Home / Fritid / Boghandel i Barcelona
bookstore featured

Boghandel i Barcelona

Næsten alle kan lide at læse, og for de fleste er det en nødvendighed. Følelsen af at ligge sig til rette på sofaen med en god bog, og glemme den travle hverdag for et moment. Når det så er sagt, kan det tit være svært at finde en god Boghandel i Barcelona. For de tusrister, der besøger Barcelona i et par uger eller måneder, kan det være svært at finde en boghandel der tilbyder bøger de kan lide. Mange boghandler i Barcelona, tilbyder bøger, som er skrevet på catalansk eller spansk, så hvis du forstår disse to sprog vil det være let at finde en bog. Hvis du til gengæld er på udkig efter bøger på engelsk eller et andet sprog, kan det godt tage lidt længere tid at finde den rigtige Bodhandel. Det er naturligvis muligt at  finde en af disse butikker, du skal bare vide hvor du skal lede. 

Find overnatning nu!

Hvor skal man lede?

Der er mange boghandlere i Barcelona, som tlbyder et sortiment af engelske bøger. Nogle af dem er lette at finde, andre er lidt mere specielle og sværere at finde. Vi har fundet lidt forskellige til dig, så du selv kan udforske de forskellige boghandlere i Barcelona.

 • FNAC er en  rigtig god boghandel. Butikken ligger ved Plaza Catalunya, som er i centrum af byen. Denne franske kæde, er den største i byen. De fleste af bøgerne som der sælges er på spansk eller catalansk, men det er også muligt at finde engelske, franske, tyske og galisiske bøger. Man kan finde noveller, aviser, fiktion, rejsebøger og meget mere. Ud over bøger kan man også købe musik, dvd’er og elektronik.
  Adresse: Placa de Catalunya 4, Barcelona
  Metrostop: Catalunya
  Åbningstider: Mandag til lørdag 10-22

 • Hibernian: Dette er en hyggelig lille engelsk boghandel, som ligger i Gracia. Her kan man både købe nye og brugte bøger. Selvom de fleste bøger er brugte, hvilket man også se kan se på prisen på bagsiden. Hibernian er den eneste genbrugsbutik, som sælger engelske brugte bøger i Barcelona. Man kan finde alt fra børnebøger , til gamle noveller, fiktion, thrillers, digte, science-fiction og meget mere. Der er mere end 40.000 bøger, og de fleste kommer fra Dublin.
 • Adresse: Carrer de Montseny 17, Barcelona
  Metrostop: Fontana
  Åbningstider: Mandag 16-20:30, tirsdag til lørdag: 10:30-20:30

 • RAS Gallery og boghandel: Denne boghandel ligger tæt på MACBA museum for moderne kunst. Denne boghandel sælger ikke kun bøger, det er også et kunstgalleri. De specialisere sig i grafik og kunst bøger (arkitektur, design, fotografier, typografier og film) Man kan også se gade kunst som grafitti og skateboarding.
  Adresse : Carrer del Doctor Dou 10, Barcelona
  Metrostop:Universitat
  Åbningstider: torsdag – lørdag 12:00-20:00

 

 

 • Mercat de Sant Antoni- Dette er ikke kun en boghandel, men et stort marked, som tilbyder alle slags ting fra: bøger, film, tegneserier, kalendere, blade, børne legetøj, mad og meget mere. Når man går gennem markedet finder man tusindvis af gamle bøger.
  Adresse: Carrer del Comte d’Urgell 1bis Barcelona
  Metro:
  Sant Antoni
  Åbningstider:
  Hver søndag fra 8:30-14:30

 • Laie- Dette er en klassisk europæisk café og boghandel. Laie tilbyder en masse noveller om bøger om kunst, arkitektur, kunst og film. Caféen gør det lettere at finde en bog, og sætte sig og slappe af i rolige omgivelser
  Adresse: Carrer de Pau Claris 85, Barcelona
  Metro: Passeig de Gracia eller Urquinaona
  Åbningstider: Mandag til fredag 9-21, lørdage 10-21

 • The Watergate Bookshop- Denne boghandel er meget anderledes fra almindelige boghandlere i Barcelona. Den er lokaliseret i El Raval området, og kan være let at overse hvis man ikke kender til den. Her man kan finde kunst, kulturelle studier, musik og tegneserier.
  Adresse: Placa de Vincenc Martroll 2, Barcelona
  Metro: Universitat
  Åbningstider: Mandag til fredag: 10-14 og fra 16:30-20:00

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da shopping-da-2

Overnatning Barcelona


Scroll To Top