Home / Om Barcelona / Boliger til filmoptagelser og events
Rent a flat in Barcelona (2)

Boliger til filmoptagelser og events

Alquiler de casas y pisos para producciones fotográficas y rodajes

Barcelona-Home tilbyder alle slags lejligheder til optagelser, eller filmproduktioner generelt, beliggende i Barcelona. Lejligheder med moderne indretning, møbleret, ikke møbleret, bygninger, pools, terraser osv til alle slags optagelser til biografer, reklamer og tv.

Alle lejlighederne er behagelige og egenet til foto sessioner. Stederne er idelle til alle slags reklamer, event, film og tv optagelser.

Lej idelle boliger til forskellige slags produktioner

Vi tilbyder mange forskellige slags boliger, alle rummelige med neutralt lys. Der er højt til loftet, detaljerede lister, forskellige slags møbler fra antik eller designer butikker, nogle boliger er ikke møbleret. Vi tilbyder også terrasser og haver i forskellige dele af Barcelona. Alle stederne er i forskellige stile, så der er noget til enhver anledning.

Alquiler de casas y pisos para producciones fotográficas y rodajes

Ferielejligheder til firmaarrangementer eller fester

Vi tilbyder lejligheder og rum til firmaarrangementer eller fester som bryllupper, barnedåb, åbent hus, lancering af produkter, mode shows, photo shoots, filmoptagelser, møder, catering og alle andre slags event uanset om det er forretning eller privat. Man kan booke for timer, dage eller måneder. Alle hjemmene er private og meget komfortable. Hvis du ønsker et katalog eller noget specifikt så kontakt os.

 

 

 Vil du gerne udleje din bolig til optagelser og photo shoots?

Hvis du ejer en lejlighed, hus eller anden bolig som er egnet til events i catalonien og de Baleariske Øer, som du gerne vil leje ud, så kontakt Barcelona Home.

Leder du efter hjælp til at udleje din lejlighed, og ønsker du at der er nogle der kan administrere det for dig?
Hos Barcelona-home kan vi hjælpe dig med dette. I mere end tyve år har vi haft stor succes på markedet for udlejninger af boliger. Succesen fra firmaet og loyaliteten fra vores kunder, har skabt den store udvidelse. Blandt mange services tilbyder vi: juridisk hjælp, licens og finansiel rådgivning.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller hvis du er interesseret i at udleje din bolig, så tøv ikke med at kontakte os. Du behøver ikke vente længere, lad os hjælpe dig med at udleje din bolig i dag!

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top