Home / Verblijf / Huur gelijksvloers appartementen Barcelona
piano tere

Huur gelijksvloers appartementen Barcelona

Ben je specifiek op zoek naar een gelijkvloers appartementen tijdens je verblijf in Barcelona met je familie? Wij hebben een lijst met comfortabele gelijkvloers appartementen in geweldige buurten. Gelijkvloers appartementen zijn ideaal voor families met psychologische handicaps, ouderen of jonge kinderen. Het helpt tijd en energie te besparen door het skippen van de trappen. Bovendien vermijdt het de kans op valpartijen en ongevallen in het trappenhuis. Want uiteindelijk wilt niemand zijn vakantie in het ziekenhuis doorbrengen. Indien je meer wilt weten over de woningen waarin je geïnteresseerd ben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail of via de klantenservice chat-bar op onze website.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

GÓTICO APPARTEMENT

Van 1690 € / MAAND

GÓTICO APPARTEMENT

Dit appartement is ideaal als je op zoek bent naar een comfortabel verblijf in centraal Barcelona en je niet de moeite wilt nemen om de trap of zelfs de lift te moeten nemen. Gelegen op het gelijkvloers, maakt het ideaal voor families met ouderen en kinderen, alsook ideaal voor claustrofobischen die de lift niet kunnen nemen. Dit semi-modern en semi-gothic appartement is ontworpen met stenen muren, houten vloeren, modern meubilair en smaakvol geselecteerde decoraties en ingelijste spiegels. De ruime woonkamer heeft een hoog platfond en een grote sofa. Ernaast ligt de eettafel. De keuken heeft alle essentiële huishoudelijke apparaten die elke keuken nodig heeft. Het appartement is gelegen in één van de meest populaire winkelstraten van Barcelona, in het hart van de historische Gothic Buurt, maar een paar stappen verwijderd van Las Ramblas, de Saint Philip Neri Kerk en de Barcelona Cathedral. Deze regio heeft een actief nachtleven en een grote lijst aan verschillende restaurants. Dichtbij Plaza Catalunya en Liceu metro station biedt het een gemakkelijke toegang naar het strand en toeristische bezienswaardigheden.

buttomsNL dutch

LEUK & RUSTIG APPARTEMENT DICHTBIJ HET CENTRUM

Van 1115 € / MAAND

LEUK EN RUSTIG APPARTEMENT VLAKBIJ CENTRUM

Dit gelijkvloers appartement is ideaal voor jou als je jezelf en je familie niet wilt lastigvallen met het nemen van de trap. Het is ideaal voor families met psychologische handicaps, ouderen of jonge kinderen. Het appartement is gelegen in een bevoorrechte buurt, dat ook één van de rustigste buurten van Barcelona is. Dankzij de gemakkelijke toegang tot 3 verschillende metrolijnen vanaf het appartement, kan je genieten van een relaxt verblijf zonder de belangrijkste toeristische attracties en het stadscentrum te missen. Je kan het nabijgelegen Parc del Guinardó bezoeken, één van de meest karakteristieke gemeentelijke parken van de stad.

Licentie : HUTB-003013

buttomsNL dutch

SAGRADA FAMILIA APPARTEMENT

Van 72 € / NACHT 
Van 1100 € / MAAND 

SAGRADA FAMILIA APPARTEMENT

Dit gelijkvloers appartement is ideaal voor jou als je jezelf en je familie niet wilt lastig vallen met het nemen van de trap. Het is ideaal voor families met psychologische handicaps, ouderen of jonge kinderen. Het appartement heeft een capaciteit van 4 personen. De woonkamer heeft een groot dubbel bed en een comfortabele sofabank, die recht voor de TV is gelegen. De tweede kamer is een éénpersoonskamer. De keuken, gedecoreerd in rood, is modern en volledig uitgerust met alles dat je nodig hebt tijdens je vakantie, inclusief een wasmachine, pannen, bestek en borden.
Gelegen op de Avenida Gaudí waardoor het heel dichtbij Gaudi’s, Sagrada Familia ligt. Dit is een buurt vol met leven in de namiddag, op de terrasjes en cafés. Metro station: Sagrada Familia (L2, L5 en paarse lijn, blauwe lijn).

Licentie : HUTB-004352

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement te huur in Barcelona? Check dan onze speciale deals op appartementen overal in de stad met Barcelona Home!

Accommodaties in Barcelona

view more apartments dutch

Picture1

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven