Home / Beste plaatsen / Relaxation in the City: Top 8 Spa’s in Barcelona

Relaxation in the City: Top 8 Spa’s in Barcelona

Barcelona is en drukke stad en het volume van mensen, activiteiten en mogelijkheden kan jou helemaal uitputten. Maar Barcelona is ook de perfecte stad om te relaxen. Van stranden tot het uitstrekken bij het zwembad, de spa’s in Barcelona zijn fantastisch om tot rust te komen. Dus geniet van een uitstapje zoals Carrie Bradshaw en haar vriendinnen en geniet van een dag vol ultieme ontspanning.

Vind jouw accommodatie nu!

Aire de Barcelona

Aire de Barcelona biedt een selectie aan zorgvuldig gerestaureerde rustgevende Arabische baden. Je kan dit oosterse paradijs bezoeken voor een sessie van twee uur en kan genieten van hun thermen en aromatherapieën. Ook kan je er nog massagesessies aan toevoegen. Deze spa is perfect voor koppels alsook solo bezoekers. Verwen jezelf met hun champagne en vers fruit voor extreme, welverdiende verwennerij.

c700x420

Rituels d’Orient

Rituels d’Orient is ook een oosterse hemel gebaseerd op Marokkaanse en Turkse baden en biedt een grote variëteit aan zwembaden met progressieve temperaturen. De stoom van de Turkse baden zorgt ervoor dat je poriën opengaan waardoor de toxines uit je huid kunnen ontsnappen zodat je huid terug zuiver wordt. Deze geweldige spa zal jou het gevoel van een prinses (of prins) geven.

Rituels d'Orient Barcelona

SpaciOmm

SpaciOmm, gelegen in Hotel Omm, biedt eindeloze faciliteiten om te relaxen. Hun 30-Euro Water circuit- inclusief een Turkse Sauna, hydro-massage, relax bedden en verschillende faciliteiten- is opgebouwd om hun therapieën aan te vullen en de huid wakker te maken om het meeste uit uw massagebehandeling te halen. Kies uit een massage of een gezichtsbehandeling na de water circuit sessie en eindig in de relax room met zwaartekracht bedden, met chromotherapie. Ook kan je hierna genieten van een gratis 3o minuten Pilates sessie om je lichaam aan de gang te houden. (enkel op afspraak)

spaciomm-hotel-omm-2

Aqua Urban Spa

Aqua Urban Spa, bekend als één van de beste urban spa’s in het centrum van Barcelona, biedt jou een team van professionals die gespecialiseerd zijn in het gebruiken van water om jouw lichaam te genezen. De spa is zo ingericht dat het ervoor zorgt dat je rust vind, evenwicht en gemoedsrust. Hun motto is “Evenwicht is een levensstijl” en hun specialisten team zal zijn best doen om jou deze kalmte te verzekeren. Met een uitgebreid menu van meer dan 20 behandelingen om uit te kiezen, staat Aqua Urban Spa altijd klaar om jou een exclusieve ervaring te bieden.

Aqua Urban Spa

Skippers

De Skippers Spa behoort tot  het Barcelona Pullman Skippers hotel en is volledig uitgerust met twee behandel kabinetten, spa en stoombaden, een sauna, een cycloon en aromatherapie douche, ijsfonteinen en fitnessruimte. Hun exclusieve selectie van behandelen zal je duizelig maken. Persoonlijk gaat mijn voorkeur naar hun Detox behandeling van groene klei, malachiet Balsam en Grapefruit en oranje olie  waardoor de huid schoon en zuiver wordt. Bovendien biedt het hydromassage zwembad uitzicht op Montjuïc!

skipper fit and spa

Metropolitan Sagrada Familia

Metropolitan Sagrada Familia heeft allereerst een high-end fitness club maar het bevat ook de Spa Balneario dat verschillende professionele services biedt, inclusief manicures, pedicures, massages en gezichtsbehandelingen. Ook vind je hier sauna’s, Turkse baden, cascades, bubbelbaden en veel meer relaxte zwembaden om jezelf in te verliezen. Hun website biedt een aanbeveling over hoe je hun baden moet gebruiken, afhankelijk van jouw doel: relaxen, tot rust komen of welness.

metropolitan spa

Natural Spa Hotel Fira Congress

Een vermoeiende dag gehad? Stap even uit je drukke leven en ga naar de middle of nowhere, waar je het Hotel Fira Congress kunt vinden. Deze nieuwe luxe spa is gelegen vlakbij Montjuïc en met zijn moderne facilieiten, ben je verzekerd om een stressvrije dag te beleven. De inkom van hun hydro centrum is gratis wanneer je één van hun hoog aanbevolen behandelingen neemt!

Natural Spa Hotel Fira Congress

The Royal Club Fitness

Voel je koninklijk voor een namiddag en ga naar The Royal Fitness club. Deze ruime en luxe spa, gelegen in het prestigeuze Rey Juan Carols I Hotel, zal jou gegarandeerd van al je stress verlossen. Volledig uitgerust met een sauna, caldarium, koud en warm water zwembad, stoomkamers en druk douches, heeft deze spa het vermogen om al jouw kalme dromen waar te maken. Het decor dateert van de Romeinse publieke baden en de zwembaden bevatten een Mediterrane vibe. Vul jouw spa dag aan met een massage of een bezoekje aan hun sportschool!

image (1)

Als je houdt van het water en het relaxte gevoel dat zwembaden jou geven, neem dan kijkje naar onze collectie van appartementen met zwembad.

Accommodaties in Barcelona

Bekijk alles

Photo Credit: lucasfoxbcn

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven