Home / Kultur / Mad og drikke / Bedste caféer i Barcelona
Best cafes in Barcelona

Bedste caféer i Barcelona

Et enkelt skud espresso, som en bittersød kugle til hjertet. En skummet cappuccino, som en varm omfavnelse. Kaffe er en magisk ting, og i Barcelona er det normalt at tage et øjeblik og nyde det, privat i løbet af en hurtig frokostpause eller samtidig med venner. Byen er fuld af billede-perfekte pladser, perfekt til at sidde i solen og skyde en cortado tilbage (en lokal favorit af espresso med dampet mælk). Men der er også flere fantastiske kaffebarer specialiseret i brygning af dine yndlingskaffe kreationer. Vi har sammensat en liste over de bedste caféer i Barcelona, som hver er kendt for talentfulde baristas og lækker kaffe.

Satan’s Coffee Corner

Satan's Coffee Corner

Satan’s Coffee Corner finder du en af de bedste grinder i byen. Gemt væk i labyrinten af smalle snoede gyder, der udgør den historiske Barrio Gótico, hvor denne charmerende “hipster” cafe præsenterer en ny tilgang og fremmer en dybere forståelse for kaffe af god kvalitet. Vælg mellem deres almindelige espresso-baserede kaffedrikke (den klassiske espresso, Americano, Cortado og flad hvid) eller en filtreret kaffe. Deres kolde bryg er også meget populær. Eller måske foretrækker du en Aeropress? Ved ikke hvad det er? Spørg en af de venlige baristas! Andre drikkevarer omfatter grapefrugt sodavand og kombucha fermenteret te. Gå med din kaffe, vælg et af deres lækre hjemmelavede kager (kager, donuts, scones), pressede sandwich eller salater.

Men vær opmærksom på, at huset regler siger, at der er “Ingen koffeinfri. Ingen Bullshit. Ingen Vanilla. Ingen Wifi. Ingen Sjov for Børn”. Cool nok til dig? Så tjek det ud!

Adresse: Carrer de l’Arc de Sant Ramon del Call, 11 / Gran Via de les Corts Catalanes, 700
Åbningstider: Mandag – Lørdag 8.00 – 18.00, Søndag 10.00 – 18.00
Telefon: +34 666 22 25 99

Leder du efter et sted at overnatte i værheden, så du kan få dit Satans fix hver morgen? Så tag et kig på vores Lejligheder i Barrio Gotico!

Nømad Coffee Lab & Shop

best-cafes-in-barcelona (1)

Denne ene er unik i sin slags. Med deres 3 steder, egen ristede kaffe, transport i Europa, salg af kaffeværktøjer og selvstændige værksted, når du ikke hurtigt op på deres niveau. De vil rejse hvor det er nødvendigt med deres Coffee Truck eller kaffestandard. Begivenheder, catering, produktdesign, pop-up butikker, med mere og Nømad Coffee Lab & Shop arbejder på det med al sin lidenskab. Ud over deres 3 steder kan du finde deres kaffe i hele byen i alle forskellige slags caféer.

Nømad Coffee Lab & Shop riste, distribuere, tjene, træne, lege, eksperimentere og rådgive.

Adresse: Carrer de Joaquín Costa, 26 (Hverdags lokation)
Åbningstider: Mandag – Fredag 8.00 – 18.00, Lørdag – Søndag 10.00 – 19.00
Telefon: +34 62 85 66 235

Klar til at lære, dufte, smage og drikke? Tag et kig på vores Lejligheder nær Ciutat Vella.

Espai Joliu

best-cafes-in-barcelone-joliu-614x768 (1)

Espai Joliu er en konceptbutik til elskere af planter, potter, illustrationer, mad og design magasiner, special kaffe og hjemmelavede kager. Dette er et kreativt sted, hvor du kan forvente din kaffe stærk fra bønner af høj kvalitet og hjemmelavede kager og slik, som er økologisk. Konceptbutikken viser kreativitet, ægthed og sindsro. Fristelsen til at nyde freden og bare slappe af for at være lidt er mere end til stede.

Adresse: Carrer Badajoz 95
Åbningstider: Mandag – Fredag 9.00 – 19.00, nogen gange også lørdage.
Telefon: +34 930 232 492

Kan du allerede føle den afslappende atmosfære? Så tag et kig på vores smukke Lejligheder nær El Poblenou.

Babèlia Books & Coffee

Babelia Barcelona

For ægte bogorme anbefaler vi Babèlia Books & Coffee, en café og boghandel, der tilbyder et fredeligt og roligt sted at nyde lidt tid alene. Det er det ideelle sted, hvis du vil indhente læsning, eller hvis du vil arbejde, skrive eller tegne. Stedet har en særlig kulturel betydning for mange berømte kritikere, som vælger det som et sted at samle og udveksle ideer. Ofte afholdes der også kunstudstillinger og bogsigneringer på stedet. Hvad går bedre med en god bog end en god kop te? Eller måske en kaffe? Eller vin? Babèlia Books & Coffee har en fremragende café, hvor de serverer morgenmad, snacks, hjemmelavede kager og en bred vifte af drikkevarer.

Så læne dig tilbage, slap af og nyd et øjeblik med stille kontemplation med en god roman og en god kop kaffe, proffesionelt brygget.

Adresse: Carrer de Villarroel, 27
Åbningstider: Mandag – Fredag 9.00 – 21.00, Lørdag 10.00 – 02.00, Søndag – lukket.
Telefon: +34 934 24 66 81

Vil du gerne bo tæt på? Så tag et kig på vores elegante Lejligheder i Sant Antoni!

Spice Café

Spice Cafe

Spice Café er gemt væk i en sidegade ud for den travle restaurantrække Carrer Blai i Poble Sec-kvarteret, og er en charmerende lille café og kagebutik, der har fået ry for at have en af de bedste gulerodskager i byen. Mange rejser vidt og bredt for at smage en af deres signaturkager, som alle er frisk bagte internt i høj kvalitet og af fortrinsvis lokale ingredienser. Udover deres berømte gulerodskage omfatter andre populære favoritter deres cheesecake, kiwi kage og pund kage. Hvis du er i humør til noget sødt, tilbyder de også et godt udvalg af bagel-sandwich og quiches. Deres drikke liste omfatter alle typer kaffe drikke, te, iste, infusioner samt saft at nyde sammen med den lækre mad.

Deres portioner er meget generøse, ideel til deling, og stemningen er perfekt til at bruge kvalitetstid sammen med venner efter arbejde.

Adresse: Carrer de Villarroel, 27
Åbningstider: Mandag – Fredag 9.00 – 21.00, Lørdag 10.00 – 02.00, Søndag – lukket
Telefon: +34 934 24 66 81

Leder du efter et sted og crashe efter et lækkert stykke kage og te? Tag et kig på vores Lejligheder i Poble Sec for at finde stedet for dig!

Vi håber at du har chancen for at prøve vores Bedste caéer i Barcelona!

Overnatning Barcelona

view more apartments danski danish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

eating-drinking-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top