Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Lägenheter Dexeus
Apartments Dexeus

Lägenheter Dexeus

Hospital Universitari Quirón Dexeus ligger i det fridfulla grannskapet Les Corts, och har kallats ¨Kunskapens Sjukhus” för sina starka yrkesutbildningsanläggningar i en region som sammanfogar finans-, universitets- och forskningssektorerna. Med över 120 rum, ett team på 400 läkare och tillgång till den senaste medicintekniken, erbjuder sjukhuset läkarvård och första klasskirurgi i ett brett utbud av specialområden. Dexeus var också ett av de första privata universitetscentra i Spanien och har behållit ett gott rykte för att utbilda doktorander och ambitiösa MIR-kandidater. Oavsett om du besöker patienter, arbetar eller studerar på sjukhuset, har vi valt våra bästa LÄGENHETER DEXEUS i närheten.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

LYXLÄGENHET TILL BILLIGT PRIS I UTKANTEN AV STADEN, BARCELONA

Från     79€ / NATT
Från 1500€ / MÅNAD

Apartments Dexeus

Denna konstnärligt utformade TVÅ-SOVRUMS LÄGENHET BARCELONA har en kreativ mix av stilar och dekorativa element som en stor krökt metall lampa, vintage röd Coca-Cola stol och hel vitt hjorthuvud (vid namn Bob) monterat på väggen. Det utökade köket har ett mysigt vardagsrum med utsikt över en plattskärms-TV som delar utrymmet från köket. Köket är fullt utrustat och utsmyckat med polerade vita kakel på väggen. En hall leder till två rymliga sovrum med en elegant minimalistisk inredning, vita trägolv, vita möbler och fönsterpaneler av trefärgat trä. Denna LES CORTS BOSTADEN är perfekt som både en KORTTIDSBOENDE BARCELONA för vänner till en Dexeus patient eller för en läkare att bo med sin familj.
Lägenheten ligger inom gångavstånd från sjukhuset, liksom från flera parker och grönområden som är perfekta för att träna i på morgonen. Området är fantastiskt för shopping, eftersom det är bara några minuter från Corte Inglés och L’illa köpcentrum. Närheten till tunnelbanestationen Les Corts kommer att ge snabb åtkomst till Barcelonas centrum och Barceloneta-stranden.

Tillstånd: HUTB-008031

Swedish

MODERN OCH CHARMIG LÄGENHET I BARCELONA

Från 1200€ / MÅNAD

Apartments Dexeus

I hjärtat av den här charmiga MÅNADSUTHYRNINGEN I BARCELONA är dess L-formade öppna kök utrustat med ugn, mikrovågsugn, spis, kyl, frys, diskmaskin, juicepress, mixer, kaffebryggare, vattenkokare, Nespresso-maskin och även diskmaskin. Det rymliga köket öppnar till en härlig matplats och ett vardagsrum med en mysig lädersoffa som vetter mot en TV. Den mjuka belysningen belyser de varma gröna väggarna, vilket ger en avkopplande och hemtrevlig atmosfär. Sovrummen är smakfullt inredda och delar ett bekvämt badrum utrustat med dubbla handfat, tvättmaskin och torktumlare, vilket gör utrymmet perfekt att dela under längre vistelser.

Denna CAMP NOU LÄGENHET ligger bara några steg från den berömda fotbollsstadion, FC Barcelonas hemmaplan. Under hela din vistelse kommer du att njuta av det fantastiska shoppingområdet i detta område, med snabb tillgång till Diagonal och Gran Via de Carles III, två av Barcelonas viktigaste avenyer. Eftermiddagen kan du tillbringa promenerandes genom den vackra Jardins de la Maternitat eller gå en tur runt grönområdet som finns där. Lägenheten ligger också nära tågstationen Sants, vilket gör det till en idealisk plats att bo för dem som vill ta dagsutflykter till Sitges eller Costa Brava. Om du gör det, föreslår vi att du tar en titt på våra LÄGENHETER I SITGES och SEMESTERHYRNING COSTA BRAVA.

Swedish

FC BARCELONA LÄGENHET UTHYRES

Från    108€ / NATT
Från 2400€ / MÅNAD

Apartments Dexeus

En av våra favorit LÄGENHETER DEXEUS är denna elegant inredda kort- och långsiktigt boende, perfekt för vänner som besöker en patient som är inskriven på sjukhuset eller för medicinstuderande som söker ett trevligt hem att dela. Lägenheten har ett mycket rymligt vardagsrum med öppen planlösning, två soffor mot en TV och en lång privat balkong. Bakom soffan finns också en fridfull matplats med ett svart träbord och en vacker stående lampa som get ett varmt ljus över rummet på kvällen. Köket är separerat från det utökade vardagsrummet med en upphöjd planlösning, och är inrett med mörkbruna träskåp och all utrustning som krävs för att förbereda dina favoriträtter. Sovrummet har ett snyggt grått och violett färgschema och har sängar och sängkläder av hotellkvalitet för att koppla av efter en lång dag.
Lägenheten ligger nära Travessera de les Corts, områdets huvudgata som har mängder av restauranger, tapasbarer och butiker. I närheten finns också köpcentren L’illa och Corte Inglés, där du hittar allt du behöver under din vistelse. Lägenheten ligger endast en kort promenad från sjukhuset och från både tunnelbanestationen Maria Cristina och Les Corts med snabb tillgång till resten av staden.

Tillstånd: HUTB-002523

Swedish

 

Letar du lägenhet i Barcelona? Spana in våra erbjudanden på lägenheter över hela staden med Barcelona home! 
 

Lägenheter Barcelona

view more apartments swedish

Captura de pantalla 2015-12-16 a las 16.15.06

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top