Home / Verblijf / Uitzonderlijk drie slaapkamer huis met twee terrassen
Exquisite Three Bedroom House with Two Terraces

Uitzonderlijk drie slaapkamer huis met twee terrassen

Op zoek naar  de perfecte BARCELONA HOME accommodatie waar je tijd kan doorbrengen met jouw familie en vrienden terwijl je de stad van binnenplaatsen bezoekt? Dan hebben wij de plek voor jou! Dit exclusieve drie slaapkamer huis met twee terrassen in Horta-Guinardó bied maximum comfort en ruimte en is slechts enkele metro stops verwijdert van het centrum. Of je nou op zoek bent naar een ACCOMMODATIE VOOR DE KORTE TERMIJN of een huis voor de LANGE TERMIJN, deze plek garandeert een relaxte, rustige omgeving waarin jij en jouw geliefden kunnen genieten van de tijd samen.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

DRIE SLAAAPKAMER HUIS MET TWEE TERRASSEN

Vanaf    101€ / NACHT
Vanaf 1710€ / MAAND

DRIE SLAAAPKAMER HUIS MET TWEE TERRASSEN

Dit huis komt met DRIE SLAAPKAMERS, elk ontworpen in een frisse, minimalistische stijl. De grootste slaapkamer is voorzien van een rustig palet van warme, natuurlijke kleuren voor een relaxt effect die ervoor zorgt dat je je thuis voelt. De kamer is gemeubileerd met een comfortabel dubbel bed, een grote witte kast en een spiegel met elegante metalen frames. De andere slaapkamer komt met een kleurrijker kleurenschema, met warme enkele bedden, kasten en nachtkastjes. Door het huis heen vind je zachte parket vloeren en zachte belichting, samen met ruimtelijke ruimtes ben je gegarandeerd van maximaal comfort. We houden vooral van het marmeren design op de aanrechten en kastjes van de grote keuken, die uitgerust is met een fornuis, magnetron, oven en alle accessores die je nodig hebt om een maaltijd te bereiden voor je vrienden en familie.

DRIE SLAAAPKAMER HUIS MET TWEE TERRASSEN

Het huis bied verschillende fantastische ruimtes waarin je kunt relaxen of een maaltijd delen met vrienden en familie. De ruimtelijke woonkamer komt met een lounge met comfortabele banken en een zachte mat, een mooie plek om van een film te genieten na het avondeten. Net naast de lounge vind je een elegante eetruimte met een mooie glazen tafel en transparante stoelen, die mooi doorschijnen als de zon op de kamer staat. Op koele avonden is genieten van de ruimte een geweldig alternatief op het bezoeken van de stad. Het huis is ook uitgerust met twee terrassen. De eerste, beschikbaar vanuit de trap die naar het appartement leidt komt met een lange tafel met verschillende stoelen en is perfect voor een avond onder de sterren. Of kies voor het terras waar je kunt komen via de eetruimte die gemeubileerd is met lounge banken en een grote koffietafel. Deze ruimte is perfect voor brunches in het weekend of om te genieten van een aperitiefje. We raden ook aan om met een mooi boek het terras op te gaan en wat Mediterrane zon mee te nemen.

DRIE SLAAAPKAMER HUIS MET TWEE TERRASSEN

Het huis is te vinden in het vreedzame en rustige district van Barcelona genaamd Horta-Guinardó, waar je verschillende winkels, supermarkten, restaurants en bars kunt vinden. Deze locatie is een droom die uitkomt voor fans van de bekende Catalaanse architect Antoni Gaudí, aangezien het binnen loopafstand is van het Park Güell en de Sagrada Familia. Het dicht bijzijnde Alfons X metro station (L4) brengt je naar vele populaire plekken in Barcelona, inclusief Barceloneta, Passeig de Gracia en de fameuze buurt El Born.
DRIE SLAAAPKAMER HUIS MET TWEE TERRASSEN

Licentie : HUTB-012677

buttomsNL dutch

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Exquisite Three Bedroom House with Two Terraces

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven