Home / Kultur / Mad og drikke / Billige spisesteder i Barcelona for mindre end 10 €
food-salad-restaurant-person (1)

Billige spisesteder i Barcelona for mindre end 10 €

I Barcelona finder du et bredt udvalg af barer og restauranter med enhver form for mad fra hele verden. Desværre er priserne også meget forskellige. Hvis du er en mad elsker på et budget, eller du simpelthen ikke vil bruge for mange penge på en restaurant, så fortsæt med at læse! Vi har forberedt en liste til dig  over billige spisesteder i Barcelona for mindre end 10 €.

Chen Ji 

Store portioner af lækker kinesisk mad til meget lave priser. Dette er hvad du får i Chen Ji – en af de mest populære og de smukkeste asiatiske restauranter i Barcelona! I deres menu kan du finde mere end 100 retter; fra klassiske nudler, stegte ris og aromatiske supper til utypisk, traditionel kinesisk mad såsom jellyfisk salat, ande tunger eller ko mave. En gennemsnitlig pris på de fleste retter er omkring 5 €!

Adresse: Carrer d’Alí Bei, 65

Chen Ji Barcelona

Can Paixano

Can Paixano er en meget autentisk spansk bar beliggende i det gamle fiskerkvarter i Barceloneta. Siden 1969 har Can Paixano specialiseret sig i sin berømte Cavas (mousserende vin) og spansk stil snacks. Stedet er virkelig lille, det har ingen pladser og normalt er der mange mennesker, der taler højt, så vær klar til denne typiske spanske oplevelse! Du kan få varme sandwich og hamburgere til maksimalt 3 € og nogle lokale kød, oste og tapas til omkring 3 – 4 €. Desuden betaler du kun 1,10 € for et glas af deres gode egen cava.

Adresse: Carrer de la Reina Cristina, 7 (Barcelonata) / Carrer Castillejos, 158, Pl. Glòries (Food street terrace i Els Encants Market)

Can Paixano

La Malandrina

Et andet godt valg for en billig spisning i Barceloneta er La Malandrina. En lille restaurant til kødelskere med stor appetit! Dette argentinske-uruguayanske sted serverer en meget god kvalitet steaks til overkommelige priser. Til 9 € får du short ribs, kyllingebryst, mørbrad eller nederdel bøf. Alle ledsaget af salat, ris eller kartofler og hjemmelavet dressing. Hvis du ikke er på et budget, bør du også prøve deres andre grillede specialiteter.

Adresse: Carrer de l’Almirall Cervera, 5

La Malandrina

Tacos Tacos

To farverige restauranter beliggende tæt på hinanden i Poble Sec distriktet. Tacos Tacos serverer, som navnet antyder, mexicansk mad. Vi elsker dette sted for deres ugentlige kampagner. På mandag og tirsdag kan du få alle tacos til 1 euro. På onsdag betaler du 1,5 € og 1 € for en øl og tequila shots. Margarita på denne dag koster kun 3 €! Det er et perfekt sted at hænge ud med venner, drikke og spise godt uden at bruge for mange penge.

Adresse: Carrer de Tapioles, 9 and Carrer de Tamarit, 85

Tacos Tacos

Bo de B

Sandsynligvis den billigste bar for en sund mad i Barcelona. Foran Bo de B er der altid en kø, og det er ikke uden grund! Du kan fylde dig med salater, enorme sandwich og varme snacks. Alle ingredienserne er friske, retter er tilberedt foran dig og serveres meget hurtigt. Det er en fremragende mulighed for både veganer, vegetarer, og dem der kan lide kød.

Adresse: Carrer de la Fusteria, 14

Zrzut ekranu 2017-09-19 o 13.11.35

 König

Dette sted vil helt sikkert overraske dig. König, på grund af sin fancy og moderne mødested ser ganske dyrt ud. Faktisk er det slet ikke! Restauranten har en meget flot menu med salater, kombinations platter, spanske tapas og fantastiske burgere. De sidste koster mindre end 4 € hver. Resten af retterne er også billige. Personalet er desuden meget venlige og hjælpsomme. Det er en fornøjelse at spise morgenmad, frokost eller middag her!

Adresse: Rambla de Catalunya, 5 / Carrer de la Fusina, 3

Zrzut ekranu 2017-09-19 o 14.14.07

100 Montaditos

En af de mest populære spanske fastfood steder. 100 Montaditos er en kæde af restauranter, der serverer mere end 100 varianter af mini sandwiches (montaditos) og en billig øl eller sød fin tinto de verano. For hver sandwich og alkohol holdige drikke betaler du fra 1 til 1,5 euro. Deres restauranter er altid fyldt med unge og studerende der nyder en nat med en billig øl og snacks.

Adresse: Plaça d’Urquinaona, 1 /  Rambla del Raval, 41 /  Rambla de Catalunya, 11 /   Rambla del Poblenou, 76,  and more.

100 montaditos (1)

La Sureña

En mere populær franchise restaurant i Barcelona. Spansk tapas og skaldyrs retter til rimelige priser. Du kan prøve deres rejer, blæksprutter, paella, kødretter og andre varme snacks. Cool sted for studerende og store grupper.

Adresse:  Carrer dels Tallers, 70 /  Ronda de Sant Pau, 79 / Passeig de Sant Joan, 77 / Maremagnum, Moll d’Espanya, 5

La Surena

N.A.P Neapolitan Authentic Pizza

Stort autentisk pizzeria med to restauranter i Barcelona. En i hjertet af Born og andet, ved siden af Barceloneta. Deres pizzaer er tilberedt med napolitansk tradition, og er bagt i træovn. Både smag og pris er rigtig god. En anden fordel ved N.A.P er altid muntert italiensk personale. Fra denne restaurant vil du altid gå ud med fuld mave og et smil i dit ansigt.

Adresse:  Av. de Francesc Cambó, 30 (el Born) / Carrer del Baluard, 69 (Barceloneta)

nap barcelona

Carrer de Blai 

Carrer de Blai navnet på en gade i Poble Sec-distriktet med mange små barer. Den karakteristiske ting for dem alle er, at de serverer pinchos, en slags tapas sammensat af et stykke brød med forskellige ingredienser ovenpå. For hver pinchos betaler du fra 1 til 2,5 €, og du har brug for mere eller mindre 4 for at være mæt. Bare gå gennem Carrer de Blai, se på tapaserne på barens disk og vælg den, du kan lide mest. Vores favoritter er L’Angolino, Pincho J og Blai 9.

Adresse: Carrer de Blai

Pinchos Carrer Blai

 

Kender du andre gode og billige restauranter i Barcelona? Del det med os!

 

danishDanish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

eating-drinking-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top