Home / Verblijf / Studio Appartementen in Barcelona
studio

Studio Appartementen in Barcelona

Studio appartementen in Barcelona zijn de perfecte oplossing voor individuen, koppels, studenten en werkers. Alhoewel het delen van een appartement met medehuurders leuk en interessant kan zijn, jezelf helemaal thuis voelen doe je niet. Er is niks beters dan terug gaan naar je eigen huis om te ontspannen na een lange dag werk of school. Studio’s zijn de mest economische manier om te genieten van het leven in het centrum van Barcelona. Als een van de beste toeristische bestemmingen in de wereld zijn veel prijzen van grote appartementen en villas in Barcelona geweldig duur. Als je in een STUDIO APPARTEMENT woont kun je echt van het leven genieten alsof je uit Barcelona komt, bekend worden met de verborgen pareltjes van de stad, en geen fortuin uit geven aan accommodatie. Als je geïnteresseerd bent in meer informatie over de beschikbare appartementen kun je ons direct bereiken of een kijkje nemen op onze WEBPAGINA.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

STUDIO TE HUUR VLAKBIJ PLAZA ESPANYA, BARCELONA

Vanaf 52 € /NACHT
Vanaf 790 € / MAAND

Apartment Plaza Espanya, Barcelona

Deze  moderne en chique studio op de 3de verdieping komt met een grote woonkamer, een geweldige badkamer en een open Amerikaanse keuken die leid naar een prieel met een comfortabel bed en grote ramen die veel licht binnen laten door de dag heen. Het appartement is op enkele minuten van PLAZA ESPANYA en dichtbij enkele trekpleisters aan de Montjuïc, waaronder de FONT MAGICA fontijn, Fira de Barcelona en de Palau Nacional.

Licentie : HUTB-003019

buttomsNL dutch

APPARTEMENT BESCHIKBAAR IN BARCELONA

Vanaf 703 € / MAAND

Studio apartment in Barcelona

Deze lichte en rustige STUDIO VOOR STUDENTEN of koppels op zoek naar maandelijks verhuur in Barcelona  heeft alles om voor een onvergetelijk verblijf te zorgen. Je zal je zeker thuis voelen in deze studio met een groot dubbel bed, een woonkamer met een bank en een complete badkamer. Wonend in het centrum van Barcelona, zul je een onvergetelijke ervaring beleven met vele museums, galerijen, en theaters op slechts een korte afstand. Andere plekken die een bezoekje waardig zijn, zijn LA RAMBLA, het strand en het Kathedraal.

buttomsNL dutch

ROMANTISCHE STUDIO IN EL BORN

Vanaf 720 € / MAAND 

Romantic studio in Born

Romantic studio in Born

Dit is een lieflijke, recente heringerichte studio die beschikbaar is voor maandelijkse huur, uitgerust met een comfortabel dubbel bed, een tafel met stoelen, een badkamer en een volledig uigeruste keuken met magnetron, fornuis en wasmachine. Een ruimtelijk en zonnig terras met houten tafels en banken bied de perfecte plek om te relaxen onder de Spaanse zon en om te genieten van een relaxt ontbijt met zicht op de buurt. Gelegen in het levendige en cultuurrijke El Born is de ACCOMMODATIE op slechts een korte wandeling van verschillende toeristische trekpleisters zoals MUSEO DE PICASSO, De Iglesia DE SANTA MARIA DEL MAR en de ARC DE TRIOMF. El Born staat bekend om zijn doolhof aan straatjes, zijn magnifieke architectuur en zijn grote variatie aan winkels en restaurants. Het appartement is ook op enkele minuten van het PARC DE LA CIUTADELLA, perfect om te joggen op de vroege morgen of een rustige picknick.

buttomsNL dutch

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Zrzut ekranu 2016-12-21 o 16.08.40

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven