Home / Verblijf / Huisdiervriendelijke appartementen
Pet Friendly Apartments

Huisdiervriendelijke appartementen

Wij bij BARCELONA-HOME begrijpen dat uw huisdier deel uitmaakt van de familie. Het maken van afspraken voor huisdieren kan erg stressvol zijn en u zou zich zorgen kunnen maken tijdens uw verblijf in Barcelona over de verzorging van uw huisdier. Dus waarom brengt u niet uw huisdieren mee? De stad is gezegend met een aantal grote parken en groene zones (of lange stranden) om met uw huisdier naartoe te gaan. Plus, niets zal u meer laten voelen als een lokale bewoner van Barcelona dan wandelen in de ochtend met uw hond door de Passeig de Gracia voordat de winkels open zijn. We hebben onze drie favoriete HUISDIERVRIENDELIJKE APPARTEMENTEN speciaal voor gezinnen met huisdieren geselecteerd.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

APPARTMENT TE HUUR VLAKBIJ DE RAMBLAS, BARCELONA

Vanaf €63 / NACHT
Vanaf €1200 / MAAND

APPARTMENT TE HUUR VLAKBIJ DE RAMBLAS, BARCELONA

Een van onze favoriete HUISDIERVRIENDELIJKE APPARTEMENTEN is dit gezellige appartement in familie-stijl in Barcelona. De accommodatie is voorzien van een ruime woonkamer ingericht met een strak wit en bruin design, grote bank en een zacht pluizig tapijt waar kinderen lekker op kunnen spelen. De woonkamer strekt zich uit tot de eethoek met veel ruimte om een mand of kattenbak neer te zetten, samen met een voerbak. Het appartement beschikt over een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed perfect voor een koppel, en een even ruime slaapkamer met twee eenpersoonsbedden geweldig voor kinderen. Beide kamers zijn voorzien van een grote hoeveelheid opbergruimte, waardoor dit appartement ideaal is voor een LANGDURIG VERBLIJF of voor KORTE TERMIJN VERHUUR IN BARCELONA.

Dit appartement is gelegen op een fantastische locatie in Poble Sec, in de buurt van veel van Barcelona’s meest bekende toeristische attracties, zoals La Rambla, Plaza Espanya en het prachtige Miró Museum. U bent slechts een paar minuten van Jardins de Joan Brossa en Jardins Mossen Costa i Llobrera, twee parken gelegen op de Montjuïc heuvel fantastisch voor een oefening in de ochtend. Of neem uw hond mee voor een wandeling naar Mirador del Poble Sec en geniet van een prachtig uitzicht op Barcelona en de Middellandse Zee.

License : HUTB-002624

buttomsNL

APPARTEMENT VOOR FAMILIES IN DE WIJK EIXAMPLE

Vanaf €81 / NACHT
Vanaf €155
0 / MAAND

APPARTEMENT VOOR FAMILIES IN DE WIJK EIXAMPLE

Dit fantastische 4-SLAAPKAMER APPARTEMENT BARCELONA is ideaal voor een gezin of een grotere groep vrienden die met huisdieren naar Barcelona reizen voor vakantie of een langdurig verblijf. Een lange gang verbindt de ingang naar verschillende kamers, waaronder de slaapkamers, twee badkamers en een ruime aparte keuken met mooie blauwe kasten en een breed scala aan apparaten. Aan het einde van de gang vindt u een luchtige woonkamer gescheiden in een eethoek en een lounge met levendige witte en rode kleuren. Wij houden van de combinatie van gladde marmeren tegels, bakstenen muren en country-stijl houten balken in het plafond. Met zijn 90 m² oppervlakte is dit appartement groot genoeg voor huisdieren. Met zijn meerdere vensters en een mooi balkon aan het eind van de woonkamer, is het appartement gekoesterd in het licht gedurende de dag, waardoor het een mooi appartement is om huisdieren in te laten terwijl u de stad kunt verkennen.

Het appartement is gelegen in een rustige woonwijk in de buurt van Hospital de Sant Pau, op slechts een paar minuten van de beroemde Sagrada Familia van Gaudí. De nabijheid van het Clot metrostation en de Avenidia Meridiana maakt deze locatie zeer toegankelijk vanuit het centrum van de stad met zowel het openbaar vervoer en de auto. In deze buurt vindt u een aantal leuke straatjes om met uw hond te lopen en een mooie tuin genaamd Jardins de Joana Tomás voor u en uw huisdier om te ontspannen.

License : HUTB-002414

buttomsNL

APPARTEMENT IN DE BUURT VAN CAMP NOU, BARCELONA

Vanaf €58/ NACHT
Vanaf €1200 / MAAND

APPARTEMENT IN DE BUURT VAN CAMP NOU, BARCELONA

Dit stijlvolle SANTS APPARTEMENT is een van onze meest populaire HUISDIERVRIENDELIJKE APPARTEMENTEN, ontworpen met een goede smaak en biedt een eclectische combinatie van stijlen en een grijs, zwart en bruin kleurenschema dat een elegante sfeer creëert. De woonkamer met zijn bakstenen muren en chique zwarte bank is een geweldige plek om te ontspannen met vrienden na een lange dag van sightseeing, en het verbindt de hal waar een hondenmand of kattenbak zou kunnen worden geplaatst. Beide ruime slaapkamers zijn voorzien van een toegang tot een prachtig balkon die veel licht doorlaat loop van de dag en het biedt een mooi uitzicht op de straat beneden.

Het appartement is gelegen in de wijk Sants, op slechts enkele minuten van het treinstation met directe verbindingen naar de meest populaire bestemmingen binnen Catalonië. Nabijheid van de Mercat Nou en Placa de Santa metrostations bieden een snelle verbinding met het centrum van de stad, om plekken zoals Barceloneta strand, de beroemde kathedraal van Barcelona en de populaire wijk El Born te bezoeken.

License : HUTB-003937

buttomsNL

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch
Captura de pantalla 2016-01-04 a las 13.33.30

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven