Home / Kultur / Mad og drikke / Bedste sushi restauranter i Barcelona
food-japanese-food-photography-sushi

Bedste sushi restauranter i Barcelona

Uanset hvor du er i verden, er sushi blevet noget man ikke vil gå glip af! I Barcelona elsker vi sushi, som buffet, som et gourmetmåltid, ja alt hvad du kunne forestille dig. I dag præsenterer vi de bedste sushi restauranter i Barcelona for dig.

#1 Sushibo

Sushibo; Barcelona-Home

Vores første valg? Restaurant Sushibo Barcelona! Det er blevet vores foretrukne sushi restaurant i Eixample! Ikke kun på grund af deres lækre sashimi men for alle de muligheder de tilbyder. Ønsker du ikke at tage ud af dit hus, men du ønsker stadig sushi? Intet problem, Sushibo vil levere det til dig! Bestil online eller ring til dem på nummeret nedenfor. Hvis du passerer restauranten og har lyst til at spise hjemme, kan du bare tage det med! Deres restaurant i Gracia er hovedsageligt til at tage maden med hjem på grund af sin mindre størrelse, set i forhold til deres restaurant i Carrer de Casanova.

Sushibo har også en mulighed for når du har nogle venner over: The Sushi Box. Hvis du vil holde en større begivenhed som et bryllup eller private festligheder, har du mulighed for at ansætte dem til catering! De vil tilbyde dig en række kvalitets gastronomiske kombinationer af både sushi og andre retter baseret på deres menu. Du kan også bede om at tilpasse maden efter dine behov og ønsker. Hvis du vil lære at lave sushi, tilbyder restauranten også en workshop til 30 euro. Den indeholder ingredienserne, madlavnings ris, udvikling af stykker makisu (hosomakis, futomakis & uramakis), anretning af sushi på tallerkenen og endelig smagningen af den.

Vi har noget for alle vores Barcelona-Home kunder:

15% rabat på restauranter, afhentning eller levering ordrer online eller telefonisk. Du skal bare bruge promo-koden BCNHOME til at identificere dig selv! (Menuer er ikke inkluderet i kampagnen).

GØR DIN ORDER NU eller BOOK EN TABEL, skriv koden i de specifikke anmodninger.

Download vores Sushibo menu her.

Adresse: Carrer de Casanova, 94 and Ronda General Mitre, 220 Barcelona
Åbningstider: Hverdage 13.00-16.00; 20.00 – 23.00 / Fredag og Lørdag 19.00 – 00.00
Telefon: 934154078
Hjemmeside: sushibo.cat

Interesseret i at overnatte i Barcelona? Så tag et kig på vores lejligheder i Eixample!

#2 Matsuri

Masturi; Barcelona-Home

Matsuri Barcelona kan prale af at have en international chef, der arbejder for restauranter blandt de mest raffinerede i verden. Denne betragtes som en af de bedste sushi restauranter i Spanien. Du kan nyde deres lækre retter og utrolige kvalitet. Beliggende i det gotiske distrikt, er restauranten designet til at skabe en zen og afslappende atmosfære, der bringer fred og ro i en meget livlig bydel. Alle retterne er signaturer af Chef Edo Komori Environment. Restauranten har sin egen sushi bar, der tilbyder god kvalitets sushi.

Adresse: Plaça del Regomir 1, 08002 Barcelona
Åbningstider: Søndag – Torsdag 20.00-23.30, Fredag og Lørdag 20.00-24.00
Søndag lukket
Telefon: 932 681 535

Leder du efter en lejlighed i dette område? Så tag et kig på vores lejligheder i Barri Gothic!

#3 Tokyo

Tokyo sushi; Barcelona-Home

Sushi buffet! En sætning, som alle amatører af sushis ønsker at høre. Hvis dagens menu ikke er nok til dig, så gå til Toyo, i Gràcia, hvor du kan spise så meget sushi som du ønsker. Priserne er temmelig billige (frokostmenu til 10 € pr. person og 15 € til middag). Fisken i Tokyo er super frisk, og restauranten tilbyder et bredt udvalg af varme og kolde retter.

Tjenerne på Tokyo Sushi er meget venlige og glade for at tilbyde sushi nybegyndere rådgivning om hvad man skal bestille. Restauranten er det perfekte valg for par, familier eller større vennegrupper. Bestil bordet i forvejen for at sørge for at få plads! Hvad venter du på? Modtag fristelsen og nyd så meget sushi som du vil!

Adresse: Carrer de La Riera de Sant Miguel, 19, Barcelona
Åbningstider: Mandag-Søndag 13.30-16.00; 20.30-23.30
Telefon: 933 176 180

Har du brug for et sted at overnatte efter din sushi? Så tag et kig på vores lejligheder i Gracia!

Vi håber at du får chancen for at få prøvet vores bedste sushi restauranter i Barcelona.

Sushi restauranternes placeringer

 

button2 (1)button1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

eating-drinking-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top