Home / Verblijf / Witte appartementen Barcelona
White living room

Witte appartementen Barcelona

Een van de nieuwste trends in het interieurdesign, vaak geassocieerd met de Zweedse stijl, is de combinatie van witte muren, witte plafonds, witte deuren en witte meubels met lichte houten vloeren en een minimalistisch design om een schone, gepolijste en moderne uitstraling te creëren. Deze totaal witte inrichting resulteert vaak in een groter uitziend APPARTEMENT, terwijl een kleurrijke rommelige ruimte vaak kleiner lijken dan het in werkelijkheid is. Wij hebben een lijst gemaakt van onze top 3 meest populaire WITTE APPARTEMENTEN BARCELONA, ontworpen voor gasten die willen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te ontspannen in een witte zen-omgeving.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

DESIGNERS APPARTEMENTEN IN EIXAMPLE

Vanaf €81 / NACHT
Vanaf €1500 / MAAND

DESIGNERS APPARTEMENTEN IN EIXAMPLE

 

Deze prachtige POBLE SEC VAKANTIEWONING heeft meubels en vloeren gemaakt van verschillende tinten van opgeknapt hout die contrasteren met de all-white inrichting, die een vleugje rustieke charme toevoegen aan deze chique en moderne ruimte. In de woonkamer vindt u een witte bank, crèmekleurig tapijt, spiegels met witte kaders en een witte eetkamer tafel, omringd door witte stoelen. Een Frans scherm leidt naar het lichte en witte tweepersoonsbed naast een groot raam waar veel licht doorheen komt. Een lange smalle gang leidt naar de tweede slaapkamer, ingericht met een stralend wit gordijn wapperend in de wind en een mooi portret van een jonge vrouw boven de witte kast met lades. U zult genieten van de charmante witte beeldjes en andere decoratieve elementen in de hele ruimte, zoals de witte bloemen, kandelaars en een wit beeldje met dansen koeien.

Het appartement heeft een fantastische locatie in de wijk Poble Sec, een paar meter verwijderd van de Sant Antoni markt waar de lokale bevolking boodschappen doet. De wijk is ook bekend voor de goede tapasrestaurants, vooral de bekende Carrer Blai, een straat met tapasbars die tot laat nog open zijn. Een aantal bekende toeristische attracties, zoals MACBA kunstmuseum en La Rambla zijn op een paar minuten afstand.

License : HUTB-007578

buttomsNL

IDEALE PLEK TE HUUR IN BARCELONA

Vanaf €84 / NACHT
Vanaf €1500 / MAAND

IDEALE PLEK TE HUUR IN BARCELONA

Dit buitengewone DESIGNER APPARTEMENT is een van onze favoriete WITTE APPARTEMENTEN BARCELONA. De ruimte is ingericht met een verfijnde smaak, en is perfect voor degenen die kunst en stijl waarderen. De uitgebouwde woonkamer is ingericht met een verzameling van heldere witte stukken, waaronder een witte bank, salontafel, lampenkappen, eettafel en stoelen, die briljant worden gecompenseerd door een aantal beige en lichtbruine elementen, zoals het zachte pluche kleed in de lounge jute-kussens op de bank. Veel licht schijnt er naar binnen via het privé-balkon naar de witte meubels, evenals de gladde houten vloeren gekenmerkt door een zeer licht gekleurde afwerking. De ruimte is minimalistisch ingericht, maar wordt geleverd met een handvol unieke beeldjes, zoals de witte neushoorn op de salontafel en het witte LOVE-teken in de slaapkamers. Een lange gang versierd met een reeks van heldere witte lantaarns leidt naar de slaapkamers. De master bedroom is voorzien van toegang tot het balkon, een prachtig bed met een wit hoofdeinde en twee witte lampen op twee identiek witte nachtkastjes.

Dit LES CORTS APPARTEMENT is gelegen in een buurt die perfect is om te shoppen vanwege de nabijheid van verschillende winkelcentra, zoals Corte Inglés en L’illa Diagonal. Tijdens uw verblijf bent u dichtbij Diagonal Avenue, een belangrijke doorgaande weg in Barcelona met verschillende soorten bedrijven. Dit is ook een APPARTEMENT VLAKBIJ CAMP NOU stadion, thuishaven van het beroemde FC Barcelona voetbalteam. De wijk is bekend om zijn verschillende pittoreske pleintjes en fantastische restaurants.

License : HUTB-009163

buttomsNL

MODERN PENTHOUSE MET PRIVE TERRAS IN BARCELONA

Vanaf €95 / NACHT
Vanaf €2300 / MAAND

MODERN PENTHOUSE MET PRIVE TERRAS IN BARCELONA

Dit prachtige penthouse combineert zuiver witte meubels en maakt het af met rustieke elementen, zoals bakstenen muren en donkere houten vloeren, die een huiselijk gevoel toevoegen en zorgen er voor dat dit WITTE APPARTEMENT BARCELONA niet te koud en hygiënisch overkomt. De master bedroom is ingericht met heldere witte kasten, muren en spiegels, samen met transparante glazen kandelaars en een sprankelende spiegel met een metalen frame. Het bed staat op een verhoogd platform van glad hout en staat in een unieke hoek. De woonkamer handhaaft het witte design concept, met geheel witte banken, een witte salontafel, een vitrine en een witte boekenplank versierd met kleurrijke objecten. Verder naar beneden vindt u ook twee mooie slaapkamers ingericht met verschillende tinten beige en wit of zilver, en ontworpen met hoogwaardige materialen. U heeft ook toegang tot een balkon en drie onlangs gerenoveerde badkamers. Dit is een appartement met terras, een enorme open ruimte voorzien van lounge meubelen om te relaxen tijdens de dag.

Het appartement is gelegen in de buurt van Plaza Espanya, dicht bij veel van Barcelona ’s meest populaire toeristische attracties. Deze omvatten het Parc de Joan Miró, de Font Màgica en het expositiecentrum Fira de Barcelona. De nabijheid van het Plaza Espanya metrostation en de busverbindingen maken het erg makkelijk om tijdens uw verblijf door de stad te reizen.

License : HUTB-003012

buttomsNL

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home !

ACCOMMODATIES BARCELONA

view more apartments dutch
Captura de pantalla 2015-12-04 a las 12.40.42

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven