Home / Verblijf / Universiteits accommodatie in Barcelona
setbild

Universiteits accommodatie in Barcelona

In Barcelona studeren is een kans die je nooit voorbij mag laten gaan. En bij het studeren, hoort wonen in een van de beste studentensteden in de wereld. Het zoeken van een universiteits accomodatie in Barcelona is niet altijd gemakkelijk door de hoge vraag naar studenten accommodaties, maar als je op de goede plaats zoekt, kan je geweldige studenten appartementen vinden voor een respectabele prijs. Of je nu op zoek bent naar een eenpersoonsslaapkamer in een gedeeld appartement, ideaal als je vrienden wilt maken die hetzelfde denken, of je liever wilt wonen in een Studio appartement om in te relaxen en rustig te studeren na een drukke dag, wij begrijpen waar studenten naar op zoek zijn. Wonen in een studenten appartement in het centrum van Barcelona maakt het gemakkelijk om je vrije tijd te kunnen besteden aan het ontdekken van jouw nieuwe stad, met de beste culturele attracties, winkels, restaurants en clubs op een steenworp afstand. Wat nog meer, je hoeft je geen zorgen te maken over het vergeten van dingen, aangezien het appartement volledig gemeubileerd en uitgerust is, dus voor alle essentiële dingen wordt gezorgd, zoals wifi, handdoeken, bed lakens en keukengerief. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze studenten appartements of neem een kijkje op onze website en bereid je voor op de beste ervaring van je leven!

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Studio appartement vlakbij Paseo del Born

Van 720 € / MAAND

Studio Paseo del Born

Studio Paseo del Born

Dit is een aantrekkelijk studio appartement voor studenten of beginnende werkers gelegen in het culturele centrum van Barcelona, op wandelafstand van emblematische Arc de Triomf en La Ciutadella Park en met duizenden geweldige bars en restaurants op een steenworp afstand. Het appartement heeft een groot dubbel bed, een volledig uitgeruste keuken/eetkamer en een tv waar je naar kunt kijken vanuit het bed. Het appartement is volledig ingericht en wordt verlicht door kunstlicht dat een intieme sfeer creëert. Het gebouw zelf heeft een gemeenschappelijk terras met een warme houten vloer en een houten bank, perfect om s ’ochtends heerlijk te ontbijten in de zon alsook de perfecte locatie om de studeren en te genieten van het geweldige uitzicht van de omliggende buurt.

buttomsNL dutch

Universiteit van Barcelona appartement

Van 1750 € / MAAND

University of Barcelona apartment

Universiteit of Barcelona appartement

Dit gezellige appartement voor studenten heeft een mooi uitzicht over de Eixample buurt  en heeft een ideale locatie in het centrum met op een steenworp aftand Plaza Catalunya alsook de Universiteit van Barcelona. Ook is het gelegen op wandelafstand van topattracties die Barcelona te bieden heeft zoals La Pedrera en de bekende winkelstraat Passeig de Gràcia. Het appartement ligt in de buurt van het openbaar vervoer wat het gemakkelijk maakt om andere delen van de stad te bezoeken. De eetkamer/keuken is perfect om te koken en te eten met vrienden en de woonkamer met een comfortabele sofa is ideaal om heerlijk te relaxen na een lange dag op de universiteit.

buttomsNL dutch

Gezellig appartement in de buurt van de University van Barcelona

Van 1300 € / MAAND

Apartment University of Barcelona

Apartment University of Barcelona

Helder en mooi studenten appartement met een eenvoudig gepolijst interieur design en geweldige locatie. Het appartement heeft twee slaapkamers waarvan de master slaapkamer is uitgerust met een tweepersoonsbed met een balkon dat mooi uitzicht heeft op de drie omliggende straten van het gebouw, en de tweede kamer twee aparte bedden heeft. De woonkamer heeft een comfortabele sofa en flat screen tv, dit maakt het een huiselijke en stijlvolle plaats om met vrienden te chillen. Het balkon is een fijne plaats om te ontbijten of schoolwerk te doen op warme zomerdagen. Het Gebied Sant Antoni is populair bij studenten en is op wandelafstand van de Universiteit van Barcelona en populaire toeristenattracties zoals La Rambla.

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

view more apartments dutch
Zrzut ekranu 2016-12-20 o 18.19.06

 

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven