Vores hjemmeside gør brug af cookies for at forbedre din brugeroplevelse, kende dine surfing-vaner og tilbyde bedre indhold. Ved at bruge denne hjemmeside samtykker du brugen af vores politik. ×

Betingelser og Juridisk ansvarsfraskrivelse

Betingelser

Automatisk oversættelse: se original (english)

I ejendominformationssiderne, samt under booking processen og i bekræftelses e-mailen, vil man finde betingelserne i søgeresultatet. Læs venligst disse inden du foretager en reservation. Hver boligejer sætter specifikke betingelser, som man skal afregne med kontaktpersonen, når man modtager hans oplysninger i bekræftelsesmailen. Ved at acceptere disse betingelser, accepterer man de særlige forhold i lejligheden man har reserveret. Barcelona Hjem forbeholder sig retten til at rette fejl i beregningen eller retskrivning. Klienten accepterer at alle de forpligtelser, der er fastsat i kontrakten, og er iøvrigt ansvarlig for eventuelle skader, der kunne forekomme fra dem som lejer boligen.

HVORDAN BRUGER MAN DENNE HJEMMESIDE

Denne hjemmeside er kun til personlig og privat brug. Enhver distribution, ændring, transformation, fjernelse, offentlig visning, og / eller anden aktivitet er strengt forbudt, hvis det ikke er udtrykkeligt godkendt af Barcelona Home. Barcelona Guide kan deles og kopieres.

Retten til at anvende denne hjemmeside, enten til søgning om oplysninger eller for at lave en reservation, er forbeholdt personer over 18 år, til enkeltpersoner og repræsentanter fra virksomheder og / eller institutioner. Barcelona Hjem forbeholder sig retten til at ændre hjemmesiden eller dele heraf, samt indholdet, hvor det skønnes nødvendigt.

Vi altid bestræbe os på at kontrollere rigtigheden af de oplysninger, der vises på vores hjemmeside. Ikke desto mindre,  indeholder hjemmesiden oplysninger, som afhænger af tredjeparter og / eller institutioner, bortset Barcelona Hjem og derfor kan vi ikke holdes ansvarlige for rigtigheden og nøjagtigheden af informationen.

FORBRUGERNS FORPLIGTELSER

  • Når reservationsbetalingen er foretaget, vil du modtage en bekræftelse e-mail med alle detaljerne for din bestilling  (adresse, check-in, etc.) Det er meget vigtigt, at du læser denne e-mail omhyggeligt.
  • Du skal kommunikere dit forventede ankomsttidspunkt til kontaktpersonen mindst 2 dage før din check-in.
  • Du skal respektere ejendomsretten, inventaret og udstyret.
  • Det er ikke tilladt at bo flere i lejligheden, end aftalt i kontraketn.
  • Forbehold vil automatisk blive annulleret, når bevis for, at ulovlige og / eller ulovlige aktiviteter udføres på ejendommen.
  • Det er udtrykkeligt forbudt at hel eller delvis fremleje af ejendomme, der er reserveret via denne hjemmeside.
  • Det er det kundens ansvar at sikre, at det område, hvor ejendommen er beliggende, er af deres smag.
  • Ejendommens ejer eller kontaktpersonen forbeholder sig ret til at anmode om underskrivelsen af en kontrakt ved ankomsten til lejligheden eller mod betaling af lejebeløbet.

Såsom at kunne reagere på eventuelle krav, er kunden eller brugeren underrettet om nødvendigheden af at kommunikere enhver manglende overholdelse af kontrkatens henrettelse som har vist sig på stedet så hurtigt som muligt, og i alle tilfælde inden for en periode på højst på 24 timer fra det tidspunkt, hvor forekomsten i skriftlig og dokumenteret formular er sendt både til ejendommens ejer og til Barcelona Home eller. Hvis kunden ikke er klar over reglen om tidsperioden, kan påstanden ikke behandles, og alle skader forårsaget eller forværret vil blive opkrævet til brugeren for deres mangel på kommunikation.

DOKUMENTER

Alle kunder som bokar en BHB-lejlighed til at tage sig til acceptera og underteckna det kontrakt som er kopplat til dem.

TAKSTER OG PRISER

Du kan vælge at se priser på tværs af hjemmesiden i euro, pund eller dollars, men når du kommer til bestilllingen, skal du bemærke, at alle priser er angivet i overensstemmelse med landets valuta og ved din konto konfiguration i PayPal. Du kan se tilsvarende i anden valuta på bookingsiden ved at vælge denne valuta fra rullemenuen.

Barcelona Hjem forbeholder sig retten til at ændre de priser, der vises på hjemmesiden til enhver tid. Disse ændringer vil ikke under nogen omstændigheder påvirke bookinger, der allerede er indgået. Ikke desto mindre vil disse ændringer finde anvendelse i tilfælde af ændringer bookinger, der er blevet anmodet om klienter.

TURIST SKAT

De samlede omkostninger omfatter ikke den aktuelle turist skat per person per nat. Prisen vil variere afhængigt af indkvartering og i stedet for dit ophold, svingende mellem 2,25 € +10% moms i Barcelona byen og € 0,90 +10% moms i andre Catalonien. Dette gælder kun på daglig leje og i de første syv dage.

OMFANG AF ANSVAR

Barcelona Hjem handler i god tro og i egenskab af mellemmanden i den ordregivende af de udbudte tjenester på www.barcelona-home.com. Begge virksomheder kan ikke ændre de kontraktlige forhold, der er individuelt fastsat af hver ejer. Billederne og de oplysninger, der er opført på vores hjemmeside leveres direkte af grundejerne, disse detaljer kan ændres periodisk og når som helst. Vi tager kun ansvar for direkte skader forårsaget af defekter, der kan henføres til vores forpligtelser i forhold til vores tjenester. Dette omfatter tilfælde af ethvert forbehold, som er annulleret fra vores side som følge af strejker, force majeure eller andre forhold uden for vores kontrol. I tilfælde af, at ejendommen, som er reserveret ikke er tilgængelig, vil vi tilbyde dig en alternativ indkvartering med samme karakteristika. I  tilfælde af, at en alternativ lejlighed ikke kan findes, vil reservationen blive annulleret, og det beløb, der betales for reservation gebyr vil blive refunderet.

AFBESTILLINGSPOLITIK 

Vores afbestillingsregler kan ikke refunderes.

Vores afbestillingsregler gælder, når reservationen er bekræftet. Alle aflysninger indebærer udgifter til det reservationsgebyr, som kunden betalte ved reservationen.  Eventuelle aflysninger foretaget af kunden, herunder dem som følge af udeblivelse, vil være underlagt den førnævnte annulleringspolitik.
Intet show:

Acceptere betingelserne for vores service, vil du acceptere at betale det samlede gebyr for enhver reservation i tilfælde af, at du ikke dukker op (aflysninger er kun tilladt, når du sender en formel e-mail til info@barcelona-home.com).

ÆNDRINGER

Ændring af datoer kan være muligt, altid via e-mail. Du vil være i stand til at kontrollere tilgængelighed og ændringer i prisen afholdt af den foreslåede ændring.
Ændringer i reservationer er altid betinget af tilgængelighed, til den maksimale kapacitet i den givne lejlighed, til aktuelle priser og til følgende Skift betingelser:
Intet show:
Ændring af datoer
Forlængelse af datoer: muligt, når den samme lejlighed er tilgængelig for de ønskede datoer og efter betaling af forskellen mellem det oprindelige betalte beløb online og det nye beløb, der skal betales online.
Reduktion af datoer: det er muligt, men prisen vil forblive den samme som pr den oprindelige reservation.
Ændring i antallet af personer
Øge antallet af personer: kun når den samme lejlighed har nok kapacitet og ændringen vil kun ske ved betaling af forskellen mellem det oprindeligt betalte beløb online og det nye beløb, der skal betales online.
Reduktion i antallet af personer: aldrig refunderet og altid muligt.

SIKKERHEDSINFORMATION 

Din sikkerhed er af allerstørste betydning for os. Alle tjenester, der tilbydes  er blevet etableret med særligt henblik på dit privatliv og sikkerhed. Du kan nemt se gennem vores tilbud uden at afsløre din identitet. Men hvis du gerne vil lave en reservation, er det nødvendigt at dine personlige data, overføres til vores server.

SSL (Secure Sockets Layer)
På grund af den (Secure Sockets Layer) systemet SSL som er installeret på vores hjemmeside, kan dine kreditkortoplysninger (hvis du vælger at betale med kreditkort) overføres til os online uden at blive set af nogen eksterne kilder. Secure Sockets Layer repræsenterer en krypteret forbindelse mellem vores server og din browser, der sikrer, at al kommunikation mellem din og vores system vil forblive fortroligt. Hvis du ønsker at vide mere om det kan du gå til følgende link: http://www.webopedia.com/TERM/S/SSL.html.

Betalings information
Hvis du vælger at betale med kreditkort, men har stadig en vis tvivl om at sende dataene via internettet – til trods for SSL-systemet –  kan du også sende den via fax eller ringe til et af vores kundeservice, som vil være glade for at behandle betalingen for dig over telefonen.

  • Kreditkort eller banköverföring

Barcelona Home kan du betala för bokningen via en säker online-betalningssystem (förutsatt att din bank erbjuder och stöder det). För vissa produkter och tjänster, accepterar Barcelona Home (genom externa betalning processorer) utbetalning av motsvarande produkter och tjänster, för och på uppdrag av leverantör / ägare (Barcelona Home agerar aldrig eller fungerar som en officiell säljare).

Betalningen behandlas säkert och direkt från din kredit / bankkort eller från kontot till kontot för inrättandet genom en extern betalning processor. Alla betalningar som görs av oss på uppdrag av och överförs till ägaren kommer i varje fall utgör en betalning från priset för bokningen av motsvarande produkt eller tjänst för den slutliga avvecklingen av varje pris som ska betalas sådana belopp kan krävas.

När det gäller vissa taxor eller specialerbjudanden, kan leverantören / ägaren begära att betalning sker i förskott via banköverföring eller med kreditkort. I detta fall, kan ditt kreditkort att förauktoriseras eller kan laddas (ibland utan möjlighet att återbetala) när bokningen görs. Kontrollera detaljerna för bokningen av den produkt eller tjänst för att se till att du är medveten om eventuella särskilda villkor innan du gör bokningen. Du kommer inte att hålla Barcelona Home ansvarig för auktoriserad, (förmodligen) obehörig eller felaktig laddning av leverantören / ägaren att ditt kort, inte heller kommer du (åter) anspråk på någon mängd av någon giltig eller auktoriserad avgift som av leverantören / ägare (inklusive förskottsbetalning avgift, ingen show och avbokningsavgift).

I händelse av bedrägeri eller obehörig användning av kreditkort via en tredje part, de flesta banker och kreditkortsföretag täcker alla kostnader som härrör från nämnda bedrägeri eller missbruk, som ibland kan bli föremål för en avdragsgilla beloppet (vanligtvis mellan 10 euro och 15 euro) eller motsvarande i den lokala valutan. I det fall att det företag som utfärdar kreditkortet eller bankavgifter du med denna avdragsgilla beloppet på grund av obehöriga transaktioner till följd av en reservation som gjorts på vår plattform, kommer vi att betala dig det beloppet (upp till högst 15 euro eller motsvarande belopp i den lokala valutan). För att kompensera dig, informera utfärdaren av ditt kreditkort (enligt dina regler och informationsförfaranden) och kontakta oss omedelbart via e-post (reservations@barcelona-home.com). Vänligen utsätta e “kreditkortsbedrägerier” och bevis av laddningen av det avdragsgilla beloppet (eg. Företagets policy utfärdar kortet).

Denna ersättning gäller bokningar som görs med kreditkort med hjälp av säker server i Barcelona Hem och obehörig användning av ditt kreditkort på säker server, för vårt fel eller försummelse, som du inte är ansvariga.

  • Betalning i förväg inställda, “no-show” och viktig information

Att göra en bokning med Barcelona Home, respektive, ägaren, accepterar du annullering och “no-show” (om du inte dyker upp) villkor, samt eventuella ytterligare villkor leverantören / ägaren har gjort som kan påverka din bokning eller din vistelse. Detta omfattar tjänster och / eller produkter som erbjuds genom etablering leverantören (kontrollera villkoren är specifika för varje lägenhet). Den allmänna inställda och inga visar förhållanden kan vara lätt att hitta på vår plattform, på informationssidor för varje lägenhet, under bokningsprocessen, i frågor och i e-postbekräftelse. Ta hänsyn till att vissa priser eller specialerbjudanden inte tillåter ändringar eller avbokningar. I fallet med en “no-show” eller inställda med avgifter, kan leverantören tillämpa turist / stadsskatt. Kontrollera informationen för varje lägenhet för att se villkoren innan du gör en bokning. Observera att en bokning som kräver betalning av en deposition eller en (partiell eller total) förskottsbetalning kan avbrytas (utan förvarning) och därför de utestående betalningarna debiteras inte vid relevant tidpunkt, i enlighet med villkoren för utbetalning av leverantören / ägaren och villkoren för bokningen. Avboknings och före betalningsvillkor kan variera beroende på vilken typ av rum / lägenhet och hyresvärd. Läs noga igenom kostnader och vad jag bör veta sektioner samt ytterligare information i din bokningsbekräftelse för att kontrollera de ytterligare villkor som kan tillämpas av leverantören / ägare (till exempel när det gäller ålderskrav / insättning / tillägg / ingen avboknings för gruppbokningar / extra sängar / frukost ingår inte / husdjur / kreditkort accepteras inte). Försenade betalningar, fel bankuppgifter, kredit- eller betalkort uppgifter, ogiltiga kredit- eller betalkort eller bankkort eller kreditkort med otillräcklig balans är ditt eget ansvar och du kommer inte att gynna i villkoren för återbetalning eller återbetalning av betalning om något av dessa fall inträffar , såvida inte leverantören / ägare accepterar det eller anger de tillåter detta i sina avboknings och betalningsvillkor (i förväg).

Om du vill granska, ändra eller avboka din bokning, konsultera e-postbekräftelse och följ instruktionerna. Observera att avbokningsavgifter kan tillkomma beroende på inställda, förskottsbetalning och “no-show” villkoren för etablering eller att du inte kunde dra nytta av återbetalning av det belopp som betalats (i förväg). Vi rekommenderar att du läser dessa villkor noga innan bokning och att du kommer ihåg att göra senare betalningar som kan vara nödvändiga för reservationen.

Om det finns en fördröjning på dagen för incheckning eller utcheckning, eller om du anländer nästa dag, se till att låta ägaren / leverantören så fort som möjligt så att de vet när du anländer för att undvika din bokning är avbokning eller du att debiteras “no show” avgift. Om du behöver det, kan vår kundtjänst hjälpa dig informera ägaren. Men är Barcelona Home inget ansvar för de konsekvenser som leverantören / ägare kan införa som ett resultat av din försening, inställda eller “no-show”.

Personlig data
Vi garanterer, at dine personlige data aldrig vil blive fremsendt til en tredje person eller anvendes til andet end booking-relaterede formål.

Cookies

Vi følger policen fra Agencia Espana de protección de datos (Spansk institut for databeskyttelse af privatlivet) Vi fortsætter med en detaljeret redegørelse over brugen af vores cookies. Denne hjemmeside burger vores egne cookies:

  • Session cookies: For at kunne garantere at det er mennesker der skriver kommentarer til bloggen, og ikke automatiske programmer. På denne måde undgår vi spam.

Hjemmesiden anvender følgende tredjeparts cookies:

Cookies til at udarbejde trakfikstatik over besøgende, dette bliver gemt. Ved at bruge denne hjemmeside tillader du at Google kan bruge dine personlige oplysninger. Der er derfor ret til at meddele Google direkte.

  • Sociale medier: Alle sociale medier burger deres egne cookies, derfor kan man klikke på enten ”like” eller”del” knappen.

FOLTROLIGHEDSERKRÆRING 

Indsamling af oplysninger

Barcelona Hjem opnår brugernes informationer på forskellige punkter på vores hjemmeside. Dissee personlige data vil blive gemt i en fil, kun til Barcelona Home. Brugeren forventes at give sande, nøjagtige, fuldstændige og aktuelle oplysninger.

FORMER

Vi beder om personlige oplysninger på vores indkvartering reservation og ejer ’tilmeldingsblanket. En bruger skal give kontaktoplysninger (såsom navn, e-mail-adresse, pasnummer og adresse) og i nogle tilfælde finansielle oplysninger (f.eks kreditkortnummer, udløbsdato). Denne information bliver brugt til fakturering, og for at opfylde brugerens anmodninger. Hvis vi har problemer med at behandle en reservation, bruger vi oplysningerne til at kontakte brugeren.

Personlige oplysninger såsom navn, e-mail-adresse, pasnummer, alder, køn og kontaktoplysninger deles med ejeren af lejligheden. Vi opfordrer dig til at kontakte ejeren med hensyn til brugen af dine personlige oplysninger. De oplysninger, vi indsamler bruges kun til booking formål, for at underrette dig om din reservationsstatus og til at bede om feedback om dit ophold og deles ikke med nogen tredjepart, der ikke er direkte involveret i bookingprocessen. Alle kreditkort forarbejdning sker ved Barcelona Home.

BRUG AF INFORMATION

RESERVATIONER

Brugernes personlige oplysninger bruges kun til at udføre de tjenester, der tilbydes på vores hjemmeside.

PROFILER

Vi gemmer de oplysninger, vi indsamler gennem logfiler til at oprette en profil af vores brugere. En profil er gemt information, som vi får gennem de udvalgte hjemmesider brugere. Derfor indsamles oplysninger, der ikke er bundet til brugernes personlige oplysninger. Vi deler ikke vores kundeprofil med andre tredjeparter.

LOG FILER

Som de fleste standard hjemmeside servere, bruger vi logfiler. Dette omfatter Internet Protocol (IP) -adresser, browsertype, internetudbyder (ISP), henvisninger / exit sider, platforme, dato / tidsstempel, og antal klik for at analysere trends, administrere hjemmesiden, spore brugernes bevægelser, og samle brede demografiske oplysninger til samlet brug. IP-adresser etc., er ikke knyttet til personligt identificerbare oplysninger .

OVERFØRSEL AF DATA

Oplysningerne behandles af vores server i Spanien og overholder den organiske lov om beskyttelse af personlige data 15/1999 (LOPD) den 13. december, opdateret i henhold til efterfølgende forordning, kongeligt dekret 1720/2007 og den nye europæiske forordning, maj 25, 2018. Brugeren udtrykker udtrykkeligt at overføre deres data for at opfylde dette formål.

OPT-IN/OPT-OUT

Vi sender en evaluering / opfølgende e-mail til kunder, der har reserveret en lejlighed, efter at de har forladt deres bolig. Enhver bruger, der ikke ønsker at modtage en opfølgende e-mail, bør kontakte os via e-mail på afrejsedagen fra deres bolig på infobcn@barcelona-home.com. Du kan også fravælge ved at kontakte os på de telefonnumre, der er fastsat på vores kontaktside.

PROMOTIONELLE E-MAILER

Ved at acceptere disse vilkår og betingelser accepterer brugerne, at rabatter og kampagner fra andre samarbejdsvillige virksomheder, der tilbyder komplementære tjenester til opholdet, vil blive sendt til deres e-mails. I overensstemmelse med de generelle databeskyttelsesforskrifter (GDPR) (EU) 679/2016, minder vi brugerne om, at de vil modtage reklamemails og nyhedsbreve, fordi de selv tidligere har givet deres oplysninger frivilligt. For at overholde gældende regler om beskyttelse af personoplysninger, kan de i enhver kommunikation, som brugerne modtager, udøve retten til adgang, berigtigelse, gennemsigtighed, information, eliminering, ret til at blive glemt, behandlingsbegrænsning, dataoverførbarhed, opposition og annullering ved at klikke på indstillingerne for links, der er placeret under salgsfremmende e-mails eller direkte anmode om annullering og / eller ændring af data til promotion@barcelona-home.com.

LINKS

Denne hjemmeside indeholder links til andre sider. Vær opmærksom på, at Barcelona Home er ikke ansvarlig for indholdet eller privat praksis på disse andre hjemmesider. Vi opfordrer vores brugere til at være opmærksomme, når de forlader vores hjemmeside og læse private oplysninger på enhver hjemmeside, der indsamler personlige identificerbare oplysninger. Denne fortrolighedserklæring gælder kun for oplysninger indsamlet af Barcelona Home.

SIKKERHED

Fortroligheden af oplysninger af personlig karakter overføres gennem vores hjemmeside er underlagt følgende sikkerhedsforanstaltninger:

Når brugere anmodes via vores booking formular til at indtaste følsomme oplysninger (såsom kreditkortnummer), er, at oplysninger krypteret og beskyttet af den bedste software til rådighed i branchen – SSL (128 bit kryptering). For at finde ud af mere om dette ved at følge dette link: www.webopedia.com/TERM/S/SSL.html.

Barcelona Hjem overholder sikkerhedsniveauer af personoplysninger beskyttelse, der kræves af alle gældende lovgivninger, og har installeret de nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at undgå tab, misbrug, ændring eller uautoriseret adgang til personoplysninger.

Hvis brugerne har spørgsmål om sikkerhed på vores hjemmeside, kan de kontakte os på infobcn@barcelona-home.com

REGISTRERET BRUGERE OG KLIENTER

Når brugerne foretaget en reservation eller tilmelder sig til at oprette en konto, vil vi oprettet en profil for dem. Alt indhold og information på dette område vil blive behandlet strengt privat og vil i intet tilfælde blive givet til en tredjepart. Brugerens profil vil omfatte deres fornavn, efternavn, adresse og andre personlige oplysninger som er nødvendige for at foretage en reservation. Desuden vil de være i stand til at vælge andre elementer såsom fremtidige destinationer eller præferencer med hensyn bolig. Brugere kan gennemgå og revidere deres profiloplysninger til enhver tid.

FACEBOOK CONNECT

Brugerne kan vælge at bruge Facebook til at tilmelde sig Barcelona Home med deres Facebook-profil. Ved at gøre dette, vil Barcelona Hjem få adgang til alle personoplysninger Facebook bruger til at offentliggøre på deres profil. En bruger der giver adgang til deres profil oplysninger. Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne på deres Facebook-profil, kan disse data variere. For at ændre dem, skal brugerne bruge deres Facebook-profil. Forbindelsen oprettes via Facebook API.

We may use this information to enhance our existing client database, creating personalised offers for customers based on their Facebook user profile, or sharing their actions on our site (such as bookings, use of like buttons etc.) with their friends when visiting our site.

MEDDELELSER OM ÆNDRINGER I PERSONLIGE OPLYSINGER

Hvis der er nogen ændringer i dine personlige oplysninger (f.eks dit postnummer, telefonnumre, e-mail eller postadresser), eller hvis en bruger beslutter sig for ikke at benytte sig af vores tjenester, kan han / hun godkende, berigtige, annullere eller modsætte sig behandling af disse oplysninger ved at sende en mail til vores kunde support service på: infobcn@barcelona-home.com. Alternativt kan brugerne ringe eller skrive til os ved hjælp af oplysningerne medfølgende nedenfor.

LEJLIGHED RESERVATION OG TILGÆNGELIGHED

Barcelona-home er en mellemliggende platform, der tilbyder online bookingtjenester, der forbinder ejere og potentielle kunder. Barcelona-hjem er ikke ejeren af ejendommene udgivet på hjemmesiden og er ikke ansvarlig for priserne og tilgængeligheden af lejlighedslisten, som bestemmes af de forskellige ejere. Hver ejer har op til 48 timer til at svare på en bookingforespørgsel.

I tilfælde af booking annullering af ejeren:

1. Barcelona-Home vil sende kunden andre muligheder til rådighed for disse datoer. Hvis kunden er interesseret i nogen af mulighederne, vil reservationsbeløbet blive brugt til den nye reservation. Hvis det er højere, bliver kunden bedt om at betale forskellen. Klienten skal svare på disse alternative forslag (accept eller afvisning) inden for en maksimumsperiode på to uger. I tilfælde af manglende respons fra kunden, vil reservationsbeløbet ikke blive refunderet.

2. Ejeren er ansvarlig for opdatering af kalendere samt priser eller andre data i forbindelse med offentliggørelsen af tilbuddet. Så, Barcelona-hjem er ikke ansvarlig for nogen grund til booking annullering.


Juridisk ansvarsfraskrivelse

www.barcelona-home.com er et internet domæne, som er registreret af borges esbe invensiones (S.L.U.) NIF B63673669 registreret ved Mercantile Registry of Barcelona,  Volume 37059, Folio 39, side B 296690 Inscription 1 administrative domiciled at Calle Viladomat,89-91 Entlo 3, CP 08015, Barcelona.

I overensstemmelse med den organiske lov om beskyttelse af personoplysninger, herefter LOPD DATA Bruger indsendes via barcelona-home.com, vil blive behandlet af barcelona-home.com automatisk og indarbejdes i en fil med henblik på tilvejebringelse og forvaltning leje produkter og Tjenester.

Dette er akkrediteret af tilpasningen til den organiske lov om beskyttelse af personoplysninger ved at konsultere MANAGEMENT Til behandling af LOPD, SL – GESTRA.

Hjemmesiden og alt indholder, herunder tekst, billeder, koder og andet materiale, er ejet af Borges ESEBE Inversiones (S.L.U.) eller tredjemand, der har givet tilladelse deres anvendelse. Brugen af hjemmesiden attributter enhver, der besøger hjemmesiden og indebærer uforbeholden accept af disse generelle betingelser.

De oplysninger og elementer der frigives gennem disse sider er beskyttet af spanske og internationale love om intellektuel ejendom. Det forbyder reproduktion, distribution og offentlig kommunikation uden tilladelse fra Borges ESEBE Inversiones (S.L.U.).

www.barcelona-home.com kan besøges frit af brugerne, bortset fra dem, der er i lukkede områder, eller kræver registrering i et register, der skal afholdes på den måde, der er angivet i tjeneste eller i betingelserne for den.

Brugeren forpligter sig til ikke at bruge de tjenester for aktiviteter i strid med loven, sædelighed, den offentlige orden for generelt at anvende disse generelle betingelser.

Borges esebe Inversiones (S.L.U.) er ikke ansvarlig for eventuelle skader direkte eller indirekte fra brugen af hjemmesiden, herunder skade på edb-systemer, mens den forbeholder sin ret til at ændre indholdet vist på noget tidspunkt.

Barcelona-Home kan ikke holdes ansvarlige for:

-Fejl, udeladelser eller forkert information om lejlighederne.

-Personskade eller skade på genstande som er opstået i en af lejlighederne eller sprog skoler præsenteret på vores hjemmeside.

-Uoverenstemmelser mellem kunder og en tredje part.

-Indhold på de sider vi linker til

-Vi forbeholder os ret til at ændre at ændre i priser og information på hjemmesiden ude først at give besked herom

-Hvis du betaler dit reservations beløb via bank overførelse så er Barcelona-Home ikke ansvarlig for at betale nogen ekstra bankgebyrer forbundet hermed, og det samme er gældende hvis vi overfører tilbage til dig.

 

Barcelona-Home gør klart at alle lejligheder på vores hjemmeside administreres af udlejeren. Derfor er Barcelona-Home kun ansvarlig for promoveringen af lejlighederne og booking forløbet. Dette betyder at alle hændelser, forespørgelser og/eller klager vedrørende lejligheden skal rettes til udlejeren. Hvis du finder dig selv i en sådan situation kan du gøre Barcelona-Home opmærksom på det også vil vi kontakte udlejeren på dine vegne.

Husk at kræve lejekontrakten ved ankomsten, hvor du og ejeren vil være parter til denne leje. Fra datoen for din ankomst til lejligheden er du alene ansvarlig for de betingelser, der er aftalt mellem ejeren og dig.

Depositumet refunderes ved opholdets afslutning. Den rejsende betaler ejeren depositum, og ejeren er ansvarlig for returnering af depositum

REDSYS

Lov om informationssamfundets tjenester og elektronisk handel (34\/2002 af 11 juli)

Artikel 10 General information

Without forbehold af oplysningskravene i den gældende lovgivning, information society-udbyder skal være forpligtet til at råde over de midler, der gør det muligt for begge modtagere af tjenesten og den kompetente organer skal have permanent, nem, direkte og gratis adgang til elektronisk til følgende oplysninger

a) navn eller firmanavn; dens opholdssted eller bopæl eller i mangel heraf, adressen på en af sine faste driftssteder i Spanien; sin e-mail-adresse og andre data, der giver direkte og effektiv kommunikation med it.

b) oplysninger om deres inskription i den merkantile indskrive hvor, som tilfældet kan være, de er indskrevet eller af at andre offentlige register, hvor de er for de erhvervelsen af status som juridisk person eller med det ene formål at publicity.

c) de tilsvarende skattemæssige identifikationsnummer.

Powered by Barcelona-home - © Copyright 1990 - 2024 - barcelona-home.com Inc. All rights reserved.