Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Lägenheter Hospital Sant Pau
Apartments Hospital Sant Pau

Lägenheter Hospital Sant Pau

Med över sex århundraden av historia är Sant Pau en av Europas äldsta sjukhusinstitutioner. Det tidigare komplexa Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, byggt mellan 1901 och 1930 har nyligen blivit utnämnt som ett UNESCO världs arv tack vare sin katalanska modernistiska arkitektur. Sjukhuset var i full användning fram till juni 2009 och genomgår för tillfället full restaurering för att användas som museum och kulturcenter. Även fast restaurering pågår ges rundturer flera gånger under dagen. Det finns också ett dynamiskt program med levande musik, samtal och utomhusaktiviteter i komplexet, detta syftar till att ge besökare en bredare syn på denna fantastiska plats. Nedan har vi samlat våra bästa LÄGENHETER HOSPITAL SANT PAU, perfekta för de som vill besöka denna unika plats.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

LÄGENHETER FÖR STORA GRUPPER I SAGRADA FAMILIA

Från     65€ / NATT
Från 1070€ / MÅNAD

Apartments Hospital Sant Pau

Denna vackra 2-SOVRUMS BOSTAD BARCELONA är perfekt för en grupp som vill besöka den fantastiska sevärdheten Hospital Sant Pau. Lägenheten har ett ljust vardagsrum dekorerat med en avkopplande bild av tulpaner på väggen, en mysig soffa framför en stor platt tv och tillgång till en balkong med utsikt över gatan nedanför. Det öppna köket har fina citron gula köksskåp och är beläget nära matplatsen. En trädörr avgränsar vardagsrummet och ett sovrum med två enkelsängar, perfekt för barn. Längre ner i hallen finns också ett sovrum med ljusgröna väggar och blanka, släta ytor. Denna LÄGENHET MED HISS har även tillgång till en 30 m2 gemensam terrass med ett bord och stolar där man kan njuta av sitt morgonkaffe. Det är också en LÄGENHET SOM TILLÅTER HUSDJUR, perfekt för familjer som reser med en fluffig liten vän.

Lägenheten ligger endast en liten bit från Hospital de Sant Pau, nära tunnelbanestationerna Sant Pau / Dos de Maig och Clot, som snabbt tar dej in till stadens centrum. Detta område är bra för trevliga promenader och har ett stort utbud av bra restauranger och caféer. För de som vill göra lite sightseeing rekommenderar vi Sagrada Familia av Antonio Gaudí eller Encants loppmarknad.

Tillstånd: HUTB-008030

Svedish

LÄGENHET FÖR 4 PERSONER I BARCELONA

Från    71€ / NATT
Från 990€ / MÅNAD

Apartments Hospital Sant Pau

En av våra bästa LÄGENHETER HOSPITAL SANT PAU är den här moderna 1-SOVRUMS LÄGENHET BARCELONA som är möjlig att hyra för LÅNGTIDSBOENDE av personer som jobbar som guide på Hospital Sant Pau och för korttidsboende av personer som planerar besöka området. Vardagsrummet har två långa soffor, perfekt för två personer att sträcka ut sej på och slappna av framför tv:n efter en lång dag. Lägenheten har mjukt trägolv och ordentligt med utrymme att utöva yoga på. Köket har en fantastisk köks ö som är perfekt för att förbereda mat och skicka ut mat till köksbordet som är på andra sidan. Du kommer älska sovrummet med dess eleganta bubbelsäng och gott om förvaringsutrymme. Rummen är minimalt inredda men mycket rena och rymliga.

Lägenheten ligger två kvarter från Hospital Sant Pau och endast några minuter från tunnelbanestationerna Alfonso X och Sant Pau / Dos de Maig. Lägenheten är perfekt för personer som gillar att leva hälsosamt, eftersom den ligger nära Parc de las Aigues och Parc del Guinardó som ger många möjligheter för träning. Från lägenheten är det också väldigt nära till Sagrada Familia samt Passeig de Sant Joan, en trevlig gata full av restauranger och butiker.

Tillstånd: HUTB-002560

Svedish

STYLE LÄGENHET I BARCELONA

Från      78€ /NATT
Från 1020€ / MÅNAD

Apartments Hospital Sant Pau

 

En av våra mest populära LÄGENHETER HOSPITAL SANT PAU är denna soliga och rymliga LÄGENHET MED TERRASS BARCELONA, endast en kort promenad från sjukhuset. Denna är tillgänglig för både kort- och långtidshyrningar, lägenheten är bra för de som spenderar semestern i Barcelona eller flyttar dit för en längre period. Ingången öppnar upp till vardagsrummet med matplats, som i sin tur är kopplat till det separata köket med ljusa röda dörrar. Köket har vackra gröna och vita plattor med en cirkulär design, vilket ger köket en vintage stil. I köket finns en bekväm vrå med en pall och bänk, perfekt för att läsa eller göra lite arbete medan middagen lagas. Sovrummet är ganska stort, rent och inrett med minimalistisk stil. Sängen är bekväm och passar bra för ett par. Du kommer älska den 10m2 stora terrassen, dekorerad med flera krukväxter och bekväma möbler. Det är en liten trädgård perfekt för att sola på.

Denna SAGRADA FAMILIA BOSTAD är belägen i ett utmärkt område, endast en liten bit från Gaudí:s berömda basilika och tunnelbanestationen Joanic. Detta är et lugnt bostadsområde, bara några minuter från de dynamiska Gracia kvarteret känt för sitt fantastiska utbud av mat, vinbarer, caféer och shoppingcenter. Lägenheten ligger inte heller långt från den berömda Parc Guell, en av de mest besökta platser i Barcelona.

Tillstånd: HUTB-006923

Svedish

Letar du lägenhet i Barcelona? Spana in våra erbjudanden på lägenheter över hela staden med Barcelona home! 
 

Lägenheter Barcelona

view more apartments swedish

Captura de pantalla 2016-01-05 a las 11.23.51

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top