Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Lägenheter med balkong och utsikt i Barcelona
Apartments with Balcony Barcelona

Lägenheter med balkong och utsikt i Barcelona

Om du besöker Barcelona är kanske en av de första sakerna du lägger märke till de många balkongerna som finns i nästan varje område. Vardagsrum, sovrum och ibland även kök ansluter till balkonger, och de flesta är relativt rymliga och möblerade med ett litet bord och stolar perfekt för att kunna ta en kaffe och eller en cigarett.
Då balkonger är en del av Barcelonas livsstil har vi valt ut tre favoritlägenheter med balkonger i Barcelona som bäst representerar detta koncept.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Billiga lyxlägenheter i det centrala området

Från    798 SEK / NATT
Från 14241 SEK /MÅNAD

Apartments with Balcony Barcelona

Denna vackra lyxlägenhet är ett riktigt kap och en av våra favoritlägenheter med balkong i Barcelona. Den är dekorerad i en unik stil som skapar en sammanhängande design. Vi älskar verkligen den zebraprintade mattan i hallen och den fantastiska handmålade väggmålningen i guld. Andra dekorativa inslag inkluderar den moderna texten på väggarna, den antika konsten i broms som pryder väggarna och möbleringen i vitt som tillsammans skapar en rustik charm till den annars toppmoderna stilen. Vardagsrummet ansluter till en möblerad balkong med bord matchat med turkosa metallstolar som tillsammans skapar en mysig miljö där man kan umgås för att dricka kaffe och få frisk luft.

Detta är en av våra mest populära Les Corts lägenheter nära tunnelbanan med samma namn som direkt är kopplat till stationerna Plaza Catalunya, Passeig de Gracia och el Gotico-grannskapet. Platsen är toppen för de som vill stanna till några minuter och besöka shoppingcenter, som El Corte Inglés och L´illa Diagonal. Fotbollsfansen kan också besöka Camp Nou, som är hemmaarena för FC Barcelona.

Licens : HUTB-006878

Svedish

Ljus lägenhet med balkong och Wifi i närheten av Sagrada Familia

Från 760 SEK / NATT

Apartments with Balcony Barcelona

Denna fantastiska semesterlägenhet i Barcelona är lokaliserad på den sjunde våningen på en byggnad med hiss, bara några minuter från en av stadens mest besökta attraktioner, den kända Sagrada Familia skapad av katalanska arkitekten Antoni Gaudi. Lägenheten har en passande designstruktur , med en stor soffa, säng och en samling av konst på väggarna. Det finns också ett matställe med bord för fyra personer. Lägenheten kommer med en rymlig balkong tillsammans med ett grönt bord och matchande stolar, ett perfekt ställa att njua av stadens utsikt på eller kanske prova på morgonyoga.
En lång hall leder till tre sovrum varav alla är utrustade med dubbelsäng. Det största sovrummet har även tillgång till balkongerna. Lägenheten kommer med ett ganska stort kök i chic svart inredning, perfekt för att tillaga en schysst måltid man senare kan avnjuta utomhus.

Lägenheten är lokaliserad i Sagrada Familia-grannskapet, när den stora genomfarten Diagonal. En kort promenad till väst kommer ta dig till det fantastiska Gracia, känd för dess vackra torg och fantastiska internationella alternativ.
Fortsätter du söderut kommer nu komma fram till Eixample, ett historiskt grannskap med unik arkitektur och ett riktigt bra shopping centrum.
För en extra minnesvärd shoppingupplevelse, besök Els Encants Vells antique market och dess prominenta stålböjda tak som glänser av Medelhavets fantastiska sol.

Licens : HUTB-001402

Svedish

Central lägenhet med balkong i Borns hjärta

Från 2848SEK / MÅNAD

Apartments with Balcony Barcelona

Denna vackra Born lägenheten erbjuder ett bekvämt långtidsboende i Barcelona. Vardagsrummet är designat med en varm, neutral färgpalett och inrett med bra kvalitésmöbler.  Parkettgolven kopplar samman loungen med den bruna plyschsoffan och coola foton från Paris med ett matrum med öppet kök med ett designkylskåp från SMEG. De eleganta mörka dubbeldörrarna i trä går från från  vardagsrummet till balkongerna med de mest fantastiska vyer över det historiska området över de klassiska Born-byggnaderna på gatan mittemot.
Vi föreslår att ni lämnar dessa dörrar öppna på heta sommardagar för att släppa in de uppfriskande vindarna och vibbarna från den fantastiska områder runt omkring.
Området kommer med två sovrum, en med två dubbelsängar och en med två enskilda sängar. Dessa är perfekta för barnen, med dess loft som kopplas ihop med en trappa från middagsrummet.

Tvåvåningslägenheten är lokaliserad mitt i det kulturella centrumet i Barcelona, i Born området. Genom att bo här kommer du bara vara några steg från ett flertal stora turistattraktioner, inklusive Placa de Santa Maria, El Born Centre Cultural och the Museu de Picasso. Om du gillar gourmet är området perfekt för dig, då det är fullt med restauranger och vinbarer, kombinerat med mindre butiker såväg som större designkedjor.

Svedish

Letar du lägenhet i Barcelona? Missa inte våra erbjudanden på lägenheter via Barcelona Home!

Lägenheter i Barcelona

view more apartments swedish

Captura de pantalla 2015-11-18 a las 11.20.40

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top