Home / Kultur / Mad og drikke / Bedste Burger steder in Barcelona
best burger bcn..

Bedste Burger steder in Barcelona

Mens Barcelona har massere af tapas restauranter, pincho barer og markeder fuld af friske og farverige produkter til at forberede hjemme, er alt hvad du virkelig har brug for nogle gange bare en Burger! Og mens vi meget gerne opmuntrer dig til at udnytte det store udvalg af frisk fisk og skaldyr, oste af verdensklasse og skinke, forstår vi også, at det nogle gange er en burger med fritter der rammer bedst. Barcelona har en bred vifte af muligheder når det gælder burgere, og vi taler ikke om McDonalds eller Burger King! Vi har opført Barcelona Home’s anbefalinger til de Bedste Burger steder i Barcelona.

Oplev de bedste burgere i Barcelona ved at besøge et af disse steder:

# Bacoa

Bacoa har flere steder i Barcelona, men den mest populære ligger i nærheden af Placa de Universitat. På Bacoa finder du nogle af de mest velsmagende burgere i byen, frisk grillet og serveret med sprøde og lækre pommes frites ved siden. Kødet i burgerne er økologisk og kan spores tilbage til certificerede spanske gårde. De tilbyder en bred vifte af muligheder, herunder den traditionelle oksekød burger, sammen med veganske og vegetariske burgere, selv en kylling burger. For dem på en glutenfri diæt tilbyder de også burgere som salater uden brød. Når du ankommer, skal du blot afkrydse den type signatur burger du vil have eller designe din egen – vælg dine toppings.

bacoa burger

Adresse: Ronda de la Universitat 13, Barcelona
Åbningstider: Mandag-Søndag 12.00-01.00
Telefon: +34 932 507 290
Email: [email protected]

Leder du efter en lejlighed i området? Tjek vores Lejligheder i Eixample!

# Bro

Leder du efter en burger med de mest lækre bløde boller og lækkert saftigt kød, så er Bro det rette sted at tage hen! Bro ligger i hjertet af Barceloneta, tæt på Port Vell og den smukke Barceloneta strand. Deres burgere består af 100% kalvekød medium rå stegt med hjemmelavede saucer. Prøv den mexicanske burger for et krydret touch, eller en Jack Daniels burger med coleslaw og Jack Daniels BBQ sauce! Ved siden af kan du bestille stegte kartofler, bage kartoffel eller dom nachos med guacamole.

bro burger

Adresse: Baluard 34, Barcelona, Spain
Åbningstider: Mandag-Fredag 13:00-16:30, 20:00-23:30, Lørdag-Søndag 13.00-00.00

Leder du efter en lejlighed i området? Tjek vores Lejligheder i Barceloneta!

# La Central

På La Central er deres burgere med med brød bagt hver dag, kogt på grillen en efter en og friske råvarer fra det lokale marked, valgt af kokken. Beliggende tæt på centrum og Palau de la Música Catalana, et trendy sted indrettet i en industriel vintage stil, hvor du vil føle dig hjemme til at nyde de lækre gourmetburgere i byen! Burgere lavet med et valg af 100% oksekød, sort Angus, økologisk oksekød fra Pyrenæerne eller fritgående kyllingekød på en hvid eller fuldvoksen bolle. Nyd din burger med en side af rustikke kartofler, krydret kartofler eller hjemmelavede nuggets.

la central burger

Adresse: Via Laietana 45, Barcelona, Spain
Åbningstider: Søndag-Torsdag 12.30-00.00, Fredag-Lørdag 12.30-01.00

Leder du efter en lejlighed i området? Tjek vores Lejligheder i det Gotiske kvarter!

# Foc i Oli

På et hjørne i Eixample-kvarteret ligger Foc i Oli, som tilbyder en lille restaurant med sandwich og topkvalitets hamburgere. Alt dette er forberedt i kundens øjne, hvilket giver mulighed for at vælge mellem mange friske ingredienser som forskellige typer brød, kød, grøntsager og saucer til at designe din egen sandwich eller hamburger individuelt. Der er også en menu med specielle sandwich og hamburgere, designet af ejerne, som blandt andet omfatter den berømte kok Anthony Bourdain, der kaldte chivito for verdens bedste sandwich.

foc i oli burger

Adresse: Carrer d’Aribau, 91, 08036 Barcelona
Åbningstider: Mandag-Fredag 13.00-16.30, 19.00-23.00, Lørdag 13.00-16.30, Søndag lukket

Leder du efter en lejlighed i området? Tjek vores Lejligheder i Eixample!

# Anauco Gourmet

I Anauco Anauco tæt på Sagrada Familia er de specialiseret i udførelse af hjemmelavede burgere, hvor de tager sig af udvælgelsen af råmaterialet og fremstillingen af alle de retter, de tilbyder på menuen, for at sikre et produkt af høj kvalitet . De smagsblandinger og kombinationer, de bruger, vælges omhyggeligt for at give kunden en unik sensorisk oplevelse til ganen og tage begrebet af den traditionelle burger til næste niveau. I restauranten nyder kunderne et andet og nytænkt forslag samt et behageligt miljø og venlig behandling, ideel til at dele med din partner, familie eller venner. De har nogle fuldt loadede lækre burgere du bliver nødt til at prøve!

gourmet burger

Adresse: Carrer de València 428, 08013 Barcelona, Spain
Åbningstider: Mandag-Søndag 13:00-16:30, 20:00-23:30

Leder du efter en lejlighed i området? Tjek vores Lejligheder ved Sagrada Famila!

Placering af burger stederne:

Skal i ud og have en cocktail efter den lækre burger? Så tage et kig på de bedste cocktail barer i Barcelona!

 

danishDanish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

eating-drinking-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top