Home / Verblijf / Luxe huizen voor families of groepen
Luxury house for families or groups

Luxe huizen voor families of groepen

Reizen in grote groepen of met je familie kan de zoektocht naar een leuke verblijfplaats moeilijk maken. Vaak hebben de accommodaties die genoeg kamers hebben, minder respectabele standaarden. Dit is waarom ons 5-slaapkamer luxe huis de ideale oplossing is. Het is centraal gelegen, dicht bij Plaça Espanya je zal kunnen genieten van enkele van de bekende gebieden in Barcelona zoals het Museum of Catalonian Art of Park Juan Miro. Dit gebied van de stad is ideaal omdat het veilig, stil en centraal gelegen is. Het huis bestaat uit drie verdiepingen en is dicht bij het publieke transport gelegen waardoor je je gemakkelijk kan verplaatsen in de stad. Dit stadsgedeelte biedt ook vele kleine winkeltjes en restaurants. Bekijk wat Barcelona-home te bieden heeft voor luxe huizen voor families of groepen.

5 slaapkamer luxe huis te huur

Vanaf 198€ / NACHT

5 bedroom luxury house for rent

Het huis biedt een groot overdekt terras dat smaakvol is ingericht. Dit maakt het ideaal om buiten te dineren tijdens de warme zomer avonden. Het terras is 75m2 groot, plaats genoeg om buiten te genieten en zelfs te zonnen. Het huis is verdeeld in drie verdiepingen met een adembenemende en volledig uitgeruste keuken, een woonkamer en een eetkamer. Deze accommodatie is modern en avant-garde ingericht met veel plaats en zit plek voor iedereen, het geeft je de perfecte mix van hoe een modern Spaans decor er moet uitzien. Alles is nauwkeurig uitgekozen met oog op comfort en plezier. Elke kamer is gevuld met licht en de hoge plafonds geven een ruim gevoel aan het huis.

Living room

De slaapkamers zijn allemaal elegant gedecoreerd en brengen je een gezellig en luxueus gevoel. Het Huis is gelegen in een stille straat waar je kan genieten van een stille nachtrust weg van de bruisende stad. In de vijf slaapkamers kunnen in totaal 8 mensen slapen. Sommige van deze kamers beschikken over een privé balkon.

Bedroom

Deze flat is beschikbaar voor korte of lange periodes en zorgt ervoor dat je verblijf in Barcelona onvergetelijk wordt. Geniet van zowel de locatie, in het midden van de stad, als de luxe die het huis te bieden heeft. Het huis zal je meteen thuis laten voelen en het maakt het verkennen van Barcelona gemakkelijker. Oh, en hebben we de toegang tot het zwembad al vermeld?

Pool access

License : HUTB-001183

buttomsNL

Map

Accommodatie Barcelona

view more apartments dutch

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven