hele familien.

Der er i alt mere end 150 modeller af ikoniske monumenter, der besætter parken – men det er ikke alt man kan se.  Der er også et amfiteater, picnic område, og et børne område med et lille tog man kan prøve i ti min. (voksne 2€, børn 1,5€)

Der er også et område, Bosc Animat, med et kursus i tovværk samt fire forskellige kredsløb med varierende sværhedsgrader, men alle meget underholdende.

Med bil tager det ca. 30 min. fra Barcelona. Man skal tage A2, afkørslen 602 og følge skiltene til Torrellas de Llobregat, og kort efter her ligger parken.

Man kan også tage bus 52 fra Barcelona mod C/Riera Blanca – Trav. de les Corts og fortsætte til parken. Dette tager ca. en time til halvanden med offentlig transport. Det er muligt at købe en billet til parken, der også dækker transport tur/retur. Billetten koster 16€ for voksne og 12€ for børn.

Parken har åbent hver dag fra 10-18 og i sommer månederne har den åbent til kl. 20. Om vinteren har parken kun åbent i weekenden, man kan også tjekke parkens hjemmeside for flere informationer.

 


Se større kort

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top