Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Boliger i Barcelona
Why you should not stay in hotels (2)

Boliger i Barcelona

Barcelona er paradis byen, i hvert fald ifølge de millioner af turister der besøger byen hvert år, med de bedste muligheder for leje af bolig. Barcelona rangerer blandt Europas top 5 storbyer og Barcelona repræsenterer den afslappede middelhavs livsstil, når den er allerbedst. Derudover er der desuden tæt på perfekt vejr hele året rundt i Barcelona, hvilket er med til at gøre Barcelona til det perfekte sted at bo eller opholde sig i kortere periode, da du næsten er garanteret godt vejr, uanset hvor du ønsker at komme til Barcelona.

Barcelona huser en masse af kreativ kunst og henter inspiration fra kunstnere som Picasso, Dali, Miro og selvfølgelig byens protektor Antoni Gaudí. Barcelona er en enestående, arkitektonisk, kulturel og social perle, og er på mange andre områder unik. Det er også i Barcelona at store verdensomspændende tøjmærke kæder som Mango og Custo er opstartet.

Derudover har Barcelona nærmest en perfekt beliggenhed på den Mediteranske kyst i Spanien, hvor hele byens østside er udstyret med dejlige strande. Barcelonas strande er blevet vurderet til at være verdens tredje bedste urban strande. Endvidere, Barcelonas offentlige transport system er kendt for at være lige til at bruge og super nemt navigerer sig rundt, og endnu bedre, det koster ikke nær så meget som det gør i andre Europæiske lande. Nogle tager også taxi, da det kun koster en brøkdel at tage taxi i Barcelona sammenlignet med hvad du ville betale i andre byer.

Livet i Barcelona er fantastisk – kunst og kultur overalt og en blanding af folk fra hele verden. Foruden et hav af store årlige begivenheder og messer, er her også masser af musikfestivaller, sport og ekstremsport turneringer, lokale festligheder, koncerter, shows osv. Et år i Barcelona flyver hurtigt afsted med alle de aktiviteter man kan tjekke ud.

Barcelona lever op til sit rygte! Men for udlændinge der kommer og ikke kender til byen, kan det være svært at finde det rigtige sted at bo. Mange vælger at leje igennem udlejnings firmaer som tager imod ekstra omkostninger for deres service, mens andre forsøger at forhandle direkte med udlejeren for at undgå gebyrer.  Det kan godt føles som en jungle er skulle navigere sig rundt i, da priserne også kan variere meget fra område til område, og fra udlejer til udlejer.

Hos Barcelona-Home garanterer vi dig at alle vores boliger er i god stand, og mange er beliggende i centrum af Barcelona. Ejerne tilbyder både leje til korttidsophold og langtidsophold i deres lejligheder med air condition, og som er fuldt møbleret og udstyret med alle de ting, som er med til at tilbyde et behageligt ophold. Vores glimrende kundeservice gør at vi kan hjælpe dig med at finde det perfekte sted til dig under dit ophold i Barcelona. Find en liste over alle vores boligmuligheder her for neden eller find vores kontaktoplysninger her.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top