Home / Beste plaatsen / Top 5 Amerikaanse Dessert Cafés
Top 5 American-Style Dessert Cafés

Top 5 Amerikaanse Dessert Cafés

Als je zoals ons bent, dan heb je altijd zin in iets zoets, ongeacht waar ter wereld je ook bent! De Amerikaanse keuken en in het bijzonder de Amerikaanse desserts hebben invloed gehad overal in de wereld, vooral in heel internationale steden zoals Barcelona, waar je veel verschillende etnische restaurants kunt vinden. Hieronder raden we onze Top 5 Amerikaanse Dessert Cafés aan, waar je kan genieten van zoete creaties die geïnspireerd zijn op de Amerikaanse culinaire cultuur.

Chök

Als je voornamelijk gek bent op donuts, net zoals het grootste deel van de wereldwijde bevolking, zal het missen van Chök in de El Raval buurt misschien één van de grootste gemiste kansen zijn van jouw trip. Ze bieden een ongelofelijk brede range aan donuts aan in hun ultra-moderne vitrine, die jou gegarandeerd zal doen watertanden. In praktische handen van Chök’s bakteam worden natuurlijke ingrediënten omgezet in magie. Chocolade verslaafden zullen blij zijn om te horen dat de bakkers van Chök ook hard werken aan het maken van producten van topkwaliteit in hun hun speciale chocolade keuken. Hun creaties zijn onder andere chocolade-chips, macarons, cupcakes, bonbons, churros, chocolade appels en veel meer. Hun specialiteit is de “Chok,” een donut met minder suiker en minder vet. Ze zijn licht en luchtig en verkrijgbaar in 30 verschillende variëteiten.

Adres: Carrer de del Carme, 3 (check for more locations)

Cup&Cake

Klein, zoet en charmant – het meisje van jouw dromen of de perfecte cupcake? Zoals de naam al vermeld, zijn ze hier gespecialiseerd in cupcakes en staan ze bekend voor het maken van enkele van de beste cupcakes in Barcelona. Kokosnoot, vanille en chocolade, alle klassieke smaken worden hier verkocht. Nutella, oreo of chocoladekoekjes zijn ook ingrediënten die hier ook vaak voorkomen. De bakkers bij Cup&Cake zijn trouw aan de filosofie van hun grootmoeders en maken werkelijk alles met de hand, en dat doen ze geduldig, met veel aandacht voor details en met de beste ingrediënten. Een vermoeiende dag op het werk gehad? Ga dan naar Cup&Cake in de elegante Eixample buurt en verwen jezelf. De torenhoge sponge cakes (met heerlijke zoete suikerglazuur) zullen jou meteen opvrolijken!

Captura de pantalla 2016-04-08 a las 15.14.43Photo Credit: facebook.com/cupandcakesbcn/

Adres: Carrer de Enric Granados, 19 (check for more locations)

Zin in meer cupcakes? Ga dan ook eens langs bij één van onze andere favorieten, The Cake’s Garden. Check hun nieuwste vestigin in Carrer l’Arc de Sant Cristòfol, 6.

Spice Café

Met zijn heerlijke geur en gezellige sfeer, wat kan jou meer bevredigen dan een zondagnamiddag in een huiselijke bakkerij en café in Barcelona? Spice Café is gespecialiseerd in handgemaakte zoetigheden die dagelijks vers gebakken worden met lokale ingrediënten. Zoals zijn naam al doet vermoeden, gebruikt Spice Café  een vleugje kruiden in hun desserten, om zo tot nieuwe creatieve smaken te komen. Breng ze een bezoekje en wij garanderen je dat je er een betoverde ervaring zult beleven.

Adres: Carrer de Margarit, 13

Op zoek naar een accommodatie vlakbij Spice Café? Bekijk dan onze geweldige Appartementen in Poble Sec!

Carrot café

Een ongelofelijke variëteit aan bagels, sandwiches en hamburgers is wat je kunt vinden bij Carrot Café, een restaurant en bakkerij die gefocust is op iconische Amerikaanse klassiekers. Vergeet tijdens je maaltijd niet om plaats vrij te houden voor het heerlijke cheesecake dessert. Dit is echt een aanrader hier! De zachte, dichte kaasvulling is de perfecte aanvulling aan de krokante basis gemaakt van verpletterde koekjes als bodem van de taart. Ook bieden ze een Nutella cheesecake, met een zelfs romigere samenhang in dit reeds zondige dessert.

Captura de pantalla 2016-04-08 a las 15.16.24Photo Credit: facebook.com/CarrotCafe

Adres: Carrer de Tánger, 22

Op zoek naar een accommodatie dichtbij Carrot Café? Check dan onze geweldige Appartementen in Poblenou!

Pudding

Geïnspireerd op de magische wereld van Lewis Carroll’s Alice in Wonderland, is Pudding hier om jouw bewustzijn te hypnotiseren met zijn dramatische interieur design en heerlijke zoetigheden. Rode paddenstoelen groeien tot het plafond. Heerlijke huisgemaakte koekjes en carrotcakes worden gebruikt in de taartbodem. Pudding is een nieuwe koffieshop generatie, met als hoofdconcept een combinatie van het volgende: eet, speel en denk. Workshops, gezelschapspelletjes en een geweldige selectie aan boeken transformeren dit café tot een educatieve speelplaats. De kindervriendelijke omgeving trekt heel veel ouders aan om hier rond te hangen en tijd door te brengen met hun kinderen.

Captura de pantalla 2016-04-08 a las 15.17.32Photo Credit: facebook.com/WePuddingFamily

Adres: Carrer de Pau Claris, 90

Featured Image Credit: thevintagemixer.com

Accommodatie in Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven