Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Högklassiga lägenheter
High Class Apartments

Högklassiga lägenheter

För dem som uppskattar en hög levnadsstandard och söker en lägenhet i Barcelona för att matcha deras livsstil, rekommenderar vi våra fantastiska HÖGKLASSIGA LÄGENHETER. Med ett centralt läge, högkvalitativ utrustning och en perfekt inredning, är det säkert att alla dessa spektakulära boenden kommer ge dej den nivå av komfort och lyx som du förväntar dig av din semester eller långtids boende i Barcelona. Barcelona är känt för sin avkopplande livsstil, dess shoppingområden, femstjärniga restauranger och arkitektur i världsklass. Våra HÖGKLASSIGA LÄGENHETER är den perfekta utgångspunkten för att börja utforska.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

LOFT LIKNANDE LÄGENHET FÖR STORA SÄLLSKAP, PLAZA ESPANYA

Från 276€ / NATT
Från 2550€ / MÅNAD

High Class Apartments

Den smakfulla designen och högkvalitativa möblerna i denna fantastiska LYXIGA LÄGENHETER BARCELONA gör den till en av våra favorit HÖGKLASSIGA LÄGENHETER. Lägenheten har en mängd fantastiska lounge utrymmen, vardera utrustade med moderna designmöbler och en öppen atmosfär. Vi älskar särskilt vardagsrummet på bottenvåningen i lägenheten, möblerat med en svart lädersoffa och snygga och bekväma matchande stolar, dessutom hänger en vacker bild av taket i Sagrada Familia på väggen. Detta vardagsrum leder till en lyxig matplats med ett fullt utrustat modernt kök och en 35 m2 privat terrass med en fantastiskt loungebar som är tillräckligt stort för att rymma flera gäster. De fyra sovrummen är utformade med ett pulserande vitt och rött färgschema, som alla har mjuk belysning och en extra sittplats eller soffa att vila på. Sovrummet ger garanterat varje gäst eller ett par gott om integritet och lugn, vilket gör denna lägenhet till det perfekta KORTTIDSBOENDET för en grupp vänner som reser till Barcelona.

Denna SANTS-MONTJUÏC LÄGENHET har ett utmärkt läge mycket nära det berömda Plaza Espanya med snabba och enkla förbindelser till resten av staden. Inom gångavstånd finns utställningscentret Fira de Barcelona, Parc de Joan Miró och den vackra magiska fontänen Montjuïc som lyser upp i en regnbåge av färger på natten. Inte långt från lägenheten ligger Poble Sec-kvarteret, med ett antal fantastiska restaurangalternativ, inklusive Ikibana, Tickets och Bodega 1900.

Tillstånd: HUTB-002910

Svedish

LÄGENHET NÄRA LA PEDRERA

Från    156€ / NATT
Från 2800€ / MÅNAD

High Class Apartments

Denna underbara EIXAMPLE LÄGENHET kännetecknas av lyxigt högt tak, vackra trägolv och antika möbler som skapar elegans och en sofistikerad känsla. Vardagsrummet har två klassiska dubbeldörrar, genom vilka du kommer att få tillgång till en pittoresk balkong som är typisk för det här området. Vi älskar den invecklade mosaiktapeten som täcker en av de stora väggarna i vardagsrummet, tapeten passar vackert med de bruna skinnfåtöljerna och den bekväma gråa soffan. Bakom loungen finns ett långt matsalsbord av robust trä som ger en rustik touch till utrymmet. Denna LÄGENHET MED TERRASS BARCELONA har ett hotellkvalitets sovrum med tillgång till en 25 m2 privat terrass med varma tegelgolv och ett bord perfekt för frukost ute. De andra två sovrummen har två enkelsängar, perfekt för barn att dela.

Detta hem har ett mycket avundsvärt läge, i hjärtat av Barcelonas mest eleganta stadsdel. Bara några meter bort hittar du den berömda shoppinggatan Passeig de Gracia, liksom den ofta besökta Casa Battló och Casa Milà från Antoni Gaudí. Kvarteret är känt för sin eleganta arkitektur, dess centrala natur och dess överflöd av underbara kaféer och restauranger, inklusive en fantastisk tapasbar vid namn Tapas 24 precis runt hörnet. För en trevlig paus under dagen besök Jardins de la Torre de les Aigues i närheten.

Tillstånd: HUTB-005405

Svedish

GLAMORÖS INREDNING

Från   203€ / NATT
Från 7800€ / MÅNAD

High Class Apartments

Denna förtrollande TRESOVRUMS LÄGENHET kännetecknas av en utsökt och romantisk design med flera nyanser av mörkt och ljust trä kombinerat med dramatisk belysning för att uppnå en verkligt majestätisk atmosfär. Loungen har ett svagt, grått och brunt färgschema och är möblerat med flera mysiga soffor och stolar. Vi älskar de noggrant utvalda dekorativa elementen, inklusive det bakgrundsbelysta vita hjorthuvudet och små fönster med lyktor och abstrakta målningar på väggen. Sovrummen har en sensationell blandning av synliga tegelväggar, släta trägolv och stora träskärmar för att maximera förvaringsutrymmet. Du kommer också ha tillgång till en fantastisk 25 m2 privat terrass, dekorerad med krukväxter och komplett med ett stort träbord och stolar för att slappa av eller njuta av en lugn brunch i solen. Lägenheten har också ett mycket trevligt kök med släta vita kakel och eleganta skåp som påminner om den franska landsbygden.

Detta förtrollande hem är en av våra mest populära HÖGKLASSIGA LÄGENHETER. Lägenheten ligger i hjärtat av det lyxiga Eixample-området, bara en kort promenad från flera stora sevärdheter, inklusive Triumfbågen, La Ciutadella-parken och de väl besökta Plaza Catalunya med flera buss- och tunnelbaneanslutningar till någon annan del av Barcelonas centrum. En kort promenad tar dig till det pittoreska El Born-kvarteret, känt för sina plazas och smala gränder med affärer. Du kan också korsa El Born för att komma till Barceloneta beach, ett mycket populärt turistmål i Barcelona.

Tillstånd : HUTB-004068

Svedish

Letar du lägenhet i Barcelona? Missa inte våra erbjudanden på lägenheter via Barcelona Home!

Lägenheter i Barcelona

view more apartments swedish

Captura de pantalla 2015-12-21 a las 10.24.44

Enregistrer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top