Home / Verblijf / Onfatsoenlijk appartement in Barcelona
Unfaithful Apartment Barcelona

Onfatsoenlijk appartement in Barcelona

In een maatschappelijk klimaat waar de echtelijke ontrouw steeds meer en meer voorkomt, zijn sommige bezoekers en locals op zoek naar een ideaal ONFATSOENLIJK APPARTEMENT IN BARCELONA om te ontsnappen aan hun wederhelft en te genieten van het gezelschap van een vreemdeling of geliefde. Hoewel geen van de woningen geplaatst op onze site specifiek ontrouw gedrag tussen koppels vergoelijken, zijn er verschillende appartementen die kunnen voldoen aan die behoeften met hun romantisch design, makkelijk toegankelijke locatie, fantastische prijs-kwaliteitverhouding en een eigen, intiem karakter.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

ROMANTISCH PENTHOUSE MET EIGEN TERRAS

Voor      50€ / Nacht
Voor 1050€ / Maand

ROMANTIC PENTHOUSE WITH PRIVATE TERRACE

License : HUTB-001182

buttomsNL

STUDIO APPARTEMENT VLAK BIJ PASEO DEL BORN

Voor 720€ / Maand

STUDIO APARTMENT CLOSE TO PASEO DEL BORN

buttomsNL

STUDIO TE HUUR VLAK BIJ PLAZA ESPANYA, BARCELONA

Voor      52€ / Nacht
Voor    775€ / Maand

STUDIO FOR RENT NEAR PLAZA ESPANYA, BARCELONA

Deze prachtige, moderne studio kan dat perfecte toevluchtsoord zijn, waar je naar zoekt voor een romantische en private ruimte waar niemand anders wat van hoeft te weten. Het interieur wordt gekenmerkt door een gepolijst, industrieel chique design met gladde, granieten vloeren, roestvrij stalen oppervlakken en een dynamisch, hoekige indeling, die werkelijk uniek is. Het grote tweepersoonsbed beschikt over een levendige rode en witte kleurstelling en is omgeven door ramen die veel licht bieden overdag. De studio is minimaal ingericht voor een schoon, eigentijds gevoel, maar heeft een prachtige, volledig wand bedekkende spiegel aan de muur. Er is ook een grote kast, perfect voor opslag tijdens een lang verblijf. De keuken is uitgerust met een oven en een fornuis, waardoor het gemakkelijk is voor een jonge dame om zelf een lekker diner te koken, evenals een grote koelkast en vriezer perfect voor het koelen van een fles Cava. Deze accommodatie is beschikbaar voor zowel nachtelijke als maandelijkse huur. De nabijheid van HET BRUISENDE PLAZA ESPANYA maakt dit appartement zeer goed bereikbaar met de auto, metro of trein.

License : HUTB-003019

buttomsNL

STUDIO APPARTEMENT MAANDELIJKS TE HUUR IN CIUTAT VELLA

Voor 690€ / Maand

STUDIO APARTMENT PER MONTH IN CIUTAT VELLA

Dit elegante appartement is gelegen in een rustige en veilige straat in EL BORN, op een steenworp afstand van het pittoreske Plaça de Sant Agusti Vell en een fantastisch restaurant genaamd Kerstman Agustina, perfect voor een romantisch diner voor twee. Het interieur is eenvoudig, stijlvol en modern, gekenmerkt door een schoon, wit en zilver kleurenschema, gladde, hardhouten vloeren en een praktische indeling. Het middelpunt van het appartement is haar prachtige tweepersoonsbed, versierd met witte en zilveren hoofdkussens die passen bij de zwart-witte, klassieke foto’s die aan de muur hangen boven het bed. Net naast de slaapkamer vindt u een zen-achtige badkamer, onlangs gerenoveerd met een kalmerende, houten wanddecoratie. Het appartement wordt ook geleverd met een moderne keuken met een WASMACHINE, die deze prachtige accommodatie geschikt maakt voor een verlengd verblijf. Tegen een zeer redelijke prijs van slechts € 690 per maand, is de studio een perfect lange-termijn verblijf voor een echtpaar of een elegante vrouw in het culturele centrum van Barcelona.

buttomsNL

Zoekt u meer appartementen in Barcelona? Kijk naar onze speciale deals op appartementen door heel Barcelona heen!

ACCOMODATIES BARCELONA

view more apartments dutch

Map (1)

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven