Home / Verblijf / Strandappartementen in Barcelona
p19nrtt0m01v6u1rk21up3pp4llaa

Strandappartementen in Barcelona

Verblijven in een geweldige ACCOMMODATIE langs het STRAND VAN BARCELONA, ook al is het maar voor een paar dagen, is een paradijs op zich. Barceloneta is een van de meest populaire zones van de stad, met duizenden ijssalons, cafés, cocktail bars en restaurants op elke hoek. Er is hier altijd wat te doen, paragliden, kayakken, op de bananenboot en vele andere water activiteiten, een verblijf in Barceloneta is het perfecte verblijf voor actieve families, groepen of vrienden. Als je op zoek bent naar een wat meer relaxt verblijf, maak je geen zorgen, de bars aan het strand spelen relaxte jazz muziek waar je van de zon kunt genieten terwijl je aan een glas sangria zit.

Sun Sea Sand and Land Barcelona Beaches, Spain

Als je ervoor kiest om te verblijven in deze streek raden wij aan om een wandeling te nemen in Port Vell om alle grote jachten te bekijken, of bezoek een luxueus vis restaurant.

Het is op een kleine wandeling van het wonderlijke EL BORN en EL GOTIC, waar je de beste restaurantjes en musea kunt bezoeken, maar ook de beroemde Ramblas. De omgeving is over het algemeen veilig al moet je natuurlijk altijd uitkijken met je telefoon en tas. ACCOMMODATIE IN DE BUURT VAN HET STRAND kan geweldig zijn. Als je geïnteresseerd bent in een appartement aan het strand, kom dan in contact met ons of bezoek onze WEBSITE.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Appartement in Ciutadella – Vila Olímpica

Vanaf 173€ / Nacht
Vanaf 4800€ / Maand

Appartement in Ciutadella - Vila Olímpica

Appartement in Ciutadella – Vila Olímpica

Dit luxueuze en licht appartement is te vinden in een van de meest bezochte districten van Barcelona, VILA OLIMPICA, waar je omgeven word door tal van restaurant waarbij je van een traditioneel maal kunt genieten of het uitgaansleven in een van de vele bars of clubs. De woonkamer is licht en comfortabel, perfect om te relaxen na een dag werken of de toerist uithangen. Alle kamers zijn ruimtelijk, met balkons om van de Mediterrane zon te genieten. De keuken en badkamer combineren modernisme met functionaliteit, en zijn volledig uitgerust.

License : HUTB-007640

Nederlands

HUUR EEN 4 SLAAPKAMER APPARTEMENT

Vanaf 1750€ / Maand

huur 4 slaapkamer appartement

huur 4 slaapkamer appartement

Dit charmante APPARTEMENT VOOR GROEPEN is te vinden in het cultureel centrum, dichtbij Port Vell, BARCELONETA en het pittoreske EL BORN, bekend vanwege zijn restaurants en onafhankelijke winkeltjes. De ruimtelijke woon- en eetkamer zijn perfect om te relaxen na een lange dag. De slaapkamers zijn volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om je thuis te voelen. Ook heb je toegang tot een terras.

Nederlands

DUPLEX MET ZEEZICHT IN BARCELONETA

Vanaf 242€ / Nacht
Vanaf 5400€ / Maand

 

duplex met uitzicht op zee in barcelona

duplex met uitzicht op zee in barcelona

Dit fantastische strand duplex heeft een uitzonderlijk zicht op het strand met de wonderlijke skyline van Barcelona. Het is te vinden in een van de meest moderne delen van Barcelona en heeft is gelegen dichtbij Vila Olimpica en Parc de la Ciutadella. Het appartement heeft een hele frisse en simplistische atmosfeer met lichte slaapkamers en een knusse woonkamer met een balkon die uitzicht bied op de zee, waardoor je je helemaal thuis voelt.

License : HUTB-011466

Nederlands

Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

 

Zrzut ekranu 2016-12-21 o 11.40.09

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven