Home / Aktiviteter / At besøge Barcelona med en hund
Barcelona with a dog

At besøge Barcelona med en hund

Hunde er ikke hele vores liv, men de gør vores liv hele.
-Roger Caras (fotograf og forfatter)

Er hunden din bedste ven eller en del af din familie? Så kan vi forestille os, at hvor som helst du rejser, vil du gerne tage din Fido med dig. Hvis du kommer til Barcelona med en hund, er der intet at bekymre sig om! Det er en meget kæledyrsvenlig by, der byder på mange attraktioner både for ejerne og deres hunde. På gaderne i Barcelona kan du hver dag se mange hunde i enhver race, størrelse og farve. Det er det bedste bevis på at besøge Barcelona med en hund vil være en fornøjelse for både dig og hunden!

Element 2Ting at lave

Sightseeing

Barcelona er en meget hundevenlig by og tilbyder mange attraktioner for dig og din hund. Det er selvfølgelig ikke muligt at komme ind på de vigtigste hotspots som Sagrada Familia, museer og andre indendørs monumenter, men der er stadig mange ting at lave med din hund. Barcelona er en perfekt by til lange gåture, hvor du kan beundre kunst, arkitektur mesterværker og facader af fantastiske modernistiske bygninger. Du kan starte din tur fra den øverste side af Passeig de Gracia for at se Gaudis monumenter La Pedrera og Casa Batlló (fortovet der er meget bredt, men du skal huske at snøre din hund, da der kører mange biler rundt). Drej derefter til venstre ad gaden Gran Via de les Corts Catalanes for at nå til Plaza Tetuan og den imponerende Arc de Triomf, hvorfra der kun er få skridt til din endelige destination – Parc de la Ciutadella. Parken, selvom den er fuld af folk i weekenden, er et perfekt sted at hvile sig, lad din hund ud og have det sjovt!

Barcelona with a dog; Parks

Parker

En anden park du kan nyde med din hund er den berømte Park Güell. Du kan nemt komme ind til dens monumentale del (glem ikke at bestille dine billetter på forhånd!). Desuden er hunde også meget velkomne i offentlige parker som Parque Joan Miró, Parque de la Estació del Nord eller Parque de la Espanya Industrial.

dogs on a beach

Strande

Barcelona er kendt for sine smukke strande, som du helt sikkert vil besøge. Desværre er der nogle begrænsninger i højsæsonen til badning på Barcelonas strande. Det er forbudt at gå til stranden med din hund i weekenderne fra april til oktober og i enhver dag fra 1. juli til sidste søndag i september. Llevant-stranden har dog et særligt område, der er markeret for hunde, og det åbnes fra 1. juni til 25. september (2017). Der er også nogle hund strande omkring Barcelona: Cala Vallcarca nær Sitges eller Playa de la Picordia i Arenys de Mar.
Og hvis du vil have noget ekstra til din hvalp, kan du besøge Canino Can Jane Resort med en speciel swimmingpool til hunde, kun 30 minutter fra Barcelona.

Funky Cycle Rickshaw City Tour

Andet

I byen finder du også hundevenlige attraktioner som Cronologic Escape Room. Du kan også tage en tur på Funky Cycle Rickshaw City Tour, som gerne vil tage din hund på et bord 😉 Under dit ophold i Barcelona må du være up-to-date med nogle udendørs arrangementer som Palo Alto Market – en weekend festival med live musik, mad trucks og design, organiseret på den første weekend i hver måned. Selvfølgelig er det 100% hundevenligt!

Transport

Du kan nemt bruge offentlig transport til at komme rundt i Barcelona med din hund. Du skal dog følge nogle begrænsninger; I Barcelonas metro- og busnetværk er det tilladt at rejse med en hund pr. Person. Alle hunde i metro- og busområdet skal bære en mundkurv, holdes i en ikke-forlængelig snor og forblive inden for 50 cm fra håndtereren. På hverdage fra 11. september til 24. juni er hunde ikke tilladt på metroen mellem kl. 07.00 og 9.30 og mellem kl. 17.00 og kl. 19.00. I weekender og på helligdage er hunde tilladt til enhver tid også om sommeren (fra 24. juni til 11. september).

Du kan også rejse med din hund i taxi, men sørg altid for at det taxiselskab du vælger er kæledyrsvenligt, og om det tager ekstra gebyrer for hunden.

Tips:

  • Selvom alle de steder vi nævnte er hundevenlige, så skal du huske på, at i højsæsonen eller i rushtiden kan disse stederne være overfyldte, hvilket måske ikke passer til din hund.
  • Altid hav en flaske vand med til din hund. Du kan nemt fylde den i en af drikkekilderne i byen.

Element 3Hvor man kan spise

I Barcelona behøver du ikke at kæmpe med valget af restauranter og barer, der accepterer hunde. I mange af dem er de meget velkomne, så du kan nyde dit måltid eller en kold øl med din hund ved siden af dig. Her har du nogle muligheder:

Espai Mescladís

Espai Mescladís

Espai Mescladís

Denne farverige café-bar er beliggende i en lille gårdhave i hjertet af El Born-distriktet, og er et godt valg til morgenmad eller frokost. Det er ikke kun et sted med lækker mad, det er også en non-profit organisation, som giver arbejdsmuligheder for indvandrere og organiserer multikulturelle workshops. Du kan sidde på dens smukke terrasse og nyde solrige morgener med din hund.

Can Dendê

Til lækker brunch skal du gå til Can Dendê. Det er en charmerende lokal med venligt personale, hvor du kan få de typiske brunch muligheder som fransk toast eller æg benedict og også nogle retter med et brasiliansk touch. Åh, og glem ikke den lille Dendê hund er chefen der!

Fàbrica Moritz Barcelona

Det er en restaurant til bryggeriet Barcelonian Moritz brewery. Typiske spanske tapas og et stort udvalg på samme sted af øl. Vi elsker det takket være dens lækre mad og unikke, rummelige mødested hvor du kan tilbringe en dejlig tid til de sene natte timer inde eller ude på deres hyggelige terrasse.

Element 1Hvor man kan bo

Søger du hundevenlige lejligheder til dit ophold i Barcelona? Tag et kig på nogle af dem:

pet friendly apartment barcelona

ROMANTISK PENTHOUSE MED PRIVAT TERRASSE

Komfortabel lejlighed til 4 personer (og en hund!) Beliggende i Sants-Montjuïc kvarter for daglig og månedlig leje. Den er kun få minutter fra de smukke parker Espanya Industrial Park og Parc de Joan Miró og Montjuic-bakken, hvor du kan gå på vandreture.

Fra 63€/ NAT; 1200€ / MÅNED| 40m²  | Licens : HUTB-001182

 

Dog-friendly accommodation near la Rambla

RAMBLA LEJLIGHED MED TERRASSE

Indkvartering i en bymidte i det charmerende gotiske kvarter. Lejligheden har en elegant og moderne stil med et rustikt touch. Den har også en balkon hvor du kan nyde morgenkaffe eller en romantisk middag.

Fra 157€ / NAT| 80m2 | Licens : HUTB-002464

 

Holidays with a dog barcelona

FAMILIEVENLIG LEJLIGHED I EIXAMPLE

Denne stilfulde lejlighed til store familier eller vennegrupper er beliggende i et roligt kvarter tæt på metrostationen El Clot. Tæt på er der mange områder, hvor du kan gå og lege med din hund samt tage en picnic med dine venner.

Fra 81€/ NAT; 1550€ / MÅNED| 90m2 | Licens : HUTB-002414

Tag også et kig på vores artikel om pet-friendly apartments!

danishDanish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activities-sv-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top