Home / Beste plaatsen / Top Amerikaanse Restaurants in Barcelona
food-flag-1

Top Amerikaanse Restaurants in Barcelona

Reizigers met heimwee of locals die trek hebben in een goede hamburger en frietjes, welkom! Wij hebben een lijst opgesteld met de Top Amerikaanse Restaurants in Barcelona, drie fantastische foodie vestigingen die je gegarandeerd zullen voldoen doen met klassieke Amerikaanse gerechten. Of je nu zin hebt in de chili dogs of eerder een milkshake na een lange dag werken, dan ben je op de juiste pagina. Lees hieronder meer!

Vind een accommodatie!

Big Al´s American Kitchen

Zin in een hamburger die te groot is om met je handen vast te houden? Eén die het sap van het heerlijke vlees, specerijen en gesmolten kaas over je handen laat lopen? Check dan zeker Big Al’s American Kitchen, gelegen vlakbij het Hospital Clinic metrostation in Dreta de l´Eixample. De gewone Big Al Burger is een monumentale stapel van 4 sappige hamburgers, kaas, krokante uitjes, spek, huisbereid varkensvlees en  lokale groenten, zoals tomaat en jalapeños op een brioche broodje. Het vlees wordt gehydrateerd met knoflook aioli. Maar die knoflook adem is echt niet erg want deze heerlijke creatie is het zeker waard. En hebben we al gezegd dat als je de Big Al Burger binnen de 30 minuten op krijgt jouw foto op de Wall of Fame komt te hangen? Klaar voor de uitdaging?

Buiten hun bekende hamburgers, verkoopt dit restaurant ook een grote variëteit aan gerechten om te delen met vrienden zoals nachos met varkensvlees, quesadillas, uienringen en kippenvleugels. En om dit allemaal weg te spoelen, een grote selectie aan bieren afkomstig uit Spanje, Duitsland en Engeland – een internationale twist aan een volledig Amerikaanse maaltijd!

L1105857-680x450Foto: foodieinbarcelona.com

Big Al´s is gelegen in de elegante Eixample buurt, op een paar meter afstand van veel van onze prachtige Eixample Accommodaties. Het restaurant heeft ook een vestiging in Sitges.

Bernie´s Diner

Het is gelegen in het hart van de drukke el Born buurt, op een paar meters verwijderd van sommige van de meest populaire bars en andere nightlife spots in de stad. Bernie’s is een kleurrijk diner-themarestaurant ingericht volgens de Amerikaanse 40e en 50e eeuw, zoals weergegeven in typische Amerikaanse films. Ze staan bekend om het spelen van hippe muziek op elk uur van de dag en de nacht, om Barcelona de smaak van een typisch Amerikaanse Diner te laten ervaren.

Als de kersenrode cabines en pin-up posters aan de muren jou nog niet nostalgisch krijgen, dan zal het menu dat wel doen. Hier gaat het niet alleen om hamburgers en frietjes. Het restaurant heeft een groot arrangement aan klassiek Amerikaans eten, zoals hotdogs, chili dogs, steaks, baby back ribs, uienringen en de romigste milkshakes in het Ciudad Condal gebied. Ook serveren ze huisgemaakte favorieten zoals gefrituurde groene tomaten, gepaneerde biefstuk en ravioli. Indien je op zoek bent naar een leuke plaats om te brunchen, biedt Bernie’s ook een grote variëteit aan heerlijke bagels, sandwiches, pannenkoeken, een volledig English breakfast, Eggs Benedict, Eggs Florentine en Huevos Rancheros aan. Of combineer het allemaal en bestel een Amerikaans ontbijt bestaande uit twee gebakken eieren of een roerei met spek, pannenkoeken en ahornsiroop.

rest_65524842_rp_a
Foto: mytable.com

Bernie´s is gelegen in het centrum van de stad en is een restaurant dat we zeker aanbevelen aan iedereen die Barcelona bezoekt tijdens zijn vakantie of diegene die naar hier verhuisd zijn voor een langere termijn. Om verschillende populaire accommodaties in dit gebied te zien, check dan onze Appartementen in El Born pagina.

Peggy Sue´s

Kies jouw favoriete klassieke tunes op de jukebox, trek je even terug en relax bij Peggy Sue’s, een Amerikaans restaurant in thema van de 60’s. Dit restaurant is genoemd naar Francis For Coppola’s bekende  film: “Peggy Sue Got Married”. De keuken gebruikt enkel verse, conservatieve ingrediënten die geen chemische stoffen bevatten om het beste Amerikaanse eten in de stad te produceren, van steaks, hamburgers en frietjes tot verse salades, gezonde wraps en BBQ kippenvleugels. Creëer een persoonlijke burger door te kiezen tussen klassiek rundsvlees, gegrilde kip of gepaneerde kip met spek, tomaten, uien en kaas. Voeg er nog een extra variëteit aan kazen aan toe.  En kies als dessert voor hun bekende roze worteltaart (dat past bij het decor!), de klassieke New York cheese cake of de brownie besprenkeld met warme karamel.

Peggy Sue´s heeft 3 vestigingen in Barcelona: Carrer Balmes (vlakbij de Universiteit van Barcelona), Travessera de Gracia (in Sarria – Sant Gervasi) en Carrer de Benet Mateu (in Sarria). Kies voor de dichtstbijzijnde locatie, neem hongerige vrienden mee en geniet van een Amerikaans feest in deze prachtige diner, vol jaren ’60 charme.
Peggy Sue's worteltaartFoto: weheartit.com

Als je op zoek bent naar een accommodatie vlakbij Peggy Sue´s, check dan onze Appartementen in Eixample en Accommodaties in Sarria – Sant Gervasi!

Feature Foto: young-photographers.eu

Accommodatie in  Barcelona

View more

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen eten-en-drinken restaurants-index

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven