Home / Index / Limousine nacht tour!
Limousine night tour!

Limousine nacht tour!

Wil je Barcelona verkennen in stijl? Dan hebben wij de perfecte optie voor je! Barcelona biedt jou een limousine nacht tour door heel het centrum! Je kan een reservering maken en de limousine komt je ophalen vanaf je hotel of appartement om je avond helemaal goed te maken! Terwijl je een glaasje Cava drinkt met je vrienden kan je genieten van alle mooie uitzichten en hotspots van Barcelona die zelfs nog beter zijn ’s avonds. Je kan bijvoorbeeld naar Monumental, Sagrada Familia, Arc de Triomphe, Port Olimpic of Ramblas gaan, je mag het zelf bepalen!

Vind nu uw accommodatie!

Je kan ook een limousine huren voor andere evenementen zoals bruiloften, partijen of speciale gelegenheden. Je kan met een groep van maximaal 8 personen gaan en zelf beslissen hoelang de tour duurt voor verschillende prijzen. De limousine nacht tour bied ook 2 flessen Cava, een minibar met drankjes zoals water, sap, bier, frisdranken en snacks. Ook is er muziek of kan je je eigen meebrengen.

Twijfel niet om dit speciale avontuur te ervaren voor een keer in je leven en om je voor een nacht samen met je vrienden als een echte celebrity te voelen!

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

index tours-index party-nl vrije-tijd

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven