Home / Verblijf / Vakantie Appartementen in Barcelona
Ferienwohnungen

Vakantie Appartementen in Barcelona

Barcelona is een erg populaire stad voor toeristen omdat het een breed scala aan verblijfsplekken bied om uit te kiezen. Van hotel tot hostel tot gedeelde huizen, het kan een beetje overweldigend zijn wat je nu moet kiezen en waar. Maar BARCELONA-HOME wil je de problemen besparen door een selectie van VAKANTIE APPARTEMENTEN VOOR HUUR te bieden. Appartementen zijn meestal de beste optie wanneer je naar het buitenland gaat omdat het de luxe van een hotel deelt met de privacy van een eigen huis. Het kan ook goedkoper zijn, zeker als je in groepen huurt, aangezien er geen overdreven dure restaurants en mini bars zijn! Ook bied een appartement de ruimte die je in een hotel of hostel niet kan vinden. Dit betekent dus een hoop ruimte voor de kinderen om te spelen, een romantisch diner voor twee, of zelf een feestje.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

APPARTEMENT IN BARCELONA IN DE BUURT VAN DE ZEE

Vanaf 126€ / NACHT
Vanaf 1359€ / MAAND
p19rcen15fkrk1eqrmvb3ld1kfg8

Dit LUXUEUZE 4 PERSOONS APPARTEMENT heeft een ideale locatie, het is OP LOOPAFSTAND VAN HET STRAND. De ruimtelijke en lichte woonkamer met flat screen TV leid naar een groot terras met een tafeltje waar je geweldig kan relaxen en van de zee kunt genieten. De slaapkamer heeft toegang tot dit terras, wat het ideaal maakt voor koppels. Om de hoek vind je de open keuken die volgepakt is met alles wat je maar nodig zou kunnen hebben voor je verblijf. Dit appartement komt lift heeft ook parkeerplaatsen beschikbaar.

De accommodatie geeft ook toegang to een exclusieve gemeenschappelijke ruimte met zwembad, een solarium, speeltuin en sportschool, voor als je even wat anders wilt dan het STRAND. Voor de winkelaars is het dichtbij Diagonal Mar, een van de beste centra’s in de stad met een bioscoop, restaurants en winkels.

Vergunning : HUTB-000926

buttomsNL

STIJLVOL APPARTEMENT IN DE BUURT VAN LA RAMBLA

Vanaf 168€ / NACHTp1ac9pn34p11ebbgnqol1c7a1cmjk

Het mooie appartement komt met klassieke tinten die typisch zijn voor CHIQUE APPARTEMENTEN IN BARCELONA. De luxueuze hoge plafonds, de glanzende vloeren en grote witte dubbele deuren geven een geweldige sfeer. De ruime en relaxte slaapkamers geven een mooi zicht op de stad. Een slaapkamer heeft toegang tot een balkon, wat het een perfecte plek maakt om een koffie te nuttigen op de vroege ochtend in de zon. De knusse woonkamer heeft sierlijke witte stenen muren. Dit geeft een rustieke sfeer en de eettafel maakt het appartement een perfecte plek voor families om samen te komen bij een traditioneel Spaans maal. De keuken is volledig uitgerust met een fornuis, magnetron en oven, samen met alle accessores die nodig zijn om een maal te bereiden. De comfortabele slaapkamer met grijze tinten en kleurige tinten, samen met een grote TV en een breed scala aan DVDs creëert een gezellige leefruimte waar de hele familie van kan genieten.

Vergunning : HUTB-002463

buttomsNL

RUIMTELIJK APPARTEMENT MET TERRAS IN CENTRAAL BARCELONA

Vanaf 126€ / NACHT
Vanaf 1359€ / MAAND

p19nf4bktq10st1uci14qu14bqjb55

Dit appartement met 4 slaapkamers is voorzien van een uniek interieur die rustieke elementen met hedendaagse combineert wat een degelijke ambiance geeft. Ruwe stenen muren zijn voorzien van houten elementen en een lichte designer banken met mooie kussens. Het appartement beschikt ook over een privé terras met tafel waar iedereen kan genieten van het geweldige zicht. De slaapkamers zijn ontworpen om een houten thema uit te dragen, met zijn mooie houten vloeren, stenen muur en witte lakens die een luchtig effect geven waar voldoende zonlicht naar binnen kan schijnen door de dag heen. De keuken is eenvoudig, met houten aanrechten en witte kastjes. Het is voorzien met een broodrooster, vaatwasser, oven, magnetron en ketel. De minimalistische leefruimte is de perfecte plek om te genieten van je tijd in het mooie Barcelona.

Vergunning : HUTB-001790

buttomsNL

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Zrzut ekranu 2016-11-21 o 16.16.03

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven