Home / Verblijf / Stijlvolle appartementen
Apartamentos con Estilo

Stijlvolle appartementen

Barcelona is een stad waar iets moois en unieks is te zien op elke hoek van de straat. Of u nou geniet van een kopje koffie op de pittoreske pleintjes van El Borne, het bezoeken van de beroemde werken van de modernistische architectuur, wandelen langs de promenade van Barceloneta Beach of shoppen in de kleine straatjes van Barri Gotic, u zult zich altijd voelen alsof u op een filmset bent omringd door elegantie en stijl. Wij denken dat het belangrijk is om op vakantie of bij een langer verblijf terug te komen in een prachtige WONING IN BARCELONA met een goede smaak en goed onderhouden. Wij hebben onze top 3 STIJLVOLLE APPPARTEMENTEN geselecteerd in de stad, appartementen die u laten genieten van Barcelona en van uw eigen accommodatie.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

STIJLVOL APPARTEMENT VLAKBIJ HET STRAND

Vanaf €1400 / MAAND

Stylish Apartments

Onze allereerste keus voor een STIJLVOL APPARTEMENT is dit APPARTEMENT VOOR LANG VERBLIJF BARCELONA, het design bestaat uit een harmonieuze mix van rustieke, eigentijdse en vintage elementen. De unieke inrichting bestaat uit een compacte gemeenschappelijke ruimte met een comfortabele slaapbank, een schilderachtige witte tafel om aan te dineren en een open keuken met een oven, een fornuis, een magnetron, een koffiezetapparaat, een waterkoker en een wasmachine. Wij houden van de achterwand van de keuken met de levendige jaren ’70 disco style met een patroon van blauwe en gele diamanten, een knallend kleurenschema die perfect in contrast is met de witte houten vloeren en de rustgevende natuurlijke tinten van het appartement. Terwijl de gemeenschappelijke ruimte zeer bescheiden in omvang is, zijn de slaapkamers ruim ingericht met grote bedden en kasten, evenals met een toegang tot een luchtig balkon die zorgt voor frisse lucht en zonneschijn. De slaapkamers zijn eveneens prachtig ontworpen met heldere witte muren, kleurrijke lakens en klassieke mozaïektegels die de vloeren bedekken.

Gelegen in het hart van de wijk El Borne wordt u omringd door prachtige pleinen, kronkelende straatjes en een aantal must-see attracties, zoals de Arc de Triomf en La Ciutadella Park op slechts een paar minuten afstand. Voor een fantastisch kaasplankje en een goed glas Franse wijn moet u En Aparté restaurant bezoeken in Plaça de Sant Pere of ga naar Santagustina in Placa de Sant Agustí Vell om de klassieke Catalaanse tapas te proberen.

buttomsNL

APPARTEMENT IN SANT ANTONI, EIXAMPLE

Vanaf €82 / NACHT
vanaf €1500 / MAAND

Stylish Apartments

Dit ruime VAKANTIE APPARTEMENT IN BARCELONA met vier slaapkamers is fantastisch voor een groep vrienden die in stijl willen verblijven terwijl ze Barcelona willen bezoeken. Dit is een van onze favoriete STIJLVOLLE APPARTEMENTEN, dat beschikt over een levendig rood en wit kleurenschema, met heldere rode plafonds en witte muren, evenals het naast elkaar plaatsen van rode en witte vintage stijl banken in de woonkamer. Deze gemeenschappelijke ruimte heeft een grote ruimte om te loungen en te genieten van de toegang naar het balkon die ook een toegang heeft naar een van de slaapkamers. Een lange gang leidt naar de andere drie slaapkamers en de stijlvolle eetkamer aan het eind, met een ronde witte tafel en vijf witte stoelen met een chic webdesign. De keuken en de badkamer hebben beide een unieke hoekige vorm en zijn ontworpen met een donkergrijs en zwart kleurenschema. Wij houden van de smaakvolle en decoratieve elementen in dit appartement, inclusief de rode schilderijen aan de muren en de muurschildering van vogels in een nest die de slaapkamer kasten opfleuren.

Gelegen net om de hoek van de beroemde Mercat de Sant Antoni (momenteel in een verbouwing), dit appartement ligt op een geweldige locatie in een rustige en charmante woonwijk in het centrum van de stad. Een korte wandeling brengt u naar de El Raval wijk en het beroemde MACBA kunstmuseum, als naar La Rambla en Barri Gotic aan de andere kant. Plaza Espanya is ook dichtbij, samen met de Magische Fontein van Montjuïc die oplicht in de kleuren van een regenboog in de avond. Dit appartement is ideaal voor degenen die willen leven als de lokale mensen en dichtbij de stad en de toeristenattracties willen zijn.

License : HUTB-007580

buttomsNL

ECLECTISCH EN STIJLVOL APPARTEMENT IN POBLE SEC

Vanaf €78 / NACHT

Stylish Apartments

Als u opzoek bent naar een prachtige accommodatie ingericht in stijl, kijk dan niet verder dan dit chique DAKAPPARTEMENT IN POBLE SEC. Het eclectische design beschikt over rustieke elementen zoals de houten balken in het plafond, met vintage meubels in een moderne ruimte uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. De woonkamer heeft een prachtige collectie van unieke stukken, zoals filmposters, jaren ’70 stijl meubilair, ronde spiegels en een grote witte plank gedecoreerd met kleine verzamelobjecten. Schuifdeuren in een Japanse stijl leiden naar de luxe slaapkamer, uitgerust met een groot tweepersoonsbed en extra handdoeken, dekens en lakens. Dit APPARTEMENT MET BALKON heeft een prachtig uitzicht over het Montjuïc kasteel en de levendige wijk.

In deze wijk zult u genieten van het lokale leven en het feit dat u dichtbij het centrum van Barcelona bent. De accommodatie is gelegen op een korte wandeling van het Poble Sec (L3) metrostation met directe verbinding naar Barri Gotic, de beroemde winkelstraat Passeig de Gracia en Plaza Catalunya. Voor een heerlijk diner moet u naar Carrer Blai gaan, een bekende straat in Poble Sec met veel tapas bars die nog tot laat open zijn. Kunstliefhebbers zullen locatie van het appartement nabij de Fundació Miró waarderen.

License : HUTB-010338

buttomsNL

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch
Captura de pantalla 2015-12-21 a las 10.24.44

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven