Home / Cultuur / Bezienswaardigheden / Top 8 romantische plekjes in Barcelona
romantic barcelona

Top 8 romantische plekjes in Barcelona

Romantische plekjes:


Als Barcelona een man was, zou hij het soort man zijn die je gedurend de dag door deze perfect stad rondleidt, bij  zonsondergang langs de Sagrada Familia gaat, met daarna een avontuurlijke rit op zijn motorfiets met eindbestemming lekker eten bij een romantisch restaurant en kussen bij maanlicht. In de wereld van Barcelona is het makkelijk om verliefd te worden.

Om een boost te geven aan uw liefdesvakantie, lees verder ons Top 8 meest romantisch plekjes van Barcelona te zien:

#1.  Parc de la Ciutadella

Geniet van een dag in de tuinen van Parc de la Ciutadella met uw liefde. De dierentuin, het museum d’Art Modern. Neem een picnic mee of huur een roeiboot om dit romantische moment volledig te maken voor de Ornate Cascade.

Romantic Places; Parc de la Ciutadella

Om de perfecte accommodatie in de buurt van het park te vinden, bekijk onze appartementen in el Born.

#2.  Sagrada Familia

Ontdek je een van Barcelona’s meest exquise architectonische prestaties. Zorg ervoor dat u tickets koopt om toegang te geven tot de spiraal . Vanaf dit punt heb je de mogelijkheid om Barcelona vanuit een uniek oogpunt te zien, die een zeer romantische sfeer creëert. Tip: Probeer vroeg in de ochtend te gaan om veel mensen te vermijden!

sagrada-familia-552084_640

Voor fans van Gaudí raden wij vooral aan  Gaudí Appartementen Barcelona.

#3. Het Magische Fountein van Montjuic

 U hoeft niet te geloven in magie om te genieten van de fontein van Montjuic. Neem uw geliefde mee naar de Magische Fontein en geniet van het spektakel met licht en muziek. Lokale mensen zeggen dat het beste moment om de fontein te zien is bij zonsopkomst; een prachtig gezicht om een spectaculaire show mee te maken en dit moment te delen met uw geliefde.

The Magic Fountain of Montjuic Barcelona

Om een accommodatie te vinden in de buurt van de Magic Fountain raden we het volgende aan appartementen in Sants – Montjuic of appartementen in Placa d´Espanya.

#4. Cadaqués

Als u zin hebt om een dagje weg van de stad doorbrengen, raden wij u aan een dagtocht naar Cadaqués te maken. Het is ongeveer twee uur rijden ten noorden van Barcelona en de reis is de moeite waard. Ervaar de prachtige stranden en baaien van de stad. Dineer in Compartir, een restaurant om te delen (zoals de naam suggereert). Het zal een onvergetelijke dag zijn.

Cadaques in Costa Brava, Spain

Van plan om uw dagtocht in Cadaqués te maken voor een weekendverblijf? Zoek een accommodatie door ons te controleren Apartments in Cadaqués.

#5. La Fianna

kom bij La Fianna even chillen en probeer een van hun fabelachtige drankjes. De zachte verlichting creëert een intieme sfeer en de bar heeft bedden om te ontspannen en een drankje of twee te kunnen nuttigen. Het wordt niet veel romantischer dan dit!

La Fianna Barcelona

Om de perfecte accommodatie in de buurt van deze bar te vinden, check out onze appartementen in el Born.

#6. Sensi Tapas

Spaanse tapas op zijn best! Het eten is luxe en het restaurant zeer intieme. Zorg ervoor dat u vooraf reserveert voor een maaltijd die u zal overtuigen om snel terug te komen voor meer. De rustgevende sfeer van het restaurant, geweldige wijnkeuze en kwaliteitsvoedsel zorgen ervoor dat u van vogels houdt die op zoek zijn naar zoete romantiek.

Sensi Restaurant Barcelona

#7. 23 Robadors

Ga over naar 23 Robadors voor wat live muziek om van de rest van je avond te genieten. Het is een kleine bar, dus probeer je vroeger te komen om een stoel te krijgen. Het concert is gratis zolang u wat tapas en drankjes bestelt! Bekijk het programma voor concert tijden. De bar is vooral populair bij fans van jazz.

Robadors 23

Voor accommodaties in de omgeving, bekijk onze Appartementen in El Raval.

#8. Cera 23

Cera 23 is het ideale restaurant voor romantiek. Het is een beetje moeilijk te vinden en altijd erg druk, dus probeer het vooraf te boeken! Wees niet bang voor de locatie; Het is een steegje, maar zeker de moeite waard om te vinden en de perfecte plek om elke romantische dag te voltooien.

Cera 23 Barcelona

Dus duik in je romantiek met onze suggesties. Je za het zeker niet betreuren!

Heb je nog wat meer ideeën nodig voor je romantische verblijf in Barcelona? Bekijk onze  romantische reisroute!

 

 

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

bezienswaardigheden

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven