Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Stilrena lägenheter
Eclectic and Stylish Apartment in Poble Sec

Stilrena lägenheter

Barcelona är en stad där det går att hitta något unikt och vackert på alla kvarter.
Oavsett om det innebär att dricka kaffe på el Bornes picturesque plazas, besöka Modernista-arkitekturen, strosa runt på Barcelonas strandpromenad eller shoppa på gatorna på Gothic-kvarteren känns Barcelona hela tiden som en film omringat av elegans och stil.
Vi känner att det är lika viktigt på din semester som ditt långtidsboende att komma hem till en ombonat hem i Barcelona. Vi har valt ute topp tre stilrena lägenheter runtom i staden, hem som kommer tillåta dig att njuta av vackra Barcelona från ett tryggt boende

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Stilrena lägenheter med närhet till stranden
Från 13334 SEK/ MÅNAD

Stylish Apartments

Vårt första val bland våra stilrena hem är detta långtidsboende i Barcelona, vars design är en blandning av rustik, modernt och vintage. Allrummet består av en svart bäddsoffa, ett vitt bord för middag och ett öppet kök med ugn, spis, mikro, kaffemaskin, vattenkokare och tvättmaskin. Vi älskar väggen I köket som andas 70-tal tillsammans med det gula diamantmönstret på väggen. Detta går i stil med det vita trägolvet och lägenheternas naturtoner. Allrummen är lite mer begränsade i storlek medan sovrummet kommer med stora sängar och klädskåp såväl som tillgång till svala balkonger som möjliggör frisk luft och solsken när du vill. Även dessa sovrum är vackert designade, med vita ljusar väggar, färgstarka bäddlakan och mosaikplattor på golven.

I hjärtat av el Borne distriktet kommer du omringas av fantastiska torg, gator och ett flertal sevärdigheter som alla turister borde uppleva. Exempelvis Arc de Triomf och La Ciutadella parken som bara ligger några minuter bort. Om du blir sugen på en ostbricka och en franskt vin borde du besöka En Aparté-restaurangen på Placa de Sant Pere eller bege dig till Santagustina i Placa de Sant Agusti Vell för att prova på den tradtionella katalanska tapasen.
Svedish

Lägenhet i Sant Antoni, Eixample

Från     780SEK  / NATT
Från 14274 SEK / MÅNAD

Stylish Apartments

Denna rymliga fyrsbäddslägenhet är fantastisk för en grupp vänner som vill bo fint när de besöker Barcelona stad. Det är en solklart favorit bland våra stilrena lägenheter, med dess härliga färgblandningen i tonerna av rött och vitt. Exempelvis de vitsa väggarna och vintagesoffan I rött och vitt som finns I vardagsrummet. Detta allrum är rymligt och är direkt kopplat till balkongen. En lång jall leder till de andra tre sovrummen och ett snyggt middagsrum längre in I rummet, som har ett runt vitt bord och fen vita stolar I chic stil. Både köket och badrummet har en unik form och är designad i mörkgrå och svart.
Vi älskar de smakfulla dekorativa inslagen i lägenheten, så som de röda målningarna på väggen och en målning med fåglar som pryder en av sovrummets garderober.

Lokaliserat bara några kvarter bort från den kända Mercat de Sant Antoni (som just nu är under ombyggnad), kombinerar denna lägenhet ett fridfullt och charmigt kvarter med pulsen från citykärnan. En kortare promenad kommer ta dig till det livfulla el Raval kvarteret och den kända MACBA konstmuseet, såväl som La Ramla och the Gothic Quarter på andra sidan.
Lika nära ligger Plaza Espanya, såväg som the Magic Fountain of Montjuïc som skiner i regnbågsfärger på natten. Lägenheten är toppen för de som vill ha en upplevelse som de lokala boenden och samtidigt vara väldigt nära de största turistattraktionerna. License : HUTB-007580

Svedish

Unika och stilrena hem i Poble Sec

Från   742SEK / NATT

Stylish Apartments

 

Om Ni letar efter ett riktigt vackert boende som har stil, missa inte denna chica vindslägenhet i Poble Sec. Den har en tydlig rustisk charm med dess bjälkar i taket och vintage möblering.
Den är I övrigt ren och modern och utrustad med alla tillbehör du behöver för att få en komfortabel vistelse.
Vardagsrummet är en blandning av unika detaljer, som filmposters, 70-tals inredning, runda väggspeglar och en stor vit hylla. Skjutdörrarna går i japansk stil och öppnar upp till de lyxiga sovrummen, inrett med en stor dubbelsäng och och utrustad med extra handdukar, täcken filtar.  Denna lägenhet med balkong har en fantastisk utsikt över Montjuïc Castle  och det vibererande kvarteret.

På detta kvarter kommer du njuta av att leva som en av de lokala samtidigt som du är nära Barcelonas stadskärna. Det ligger bara en promenade från Poble Sec (L3) som är den tunnelbanastation som ansluter till Barcelona´s Gothic Quarter,
den kända Passeig de Gracia-shoppinggatan och Plaza Catalunya.
För en härlig middagsupplevelse kan Ni bege er till Carrer Blai, en känd gata på Poble Sec line med tapasbarer som har öppet till sent på kvällen.
De som gillar konst kommer uppskatta lägenhetens närhet till Fundació Miró, som bara ligger fem minuter bort. License : HUTB-010338

Svedish

Letar du efter en lägenhet i Barcelona? Spana in våra specialerbjudanden över hela Barcelona Home!

Lägenheter Barcelona

view more apartments swedish

Captura de pantalla 2015-12-21 a las 10.24.44

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top