Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Community Lägenheter
community apartments barcelona

Community Lägenheter

För grupper av vänner eller familjer som reser till Barcelona och vill träffa nya människor under vistelsen rekommenderar vi våra COMMUNITY LÄGENHETER. Dessa härliga hem erbjuder gott om personligt utrymme och komfort samtidigt som det är lätt att skapa bekantskap med andra tack vare de gemensamma områden, som simbassänger, tennisbanor och terrasser. Här kan man umgås och utbyta berättelser och tips om hur man bäst kan utforska staden. Dessa lägenheter är speciellt bra för familjer som reser med barn, eftersom det ger barnen en chans att träffas och leka med andra. De är också perfekta för vänner som vill träffa nya människor och utforska nattlivet i staden i en större grupp.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

LYXBOENDE I BARCELONA

Från 88€ / NATT
Från 2530€ / MÅNAD

Community Apartments

 

Denna lyxiga lägenhet är en av vår favorit COMMUNITY LÄGENHETER. Den har ett enormt vardagsrum möblerat med högkvalitativa material och inrett i en elegant modern stil. Den stora hörnsoffan erbjuder gott om plats för en grupp vänner att sitta och titta på en film tillsammans efter en lång dag med sightseeing. På övervåningen hittar du tre mysiga sovrum med bekväma sängar och läsbord, dessutom finns även en privat terrass med en pittoresk matplats, perfekt för en trevlig frukost på helgen. Lägenheten ligger i en modern byggnad med hiss och parkering. Du får tillgång till tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och ett fullt utrustat kök. Denna LÄGENHET MED POOL BARCELONA har en stor pool och terrass med massor av bänkar att sitta på och varma trägolv för barn att leka på.
Denna GRACIA APARTMENT ligger i ett lugnt bostadsområde nära tunnelbanestationen Lesseps (L3), som ger snabb tillgång till stadens centrum och populära platser, inklusive Passeig de Gracia, Gothic kvarteret och Plaza Catalunya. Området är mycket bra för dem som gillar en hälsosam livsstil. Det finns flera parker och grönområden, inklusive den vackra Jardins del Turó del Putxet, perfekt för en springtur på morgonen. Gaudí fans kommer också att njuta av närheten till den berömda Park Guell, bara en kort promenad bort.

Licens : HUTB-003966

 

Svedish

DESIGNERVINDSVÅNING MED TERRASS OCH POOL I BARCELONA

Från     89€ / NATT
Från 3565€ / MÅNAD

Community Apartments

Vi älskar detta underbara designer loft med sin dynamiska juxtaposition av förhöjda och sänkta plattformar som skapar ett unikt lagerutseende till utrymmet. Lägenheten har ett vardagsrum som är uppdelat i två våningar eller plattformar, bottenvåningen ger tillgång till en 30 m2 terrass och ovanför följer ett förhöjt loungen utrymme. Båda vardagsrummen har bekväma vita soffor mot en platt-TV, perfekt för en familj eller vänner att dela. Den förhöjda våningen rymmer också den stora dubbelsängen med utsikt över hela lägenheten. Inredningen består av livfulla färger och högkvalitativa material. Lägenheten har ett stort utomhusområde, inklusive en terrass och pool som delas med de övriga invånarna i byggnaden. Terrassen är för att koppla av och njuta av en måltid tillsammans med grannarna på en varm sommardag.

Denna LÄGENHET MED PARKERING ligger i Gracia, mellan tunnelbanestationerna Fontana (L3) och Joanic (L2) med snabb tillgång till resten av staden. Gracia var en gång en separat by eller liten stad men blev sedan en del av staden Barcelona, den behåller dock en typ av små-stads charm som har överlevt in i modern tid. Kvarteret är nu känt för sina vackra små gator kantade med butiker, dess höga plazas och dess fantastiska utbud av barer och restauranger. Bara några minuter bort hittar du Carrer Verdi, huvudområdet med restauranger. I närheten finns också den pulserande Plaza de Sol, som är öppen sent på kvällen. Det är ett bra ställe att ta en bit mat med gamla eller nya vänner.

Licens : HUTB-002890

Svedish

LÄGENHET MED POOL I OMRÅDET VILA OLÍMPICA

From    186€ / NIGHT
From 5250€ / MONTH

Community Apartments

En av vår favorit COMMUNITY LÄGENHETER är denna fantastiska 3-RUMS LÄGENHET med tillgång till ett enormt utomhusområde med en trädgård, terrass och pool. Lägenheten har ett stort vardagsrum med matplats som gränsar till en 10 m2 privat terrass med massor av sol som lyser in och belyser utrymmet. Sovrummen är inredda med ett rent och enkelt vitt och blått färgschema, det har bekväma enkelsängar som kan hållas isär eller skjutas ihop för par. Vi älskar också det enorma köket med sina ljusa vita skåp, fullt utrustat med diskmaskin, spis, ugn och alla tillbehör du kan tänkas behöva för att laga mat under din vistelse. Utomhuspoolen är omringad av grönt gräs och eleganta palmer, perfekt för att slappna av med din favoritbok. Eftersom poolen delas av invånarna i byggnaden är terrassen en utmärkt plats för att träffa nya vänner eller andra familjer som reser till Barcelona.

Denna kort- eller långtidsboende ligger i Vila Olímpica, bara några meter från Bogatell-stranden, mest känd som den “sportiga stranden” för den aktiva livsstilen som utövas där. Det är en bra strand att besöka om man vill spela lite volleyboll eller surfa med vänner. Passeig Maritim är också känt för sina berömda nattklubbar och Port Olímpic med sina stora fiskrestauranger samt den vackra strandpromenaden. Om du går mot staden, kommer du på bara några minuter till Triumfbågen och Parc de la Ciutadella, stadens största park och hem till Barcelonas zoo. Det populära El Born-området, fantastiskt för shopping, ligger också i närheten.

Licens : HUTB-013409

Svedish

Letar du lägenhet i Barcelona? Missa inte våra ERBJUDANDEN PÅ LÄGENHETER via Barcelona Home!

LÄGENHETER I BARCELONA

view more apartments swedish

Captura de pantalla 2015-12-21 a las 10.24.44

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top