Home / Verblijf / Huur een Huis in Barcelona
mieten

Huur een Huis in Barcelona

Een HUIS HUREN IN BARCELONA is de juiste keuze om te genieten van een onvergetelijk verblijf en het is zeker een keuze waar je geen spijt van zult hebben. Wat is er beter dan na een drukke dag bezienswaardigheden thuis te komen in je eigen huis om te genieten en een momentje voor jezelf te nemen. Laat je thuis voelen, slechts enkele stappen van de grootste attracties, bars, clubs en restaurants die Barcelona te bieden heeft. Met de bijkomende handdoeken en linnen kun je tevens ook ruimte besparen in je bagage, die je vervolgens weer op kunt vullen met nieuwe dingen die je gekocht hebt in de grote winkel centra’s van Barcelona! Een volledig uitgeruste keuken geeft je de optie om te experimenteren, of om je eigen Spaanse paella te maken in het comfort van je eigen huis. Of je kunt een mooi ontbijt samenstellen als bodem voor een dagje toeren. Als je geïnteresseerd bent in een praktische maar toch luxe vakantie in Barcelona dan kan BARCELONA-HOME je helpen om je perfecte verblijf in Barcelona te vinden.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

DRIE SLAAPKAMER HUIS MET TWEE TERRASSEN EN PARKEERPLAATS

Vanaf 97 € / NACHT
Vanaf 1710 € / MAAND

p1acmu7osc1a4s1ee9spa2p91n318

Deze uitzonderlijke ACCOMMODATIE VOOR FAMILIES of gezelschappen is te vinden in een mooie buurt, op slechts 5 minuutjes lopen van de beroemde PARK GÜELL, PARC DEL GUINARDÓ en de bunkers van Barcelona, waar je kunt genieten van prachtige vergezichten. Dit stijlvolle huis staat vol met alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf, het heeft een grote gezamenlijke ruimte die opgedeeld is in een knusse lounge en een elegant eetgedeelte met glazen tafel. De twee privé terrassen maken het appartement erg behoevend, uitgerust met comfortabele banken en een buitenshuis eettafel, deze ruimtes zijn perfect om te relaxen en om te genieten van een glas wijn op een mooie zonnige avond. Ook is deze accommodatie gelegen in een rustige buurt, maar wel met een snelle connectie met het OPENBAAR VERVOER naar het centrum.

Vergunning: HUTB-012677

buttomsNL

HUIS MET 3 VERDIEPINGEN EN TERRAS DICHT BIJ PLAZA ESPANYA

Vanaf 181 € / NACHT 
Vanaf 2650 € / MAAND

p1ak3fd8a912781j869ul2dp10c35

Dit fantastische HUIS VOOR GROTE GROEPEN, in de buurt van Plaza España is voorzien van comfortabele kamers en wonderschone open ruimtes waar je in kan relaxen. De residentie heeft 2 terrassen, waarbij de grootste een eetruimte bied met een tafel en comfortabele lounge stoelen. De lichte woonkamer heeft een enorme hoekbank en stijlvolle eethoek waar je van je maaltijden kan genieten in een elegante setting. Twee slaapkamers hebben toegang tot een balkon, met zicht op de straat of het binnenplein. Ook hebben alle slaapkamers comfortabele bedden wat deze ACCOMMODATIE perfect maakt voor zowel korte- als lange verblijven. Op slechts een kleine afstand van het Hostafrancs metro station.

Vergunning: HUTB-001183

buttomsNL

MODERNISTISCH HUIS TE HUUR MET TUIN, TERRAS EN PRIVÉ ZWEMBAD

Vanaf 265 € /MAAND

p18plnsq00u081rvrnei29h1panc

Een modernistisch huis te huur met tuin, terras en privé zwembad. Te vinden in de luxe buurt Pedralbes, op het mooie platteland net buiten de stad. Deze luxueuze villa is de perfecte plek om van een geweldige vakantie te genieten. We raden je aan om een relaxte BBQ te houden bij zonsondergang op het terras, terwijl je van het zicht kan genieten.

buttomsNL

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Zrzut ekranu 2016-12-07 o 13.07.22

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven