Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Årlige leje
Yearly rentral

Årlige leje

Lange ophold huslejer

DEN BEDSTE SERVICE FOR DIN EJENDOM

Barcelona Home er en af de førende virksomheder i verden af høj kvalitet fast ejendom kommercialisering. Vores enestående netværk med første klasses kontakter, premium kunder og den know-how af vores konsulenter er det bedste grundlag for en vellykket markedsføring af din ejendom. Vi heldigvis komme med den optimale salgsstrategi til dit hjem. Stol på bedste og komme i kontakt med os nu!

 • Ferielejligheder
 • Penthouses
 • Studios
 • Huse
 • Erhvervsejendomme
 • Kontorer
 • Parkering

 

Hvem søger vi?

– Ejere af møbleret eller umøbleret bolig i byen Barcelona eller dens omgivelser.
– Ejere, der ønsker at udleje deres lejlighed i en længere periode med minimerede driftsomkostninger.
– I øjeblikket mindste lejeperiode for ejeren er 3 år med undtagelse af særlige omstændigheder.

.
Hvad er fordelene for vores udlejere?

Vores ledere ved udmærket karakteristika og situationen på markedet for hvert område af Barcelona. Du vil være i stand til at drage nytte af dine erfaringer. Vi har opnået loyalitet en bred portefølje af professionelle lejere, familier og enkeltpersoner, der kender os og stoler på vores “kvalitetsstempel”. Som ejer, vil du have en privilegeret og personlig adgang til en “Online Intranet”, som vil give dig mulighed for at kontrollere situationen for din ejendom til enhver tid. Dette værktøj giver dig mulighed for at downloade aktuelle og langfristede lejekontrakter alle månedlige bosættelser, fakturaer indlæst, årlige indkomst certifikater for præsentation i IRPF eller selskabsskat, skal du kontakte din personlige manager i realtid, etc.

Periodisk vil du modtage vores nyhedsbreve og lejlighedsvis “flashnews”, der vil informere dig om de mest relevante nyheder på markedet for fast ejendom og nyheder fra Barcelona Home.

 1. Vi udarbejder et koncept for markedsføring skræddersyet til din ejendom.
 2. Du vil nyde godt af fremragende marked viden om vores fast ejendom konsulenter.
 3. Dine individuelle ambitioner er vores prioritet – altid.

Derudover har vi en stærk tilstedeværelse i resten af Europa, Rusland og Latinamerika.

Vi analyserer og vælg med maksimal stringens profiler af potentielle lejere. Vi vil kun præsentere de filer, der er gået vores filtre.

.

Vi tilbyder to produkter:

 • Leje service: omfatter markedsføring af din flade for at finde den ideelle kandidat, og formaliseringen af den tilsvarende lejemål. Denne service er “ikke-eksklusive” og gratis.
 • Udlejning og management service: Vi tager ansvaret for forvaltningen af din ejendom. Denne service vil tillade dig at have “Online Intranet” og en “personlig manager” ansvarlig for at tage sig af din lejlighed og holde dig ajour med de nødvendige oplysninger.
.

Anmodning Evaluering

Vores team af fagfolk kan give dig en detaljeret evaluering / vurdering af din ejendom. For at gøre dette, skal du udfylde evalueringen / værdiansættelse anmodning med alle de nødvendige oplysninger, og vi vil svare dig så hurtigt som muligt. Hvis du har spørgsmål til denne proces, så kontakt os.
.
.

tools 2

Dekoration og renovering tjeneste
For at maksimere din indkomst, uanset om at leje eller sælge, tilbyder vi dekoration og renovering tjenester, vi kan give dig et skøn uden engagement.

 

affiliate program

Boliger forsikring tjeneste
Vi tilbyder dig forsikring, der dækker alle de uforudsete begivenheder, der kan opstå på din ejendom.

Vi arbejder 365 dage om året til at opfylde alle dine forventninger.

For at kontakte Barcelona Hjem skal du udfylde nedenstående formular, og vi vil kontakte dig snarest.

Kontakt os  eller besøg [wp_colorbox_media url=”#inline_content3″ type=”inline” hyperlink=”vores kontorer”] og vi vil deltage dig personligt.

KONTAKT OS

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top