Home / Om Barcelona / Vores råd til Biludlejning i Barcelona
map-2789052_1920

Vores råd til Biludlejning i Barcelona

Hvis du ønsker at leje en bil i Barcelona, skal du først overveje nogle vigtige ting. Derfor har vi samlet vores råd til Biludlejning i Barcelona.

Hvis du stadig ikke er sikker på, hvor du skal tjekke for en biludlejning, skal tag et kig på vores partnere på Lej en bil!

For at finde en sikret parkeringsplads i byen til længden af dit ophold, så se venligst vores forslag til parkeringsplads i Barcelona.

Når du lejer en bil, skal du huske at være særlig opmærksom på følgende aspekter:

# Forsikring

Hvis der tilbydes forsikring , henvises der næsten altid til en delvis kaskoforsikring.

insurance-1991214_1920 (1)

Man bliver sandsynligvis nødt til at få en “alle risikoer” forsikring yderligere. Det anbefales i alle tilfælde at tegne denne forsikring , fordi man vil være ansvarlig i alle tilfælde af eventuelle skader på bilen op til et relativt højt beløb .Biludlejningsfirmaet kan nemt bebrejde dig for ridser eller skader på undervognen af bilen. Omkostningerne ved en fuld kaskoforsikring kan variere fra 10 til 30 euro per dag til omkring 150 til 300 euro om måneden

# Benzin omkostninger

Det er vigtigt at være særlig opmærksom på reguleringen brændstof . I nogle tilfælde er man nødt til at betale et rettelse beløb for en fuldt optanket bil.

Tanking Barcelona-home

Ved returnering af bilen, må tanken gerne være tom. Dette beløb afhænger af bilens type og udlejningsselskabet, dette varierer mellem 70 og 100 euro. Det er normalt meget dyrere end en forordning, som beder dig om at returnere bilen fuldt optanket i stedet for at betale for en fuld tank på forhånd. Forsøg derfor at vælge et udlejningsselskab , hvor man kan returnere bilen med en fuld tank.

# Alder

Overvej minimumsalderen ! Ellers kan man opleve ubehagelige overraskelser . Ved nogle udlejningsfirmaer er minimumsalderen 21 , ved andre er det 23 og andre vil ikke lade dig køre bil før man er 25. I forhold til 21 , er det næsten umuligt at leje en bil . I næsten alle tilfælde er der et gebyr for bilister mellem 21 til 25 , dette varierer mellem 5 og 25 euro per dag . Forsigtig ! Når du har indtastet din alder, vises de biler man ikke har mulighed for at leje. Det er derfor vigtigt at læse vilkår og betingelser og ikke blot klikke på accepter!

stop_light_traffic_light_stoplight_streetlight-69487.jpg!d

Selv om den spanske udbyder Goldcar oftes er forholdsvis billig , skal man være forberedt på lange ventetider . Det er den eneste leje virksomhed, der ikke har en leje beliggenhed direkte i terminalen . Man skal først vente på en bus, der tager dig til pickup – placering, hvor man ofte er nødt til at vente i lang tid igen, især om sommeren i højsæsonen

Når du efterfølgende får din bil , skal du være opmærksom især på alle de scootere, som altid slynger sig gennem biler . Den største udfordring vil helt sikkert være rundkørsler . En vigtig uskreven regel : Hvis du ønsker at tage den første afkørsel skal du placere din bil på den yderste højrefløj . Hvis du senere ønsker at forlade rundkørslen yderligere, bør du placere din bil på de indre spor af vejen før du fletter ind !

# Parkering

I Barcelona er det katastrofe at parkere. Hvis du opholder dig for eksempel i Ciutat Vella ,skal man være forberedt på ublu omkostninger for parkering.

parking-825371_1920

I alle de grønne og blå parkeringspladser, har man mulighed for at parkere gratis, på søndage og hverdage fra 20:00 til 08:00 i løbet af natten, på alle andre tidspunkter ,skal man have en parkering tilladelse , som er virkelig dyr . Hvis du laver smart beslutning om at forlade din bil uden det , vil du få en parkeringsbøde i de fleste tilfælde , er denne på 25€. I byens centrum og også i de kvarterer omkring, er der næppe nogen andre parkeringsarealer . Hvis du ønsker at nå frie områder , er man nødt til at køre længere væk for eksempel på Montjuic hill eller selve kanten af Gràcia . Ma bør derfor kun leje en bil, hvis man planlægger en tur til steder og strande uden for Barcelona. For bytransport , lejning af scootere giver mere mening , fordi man kan parkere bogstaveligt talt overalt ! Hvis du er nødt til at leje en bil, og gerne vil kunne parkere den gratis ved hvor du bor, vil vi anbefale dig at bo i en af vores lejligheder på Montjuic bjerget eller lejligheder i Gracia.

As an additional Tip, lejning af scooter I Barcelona kan være mere praktisk at komme rundt på i byen. Hvis du er interesseret så tag et kig på Cooltra, hvor du endda kan leje en scooter til månedsbetaling hvis du er her i længere tid!

Hvis du bare leder efter en hurtigere måde at se byen på, vil en tur med GoCar helt sikkert give dig en spændende og sjov tid. 

MADRID-USE-ME

Har du travlt med at planlægge din tur til Barcelona, og stadig ikke har noget sted at bo? Vi hjælper dig glædeligt med en hjælpende hånd!

danishDanish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top