Home / Verblijf / Last Minute Appartementen Barcelona
Last Minute Apartments in Barcelona

Last Minute Appartementen Barcelona

Ben je net aangekomen in Barcelona maar nog geen plaats gevonden om te wonen? Wij begrijpen dat het een enge ervaring kan zijn om het gewenste appartement te zoeken. Barcelona is een stad die rijk is aan toerisme. Daarom is er een hoge vraag naar accommodatie vanuit de internationale markt. Het vinden van het perfecte appartement in Barcelona kan dus frustrerend en lastig zijn. Maar wij zijn er om jou hierbij te helpen. Barcelona-Home is een internationaal erkend, prijswinnend bedrijf dat in Barcelona gevestigd is en succesvol gegroeid is sinds 1996. Het streeft naar het ontmoeten van de huiswensen van buitenlanders, toeristen en studenten. Het biedt eigendommen in verschillende groottes en designs tegen verschillende prijzen. Wij hebben meerdere last minute appartementen. Contacteer ons voor meer informatie over de accommodaties waarin je geïnteresseerd bent via e-mail of via de online chat-bar van onze website.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

APPARTEMENT MET BALKON IN HET CENTRUM VAN BARCELONA

Vanaf       63 €/NACHT
Vanaf 1100€ / MAAND

Dit moderne appartement is gelegen in het hart van dit district. In de zonnige woonkamer vind je een lang sofabed gericht op de TV, perfect om twee extra gasten te laten slapen. De woonkamer heeft toegang tot een balkon met uitzicht op de omliggende straten. Aan de andere kant van de woonkamer ligt de eetkamer ingericht met een tafel voor 4. Hierachter vind je een U-vormige keuken volledig ingericht met alles dat je nodig hebt tijdens het koken. Eén van de twee slaapkamers heeft toegang tot een privé balkon.

Het appartement is gelegen in een rustige residentie straat in de drukke Sants-Montjuïc buurt, vlakbij Plaza Espanya en de vele beroemde attracties, zoals de Fira de Barcelona, Palau Nacional, Font Màgica de Montjuïc en het Las Arenas winkelcentrum. Er zijn verschillende metro en bushaltes in de buurt. Voor een heerlijk diner raden wij de Poble Sec buurt aan, bekend voor zijn geweldige tapas en “pinchos” bars.

Licentie: HUTB-001180

buttomsNL dutch

APPARTEMENT DICHTBIJ HET CENTRUM VAN BARCELONA

Vanaf       63€ /NACHT
Vanaf 1100€ / MAAND

Appartement dichtbij het centrum

Het interieur design van dit appartement bestaat uit kaki groene muren en decoraties met strak wit meubilair. De woonkamer heeft een privébalkon. De keuken is volledig uitgerust. Er zijn twee slaapkamers: één met een dubbel bed en de andere met twee enkele bedden. Ze zijn beiden ingericht met comfortabele bedden.

Het appartement is gelegen in het Sants-Montjuïc district, vlakbij belangrijke toeristenattracties: Barcelona Fira, Magic Fountain, Montjuïc Kasteel, Parc de l´Espanya Industrial en de Miró Foundation. Je zal ook op een korte wandelafstand gelegen zijn van de grote vervoershub Plaza Espanya, met snelle verbindingen naar de rest van de stad, en het Sants treinstation, perfect voor diegene die een daguitstap naar het mooie Costa Brava of Sitges willen maken. De buurt beschikt over een grote restaurant- en bar scene. Voor een onvergetelijke eetervaring, raden we Bodega 1900 aan van de bekende Albert Adria.

Licentie: HUTB-001177

buttomsNL dutch

PRACHTIG PENTHOUSE IN HET CENTRUM VAN BARCELONA

Vanaf        195 €/ NACHT
Vanaf  4500 € / MAAND

Prachtig Penthouse

Het interieur van grote appartement bestaat uit een mix van rustieke en moderne elementen, vooral de houten balken, houten deuren, stenen muren, hedendaagse elementen, witte meubels en gepolijste parketvloeren. De ruime woonkamer is ingericht met een bureau, een sofa en een TV. Het heeft ook een stijlvolle eetruimte voor vier personen en een aangrenzende, volledig uitgeruste, keuken.

Het appartement is gelegen in een gebouw dat designed is door de bekende architect Cadafalch, op korte wandelafstand van Las Ramblas, Plaça Catalunya, Casa Batllo en La Pedrera. In deze centrale buurt vind je een grote variëteit aan restaurants en bars, en je bent ook dichtbij de populairste winkelstraten van de stad.

In this downtown neighborhood, you will find a wide variety of restaurants and bars, and you are very close to the city’s most popular shopping Streets.

Licentie : HUTB-001245

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement in Barcelona? Check onze speciale deals op appartementen overal in de stad met Barcelona Home!

Accommodatie in Barcelona

view more apartments dutch

mappp

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven